MEGAN II lerde 2007 modellerde yeni mercekli farlar kullanılmış güzelde olmuş bence acaba 2005 modele uygulanabiliyormu bilgisi olan varmı ve maliyeti ne olur teşekkür ederimm YOLUNUZDA FARNIZDA AÇIK OLSUNN
2005 modellere uygulanamıyor,forumdan deneyen arkadaşlar da oldu ama farların boyutları uymayacak kadar farklıymış. halojen mercekli farın çiftinin 350 ytl olması lazım.
verdiğin bilgi için teşekkür ederim sağol
arkadaşım 2005 model mercekli farlardan al xenon bağla canavar gibi oluyo.çıkmacılardan uygunada bulabilirsin.
quote:
Orjinalden alıntı: avarova
arkadaşım 2005 model mercekli farlardan al xenon bağla canavar gibi oluyo.çıkmacılardan uygunada bulabilirsin.
TEŞEKKÜR EDERİM FİYATLARDN HABERİN VARMI PARÇALANMAYALIM SONRA
ben yapıyom bu hafta bende xenon far var ama mercekli fara dönücem çıkmacıları kovalıyom.yapıyım önce sonra sana haber veririm.ok
quote:
Orjinalden alıntı: avarova
ben yapıyom bu hafta bende xenon far var ama mercekli fara dönücem çıkmacıları kovalıyom.yapıyım önce sonra sana haber veririm.ok
xradiancex
2005 modellere uygulanamıyor,forumdan deneyen arkadaşlar da oldu ama farların boyutları uymayacak kadar farklıymış. halojen mercekli farın çiftinin 350 ytl olması lazım.
YUKARIDA YAZI RADİANCE İSİMLİ KULLANICI ARKADAŞIN YAZISI 2005 MODELLERE UYMADIĞINI YAZMIŞ FAR ÇERCEVELERİ UYMUYORMUŞ MERCEKLİ FARLAR 2007 MODELLERE GÖRE DİZAYN EDİLMİŞ SANIRIM SENİN ARABAN KAÇ MODEL VE SÖYLEDİĞİN GİBİ OLURSA BİLGİLENDİRİRSEN VE FİYATIDA BİLDİRİRSEN SEVİNİRİM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM KOLAY GELSİN ( BİZİMDE HAVALI FARIMIZ OLSUN :) )
arkadaşım biz 2005 model mercekli farı yokmu eski farlar onlardan yapıcaz zaten.makyajlı yeni fardan yapmıycaz yalnış anlamışın sen beni.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme