Şimdi Ara

Mercedes W115 hikayemiz başladı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar , mayıs 2015 itibariyle uzun yıllardır hayalini kurduğum w115 mercedesi almış bulunmaktayım.

1975 model, 230.4 model , 4 vites
    çürük yok diyebilirim.
    Motor şanzuman durumu gayet iyi.
    orjinal teybi, ecza çantası ve jant kapakları bulunmakta.
    Benden önceki sahibi gayet iyi bakmış, sadece haftasonları gezmek için kullanılmış.

eksileri ;
    sunroof yok
    konsolda değişim gerektirecek kadar bol miktarda çatlak mevcut. ilerde bakacağız bir çaresine..

ara ara konuyu resimler ile güncelleyeceğim. İş yoğunluğu nedeniyle araçla çok ilgilenemiyorum ama elimden geldiğince sorusu olana yardımcı olmaya çalışırım.

Mercedes W115 hikayemiz başladı Mercedes W115 hikayemiz başladı Mercedes W115 hikayemiz başladı Mercedes W115 hikayemiz başladı Mercedes W115 hikayemiz başladı Mercedes W115 hikayemiz başladı Mercedes W115 hikayemiz başladı Mercedes W115 hikayemiz başladı Mercedes W115 hikayemiz başladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi temizyurek -- 11 Haziran 2015; 21:36:51 >

• ilk işimiz konsoldaki çatlaklara çözüm bulmak , sonrasında bagaja araç renginde halıfleks döşemek ve fotoğraftaki sis lambalarından temin etmek.
    sadece görsel için , sis lambası açıp kullanmam kesinlikle.

at nalı ve arkaya ''D'' amblemini unutmayalım..

Mercedes W115 hikayemiz başladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi temizyurek -- 11 Haziran 2015; 21:40:11 >
  • Konuyu güncel tutarsan ve ara ara yeni fotoğraflar atarsan takipçisi çok olabilir konunun. Birde aracı ne zaman aldınız? Km kaç? Ne kadara aldınız? Ve son olarakda aldığınızda masrafı var mıydı varsa ne kadar tuttu? Aracınız hayırlı olsun bu arada kazasız belasız binin inşallah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam hayırlı uğurlu olsun. Bekliyoruz ama gelmiyor fotoğraf.

• Hocam hayırlı uğurlu olsun. Bekliyoruz ama gelmiyor fotoğraf.

• Konunuzu takip ediyorum. Benim de ilgilendiğim bir araç w115. İnşallah 2. bir araba olarak ailemize dahil edeceğiz.
  • iş yoğunluğu nedeniyle ne forumla ne de araba ile ilgilenemiyorum. araban evin önünde yatıyor, bakalım ilerde güzel şeyler yapacağım..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.