Bildirim
Mercedes S63 Amg İle Golf Oynamak
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Olay nedir? Bayinin önünde millet doğal karşılıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Otomobil Dunyamin facebook sayfasinda gordum dun aksam.Arabanin sahibi cozulemeyen teknik bi problemden dolayi bayinin onunde dagitmis arabayi.
Vay zalımın oğlu vay cinayet işledi
yazık be -
Kaç paradır ki bu araba.
İçim açıdı be
Aracın bir sıkıntısı vardır, bayi de "normal bu, bütün araçlar böyle" diyerek değişime/tamire yanaşmamıştır ve sonuç bu. Ne olursa olsun arabaya yazık, eleman araca her vurduğunda benim içim cız etti. Nasıl bir zenginlik bu, hiç uğruna arabayı parçalatır? Hiçbir zaman anlayamayacağım sanırım :)
Ya arkadaşım golf oynar dediğiniz araç vw dir nasıl böyle bir şey diyorsunuz tamam alt segment ama uğraşmayin gidin astra yla focusla uğraşın.
Hahahahh geçen bir konuda bir arkadaş bu araç golf arabasına benziyor diyince diğer biri aynen böyle atarlanmisti ona itafen
-
yazık,içim acıdı resmen -
Bu arada arabayı adamantium'dan yapmışlar galiba, o golf sopası ile yüzlerce kilogramlık güçle ancak kırabildi. Benim araca bununla 5 tane vursa ''abi yapma ben kendimi bırakıyorum zaten'' derdi
Olan var olmayan var yazık be -
quote:
Orijinalden alıntı: Paprika55
Ya arkadaşım golf oynar dediğiniz araç vw dir nasıl böyle bir şey diyorsunuz tamam alt segment ama uğraşmayin gidin astra yla focusla uğraşın.
Hahahahh geçen bir konuda bir arkadaş bu araç golf arabasına benziyor diyince diğer biri aynen böyle atarlanmisti ona itafen
Biri benimi andı
Araçlar daha ucuz, adamların alım güçleri inanılmaz yüksek. kafası atıp yapmıştır, arkasına dönüp bir an pişmanlık duymadığına iddaya girerim -
quote:
Orijinalden alıntı: Respectformuslims
quote:
Orijinalden alıntı: Paprika55
Biri benimi andı
Biraz öyle oldu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
türkiye de olsa bu aracın peşine düşecek 2-3 tane galeri biliyorum. :) -
Yalnız araba hiç beklemediğim bir şekilde şaşırttı beni. Ne kadar dayanıksız bir kaportaymış o öyle. Golf sopasını bilmesek tamam diyeceğiz ama sopanın ucu zaten kıvrımlı, golf topunu kavraması için. Yani bu kadar çabuk göçme olması normal değil. BMW ve Audi'de denemek lazım birde.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
S63 Amg olsun problem çözülmesin
Dunya nin en iyi psikologlarına götürürüm , en iyi doktorlara götürürüm be
quote:
Orijinalden alıntı: DUSTER04
türkiye de olsa bu aracın peşine düşecek 2-3 tane galeri biliyorum. :)
Golf sopası darbe takıntısı olmayanlara -
Paraya değer vermeyen adam gibi adam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- vgt nedir
- mantar yama
- kasko motor arızasını karşılar mı
- volvo c30 alınır mı
- captur 1.2 icon otomatik yorumlar
- volvo xc90
- ford focus fiyat listesi
- fiat 600 fiyat
- lynk & co türkiye fiyat
- ds n8
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X