Şimdi Ara

Mercedes Küçük Hitler'i Öldürdü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Ünlü Alman otomobil devi Mercedes için çekilen reklam filminde "Tehlikeyi önceden fark eder' sloganını yansıtmak için Adolf Hitler'i henüz küçük bir çocukken ezerek öldürdü.

İşte O Reklam;

http://www.youtube.com/watch?v=0lqIp06YIFs

Alman yönetmen Tobias Haase tarafından çekilen ve Mercedes'in Stuttgart'taki merkezinde yöneticilere izletilen reklam filmi tartışmalara neden oldu. Reklam filminde, bir köyden geçen bir Mercedes, iki küçük kızın varlığını algılayınca hemen otomatik fren sistemi devreye girerek, olası bir kaza önlenebiliyor. Araç, Hitler'in doğduğu Avusturya'nın Braunau köyüne girerken yine küçük bir çocuk uçurtma uçururken görülüyor. Mercedes araç ise çocukğun üzerine sürüyor ve ölümüne sebep oluyor. O sırada bir kadın, "Adolf' diye bağırırken duyuluyor. Adolf Hitler'i canlandıran çocuğun ölümünün ardından reklam şu spot cümle ile sona eriyor: Tehlikeleri önceden fark eder...

Aradaki spot mesajda; Bu klip, film okulu için sunum olarak hazırlanmıştır. Mercedesle alakamız yoktur. Yazmaktadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeverageTR -- 25 Ağustos 2013; 13:53:50 >

• Adolf Hitler karşıtlığını bir kenara bırakacak olursak, bir çocuğun -bilerek- öldürülmesini konu aldığı için tartışma konusu olmalı?
    2016 Renault Megane 1.2 130 Bg 2022-... (Km 67.000-...)
  • mağara
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.