Şimdi Ara

Mercedes'in Bmw'ye Teşekkürüne Vw'nin cevabi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
2
Favori
949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Video yu boşverin asıl bombalar yorumda ondan sonra neden vw sevmiyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Passatçıların baya bir kısmı Passat'ı BMW 5, Mercedes E'den üstün görüyor dediğimde bana saydıran arkadaşları bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bumerang35

Video yu boşverin asıl bombalar yorumda ondan sonra neden vw sevmiyorsunuz.

İşte klasik VW tüketicisi. Gülüp geçmeyin sokakta da böyle bu insanlar.

%90 üzeri bu şekilde.

• bu kişileri maddi veya manevi yollarla kazanç sağlıyacak şekilde tuttular herhalde.
    yoksa nasıl bi kafaysa

• Yorumlardan birkaçı
    Bu mesaja eklenen görseller:

Mercedes'in Bmw'ye Teşekkürüne Vw'nin cevabi
  • almanların meşhur sözü varmış bmw ve mercedesi satmak için audiyi binmek için yapmışlar, adamlar hangi kafayla yaşıyorlarsa vw yi övmek için kılıktan kılığa giriyorlar

hangi alman nerede söylemiş acaba? kıçından uyduruyor millet
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • vw kullanıcılarına daha kaç kez soyleyeceğim?
    suyu içiyoruz, benzini arabaya koyuyoruz.
  • Biz burada 5 serisi ve E serisi ile Passat kıyaslandı diye dalga geçiyoruz, adam Passat'ı daha iyi bulmuş bir de...Demek ki gerçekten böyle düşünen bir grup var.Ne yazık ki bu yorumları yapanların çoğu da otomobil sektörünü yakından takip eden, araçlardan anlayan insanlar değil.Bunlara laf da anlatamazsın, sanki kendi bildikleri saçmalıklar doğruymuşçasına onu savunurlar.En mantıklısı he deyip geçeceksin.
  • Audi'yi almanlar binmek için yapmışKral Bmw ve Mercedes'tir.İkisi arasında sadece beklentiler ve tercih'ler kararı belirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redbul_540 -- 11 Mart 2016; 22:57:36 >
  • Şimdi burada bir esprili video var ve bunun arkasından bir kaç kullanıcının yaptığı ilginç yorum var. Vw düşmanları dediğimiz kesimde bundan vw'ye sallıyor.

Aslında eleştirdiğiniz kesimden farksız bir şey yapmıyorsunuz, eleştirmek için bahane arıyorsunuz tıpkı onların övmek için yaptığı gibi...

Buraya her markanın fanatiğini getirip yorumlarını koyarım, fakat pekte kimsenin umurunda olmaz. Mesele fanatikliğe tepki olmalı, siz vw lafının geçtiği yere koşturup laf sokma derdine giriyorsunuz.

Sen laf sokmaya gelirsen, o adamlarda övmek için yer arar. İşte saçmalığın diğer tarafı burada başlıyor eleştiren ve tepki veren kendini normal görüyor, öveni tuhaf görüyor.

Vw sevmiyorsanız sevmeyebilirsiniz, bunu dışarı yansıtmak için bahaneler aramayın yada x marka içinde geçerli, tutarlı sebepleriniz varsa söyleyin yoksa da söyleyin fakat karşılıklı saygı gösterin.

• TC Mert İlhan
    Yalnız o passat mı çekeyim yanlarına dediğiniz aracın sahibi vw audi lambo porshce bugatti vs firmaların sahibi ve o B8 passatın da bi bmw 5 serisi bi mercedes E serisinden pek farkı yok biraz araştırma yaparsanız, renkler ve zevkler tartışılmaz tabii ama passat b8 bana bi mercedes bi bmw den daha çekici geliyor en azından birbirlerinin klonu değiller bmw merso gibi değişik tarzı var passata biniyorum diyosun en azından bi jettadan ayırt edebiliyosun mercedeste c de aynı e de aynı s de aynı görüntü olarak bmw de de 3 serisi de aynı 4 seriside aynı klon gibiler ne bilim passat bi çekici geliyor bana
  • Hiç bir bmw veya mercedesi Sıfır km Alıp kullanıp birkaç ay sonra 2. El , kar ederek satamazsınız. Ama passatı satarsınız bu ülkede.

Adamlar satış stratejisi konusunda çok başarılı cidden.

Çok net yazacağım, bugün Sıfır comfort 520i ile high tdi dsg Passat aynı para olsun yine Passat alan fazla olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halil Karabal

Size ilginç gelecek biliyorum fakat bana bmv passat mersedes arasında bi seçim yap deseler kesinlikle passat derim 1.4 tsi da adamlar olayı aşmışlar mersedes 156 beygir fakat çok yakıyor inanmazsınız istanbul içi passat 8 lt yakıyor kendi arabamdan biliyorum mersedes ise 10 lt den fazla yakıyor konfor yakıt kalite ve fiyat hepsi bir arada kesinlikle passat highline mersedes arkadan çekişli olduğu için hiçbir inde maalesef passat ı tutmuyor bi iş adamı ile konuştum serviste bana dediği ben merses de bmw de kullandım sahip oldum passat daki tadı hiçbirinde bulamadım passat ımı yeni sattım Allah c.c. nasip eder elime para geçerse gene passat alıcam hee bmw ye gelince inanın hiç hayalimde olmayan bir araba sanırım biraz ön yargılıyım !!
  • Ustteki yorum hakli bi noktaya deginmis insanlar da buna bakiyo biseyden anladigi yok da iste piyasasina gore araca biniliyo bizde napacan boylelerinede anca gulunur aga. Benim hayalim 2001-2003 arasi bmw 320 bi ise baslayayim ikinci arabam o yani alirim temiz 40 bine bmw binrim ya zevkinu alirsam omurluk olur baslarim sifir arabasina da passatina da ben yanlamak istiyorum bi daha mi gelcez dunyaya yakitini hesapla piyasasini hesapla

• - Abi arkadaşlarla Mercedes BMW övüyoruz, buyur gel hep beraber övelim.
    + Sağol canım, hiç bozmayın, yeni övdüm de geldim.
    - Abi lütfen kırma bizi, gel övelim.
    + Canım övdüm diyorum, ısrar etme

• Yine doluşmuş halk vagoncuları, serin sesler gereken cevabı vermiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

vw kullanıcılarına daha kaç kez soyleyeceğim?
    suyu içiyoruz, benzini arabaya koyuyoruz.

• süper yaa. Yorumlar gerçek değil bence ya. Trollüyor insanlar inanmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Şimdi burada bir esprili video var ve bunun arkasından bir kaç kullanıcının yaptığı ilginç yorum var. Vw düşmanları dediğimiz kesimde bundan vw'ye sallıyor.

Aslında eleştirdiğiniz kesimden farksız bir şey yapmıyorsunuz, eleştirmek için bahane arıyorsunuz tıpkı onların övmek için yaptığı gibi...

Buraya her markanın fanatiğini getirip yorumlarını koyarım, fakat pekte kimsenin umurunda olmaz. Mesele fanatikliğe tepki olmalı, siz vw lafının geçtiği yere koşturup laf sokma derdine giriyorsunuz.

Sen laf sokmaya gelirsen, o adamlarda övmek için yer arar. İşte saçmalığın diğer tarafı burada başlıyor eleştiren ve tepki veren kendini normal görüyor, öveni tuhaf görüyor.

Vw sevmiyorsanız sevmeyebilirsiniz, bunu dışarı yansıtmak için bahaneler aramayın yada x marka içinde geçerli, tutarlı sebepleriniz varsa söyleyin yoksa da söyleyin fakat karşılıklı saygı gösterin.

Aynen katılıyorum.

Toplasan 15 kişi var ya da yok zaten bunu forumda yapan. Birilerini her seferinde fanatiklikle suçlayıp, VW'ye laf atanların VW fanatiklerinden hiçbir farkı yok bence de. Adamlar espriyle karışık güzel bir video hazırlamışlar, gelip de buraya abuk subuk yorumlar yazıp saçmalamak kime ne kazandırır... Milletçe tribüne oynamaya bayılıyoruz, zaten videodaki mevzu siyasi gönderme üzerine kurulu, mâlum şahsın Passat'ın makam arabası olmasının gülünç bir durum olduğunu ifade etmesi üzerine yapılmış.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.