Şimdi Ara

Mercedes e250 cgi coupé - e350cdi coupé (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
14.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Topic açılalı çok olmuş,arkadaş aldıysa hayırlı olsun ve tecrübelerini paylaşırsa iyi olur.Bugünlerde ben de aynı ikilemi yaşıyorum,E250 CGI,CDI veya 350 CDI.Bende ML 320CDI 2009 model var,evet şanzuman kararsız,ykuşyukarı frende dururken frenden ayaşımı çekip gaza basarsam araç yürümeyip,gecikmeli olarak fırlıyror..vs.Ama yine de bu 3 araçtan birini istediğim için ve yüksek torktan dolayı 350CDI'ı kafamdan çıkaramıyorum.
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bağa mı didin? -- 9 Eylül 2012; 9:48:44 >
  • Yakın zamanda E250 araç veya teklif alan oldu mu?
    Liste fiyatından indirim oranları nedir bilgisi olan?
  • Arkadaşlar bu günlerde bende aynı sorunu yaşıyorum araç sahibi arkadaşlar yorumlarını paylaşabilir mi? 350cdi mı 250cgi mı?
  • a5 coupe tavsiye ediyorum ben, eger incelemediyseniz bir bakin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0ldskool

a5 coupe tavsiye ediyorum ben, eger incelemediyseniz bir bakin

Afedersiniz ama konuyla ne alakası var ? Kimse tavsiye istememişki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berk Erden

quote:

Orijinalden alıntı: 0ldskool

a5 coupe tavsiye ediyorum ben, eger incelemediyseniz bir bakin

Afedersiniz ama konuyla ne alakası var ? Kimse tavsiye istememişki

Evet tavsiyelik bir durumum yok. Ayrıca a5 sahibiydim daha önce, deneyimim var. E coupe ile audi a5 karşılaştırılması komik olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfa147 -- 1 Ekim 2012; 2:59:37 >
  • paran yetiyorsa e350 cdi al. e250 ler otobanlarda e350 gibi gidemiyor. Spor bir araba sonuçta , arkana 2,0 dizel biri takılır , hatta üzer yani .

e350 de öyle bir sorun yok , gerçekten hakkını veriyor motor arabanın.

Tabi bu dediklerim aracını limitlerinde kullanan insanlar için geçerli. eğer siz de forumun %90 ı gibi şehir içi 50 yi şehirler arası 120 yi geçmemci tayfasındansanız bence ikisini de almayın .

zira ben hiç 120 sabitle giden ne e350 ne de e250 coupe gördüm bu güne kadar. Gördüklerimin hepsi otobanda 220+ gidiyordu.
  • anlaşıldı e350 cdi en akıllı seçim gibi görünüyor.
  • merhabalar yıl olmuş 2018 horttt

bende konu açacaktım ama madem konu var hiç gereksiz başlık olmasın dedim.

Bende 2012 model e250 cgi ile cdi arasında kararsızım. benim için yakıt önemli o zaman dizel olsun diyorum ama bu sefer de mtv farkı alırken daha fazla para verme bakım filan derken benzinli almak daha mantıklı geliyor.

benzinliye ortalama araştırmalarıma göre ortalama 100 km de 12 lt koydum dizele de 8 litre dedim hesaplayınca fazladan verdiğin dizel için 30bin küsürü 5 6 yıl kullanırsan o farka denk geliyor ki ben en az 6 yıl binerim. Hesaplamalarda sadece ikisi arasındaki farkı aldım yıllık 25bin km üzerinden hesapladım. Hesaplamalarımda yanlışlık varsa düzeltin lütfen.

Kağıt üstünde herşey güzel ancak iki de bir benzinliğe girmek çok sinir bozucu olur gibi geliyor. Şu anki dizel aracımla bir depoyla 550küsür km yapıyorum bu bile beni rahatsız etmeye başladı artık 8. yılı olacak arabanın gerci :D

Çok kararsızım kullananlar tecrübelerini paylaşabilir mi?

Bide kararsız kaldığım diğer modelleri de yazayım da tam olsun. :D

2012 jaguar xf
    2012 2014 520d

• cevap verebilecek iki satır karalayabilecek kimse yok mu yahu illa yeni bir başlık mı açalım?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.