Arkadaşlar selamlar,kardeşim 99 model E280'e terfi edecek,aracı yarın satın alacak,zaten eski Mercedesci ama forumda bu modeli kullananlar var mı?Artı ya da eksileri nelerdir gözünüze çarpan. Kompressor E200'lerden kaçındı ve direkt 280'de karar kıldı.
neden Kompressör lerden kaçındı ? arıza ihtimali falanmı ?
ben şahsen E200 Kompressor alırdım daha verimli bi motor.ama 280 de iyidir tabi aracın durumu motor seceneğinden daha önemli.donanım nedir ah bi E200 Kompr.Avantgarde bulsam söyle orjinal 100 bin civarı ömürlük olur 100 binde bulmak hayal tabi :)
quote:
Orijinalden alıntı: rene54
ben şahsen E200 Kompressor alırdım daha verimli bi motor.ama 280 de iyidir tabi aracın durumu motor seceneğinden daha önemli.donanım nedir ah bi E200 Kompr.Avantgarde bulsam söyle orjinal 100 bin civarı ömürlük olur 100 binde bulmak hayal tabi :)
Kompresör değilde normal gözüme çarpan var bi tane favori ilanlarımda paylaşabilirim isterseniz.
quote:
Orijinalden alıntı: rene54
Aynen o ihtimalden kaçındı ve daha saf bir motor istedi,sanırım 210 bg civarı bir güç var ve bu da gayet tatminkar bir verim verecektir.Bunun yanında donanımı ağzına kadar dolu bir araç, "ön yolcu" için hafıza koltuk vb...pekçok ekstra var.
Dediğiniz gibi km bakımından orijinal 10**** ler çok zor,kardeşimin alacağı araç orijinal 250.000 küsürde,kardeşimin önceden E200'ü vardı ve o da öküz gibi idi,300.000 km civarı idi sattığında.136 bg'lik bir E200 onun için yavaş kalıyordu artık mecbur üst motor hacminde karar kıldı,malum donanım da hatırı sayılır derece arttı.
Benim Alfa 159'um var ve çok ısrar ettim Alfa için ama Alfayı çok sevse de yanaşmadı.Zaten bende ara ara kullanıyor.
Neyse aracı ben de merak ettim,yarın umarım göreceğiz.