Şimdi Ara

Mercedes CLK 200 2002-2009 genel bilgi sorunlar vs...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar forum geneline şöyle bir baktım ama clk 200 ler hakkında pekte bilgi sahibi olamadım...
    Bu aracı kullanan deneyen almak isteyen her kim varsa bu araç hakkında paylaşımlarda bulunursa sevinirim ...

Mercedes CLK 200 2002-2009 genel bilgi sorunlar vs... Mercedes CLK 200 2002-2009 genel bilgi sorunlar vs... Mercedes CLK 200 2002-2009 genel bilgi sorunlar vs... Mercedes CLK 200 2002-2009 genel bilgi sorunlar vs... Mercedes CLK 200 2002-2009 genel bilgi sorunlar vs... Mercedes CLK 200 2002-2009 genel bilgi sorunlar vs... Mercedes CLK 200 2002-2009 genel bilgi sorunlar vs...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soulfly4th -- 14 Ocak 2015; 9:26:29 >

• Bu arac bu sene ciksaydi tasarimi yine günümüze yakışırdı. Mercedes in güzel kasalarından.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rorschach_

Bu arac bu sene ciksaydi tasarimi yine günümüze yakışırdı. Mercedes in güzel kasalarından.

Evet gercekten hiç eskimeyen bir araç...)
  • Bu araçların lpg ile yakıt ortalaması nedir ? bu araçlarda lpg sıkıntı yaratıyormu birde ? kronik sorunları nelerdir ?
  • bildiğim kadarı ile kompressör motor , 5 ileri otomatik şanzıman lpg'ye iyi bir şekilde uyum sağlıyor.
    Kronik can sıkacak bir problemi yok, asla ve asla galeriden alınmayacak arabalar arasında.

12-14litre lpg tüketimi olur.
    motor modifikasyonunda sınırlı bir yapıya sahiptir. Kasnak değişimi ile extra güç elde edilebilineceği söylenir. Chip yazılım vs yapılmaz.

Edilecekse makyajlı kasa tercih edilmelidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -s-laughter -- 14 Ocak 2015; 13:15:05 >
  • Makyajli kasa alınması lazım bana gore . Performansı hala iyidir ama tabi günümüzde 5 ileri yakıt olarak üzebilir . Sehir ici rahat 10-11 gorur . Tüplü bilemiyorum kullanan varsa aydınlatır umarım

Bence alınır tasarımı cok guzel avantgarde donanımlisi gunumuz araçlarından cok daha iyidir . Her seyden ötesi Mercedes sonucta 30 yıl sonra bile alınır . Ancak sık sık 4 kisi binilecekse ve annen babandan biri arkaya oturacaksa iste o zaman zorluk oluyor . Hadi genclere sıkıntı olmaz ama koltuğu cek in bin falan zor is bunlar . Ha tek basıma kullanıyorum Arkadaşlarımla binerim derseniz üstünü açtığında havası bambaşka oluyor .

Fiyatta anlaşabilseydik yazın alacaktık biz de 2006 civarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 14 Ocak 2015; 13:20:03 >
  • 2015 model arabalara bin basar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Volvo 2004 1.8 motor genel bilgi
    3 hafta önce açıldı
    2005-2006 bmw x5 . 3.0 d hakkında
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aracı almayı herkes istiyor ama malum binebilmek için 65-70.000 tl yi gözden çıkarmak gerek .(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.