Şimdi Ara

MERCEDES CLA ANA KONU (CLA45 AMG geldi) (71. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.399
Cevap
80
Favori
571.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: medulla24

quote:

Orijinalden alıntı: skiygin

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cemaltky

Dün sabah balıkesir has otomativ den aldım aracı beyaz amg temmuz da gelicek.
    Ancak döşemeyle ilgili sıkıntı yaşadım fındık kahvesi istedim temmuz aracı kabul etmedi ağustos aracıda kabul etmedi eylülü denedi oda kabul etmedi bu yüzden amg exculusive yaptım red cut siyah perfore deri buda çok hoşuma gidiyodu.
    Donanım olarakda
    hafıza paketi
    hafıza ve elektrikli ön yolcu koltuğu
    harman kardon
    gece paketi
    çok kollu siyah jant
    becker

toplam sigorta plaka masrafları dahil 121.000 tl tuttu.

Hayırlı olsun. Bende fındık kahvesi çok istedim aynı şekilde benimkiside olmadı. Has Avcılar'dan Temmuz teslimi siparişimi onayladılar. Sabırsızlıkla bekliyoruz artık.

Beyaz AMG
    Gece paketi
    Hafıza paketi
    Becker Map ön hazırlık
    Isıtmalı cam suyu

bıde harman koyduraydın ya:)))) arkada subwoofer cok tatlı duruyor....
    bu arada gonlum razı gelmedı 20000 daha verıp daha az ıstedıgım bı araca sırf arkası bıraz daha yuksek dıye.... zaten dıger ozellıkler gorecelı her ıkı markadada...

en iyisini yapmışsınız. arkada gerçekten sıkıntı var. Benim koltuğun arkasında benim boyumda birisi asla rahat edemez çünkü ben iyicene geriye çekiyorum yayılma ihtimali zaten kalmıyor. Artık boynu bükük gider. Umurumda mı? Hiçte değil :)

Exclusive düşünce bütçeyi değerlendirmeyi düşünmedim değil aslında. En çokda akıllı ışık sistemi tahrik etti. Ama 3 bin lira değer miydi bilmiyorum. Harman kardon içinde yorumları okudum. Ses sistemi gayet yeterli diyorlar öyle yüksek seslede müzik dinleyen birisi değilim. Ama fındık kahvesi tam bir hayal kırıklığı oldu. Bu sinirle koltuk ısıtmayıda çıkardım :)

Cidden bende uzuldum findik kahvesine... Akilli isik cokda akillica birsey degil 3000 tl ye ama iyiki hafiza koydurmussun.. Geri vites takinca sagdaki dikiz hop arka lastigi gostercek;) bende artik erken grlmesiyle polyannacilik oynicam:))

Bunu bilmiyordum bu süpermiş.

Aracın manuel'ine baktım biraz. İlk 1500 fazla üzmeyin diyor. Artık nasıl dayanacağım. Bir haftasonu Bodrum ya da Antalya yapacaz artık..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cemaltky

Dün sabah balıkesir has otomativ den aldım aracı beyaz amg temmuz da gelicek.
    Ancak döşemeyle ilgili sıkıntı yaşadım fındık kahvesi istedim temmuz aracı kabul etmedi ağustos aracıda kabul etmedi eylülü denedi oda kabul etmedi bu yüzden amg exculusive yaptım red cut siyah perfore deri buda çok hoşuma gidiyodu.
    Donanım olarakda
    hafıza paketi
    hafıza ve elektrikli ön yolcu koltuğu
    harman kardon
    gece paketi
    çok kollu siyah jant
    becker

toplam sigorta plaka masrafları dahil 121.000 tl tuttu.

Hayırlı olsun. Bende fındık kahvesi çok istedim aynı şekilde benimkiside olmadı. Has Avcılar'dan Temmuz teslimi siparişimi onayladılar. Sabırsızlıkla bekliyoruz artık.

Beyaz AMG
    Gece paketi
    Hafıza paketi
    Becker Map ön hazırlık
    Isıtmalı cam suyu

bıde harman koyduraydın ya:)))) arkada subwoofer cok tatlı duruyor....
    bu arada gonlum razı gelmedı 20000 daha verıp daha az ıstedıgım bı araca sırf arkası bıraz daha yuksek dıye.... zaten dıger ozellıkler gorecelı her ıkı markadada...

en iyisini yapmışsınız. arkada gerçekten sıkıntı var. Benim koltuğun arkasında benim boyumda birisi asla rahat edemez çünkü ben iyicene geriye çekiyorum yayılma ihtimali zaten kalmıyor. Artık boynu bükük gider. Umurumda mı? Hiçte değil :)

Exclusive düşünce bütçeyi değerlendirmeyi düşünmedim değil aslında. En çokda akıllı ışık sistemi tahrik etti. Ama 3 bin lira değer miydi bilmiyorum. Harman kardon içinde yorumları okudum. Ses sistemi gayet yeterli diyorlar öyle yüksek seslede müzik dinleyen birisi değilim. Ama fındık kahvesi tam bir hayal kırıklığı oldu. Bu sinirle koltuk ısıtmayıda çıkardım :)

Cidden bende uzuldum findik kahvesine... Akilli isik cokda akillica birsey degil 3000 tl ye ama iyiki hafiza koydurmussun.. Geri vites takinca sagdaki dikiz hop arka lastigi gostercek;) bende artik erken grlmesiyle polyannacilik oynicam:))

Bunu bilmiyordum bu süpermiş.

Aracın manuel'ine baktım biraz. İlk 1500 fazla üzmeyin diyor. Artık nasıl dayanacağım. Bir haftasonu Bodrum ya da Antalya yapacaz artık..

Beklerim bodruma...;) pm attimbilgerimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: RoMM3L

quote:

benim merak ettiğim bir başka konu da acaba sonradan comand online taktırabiliyor muyuz??? :)))

Takılır, ister servisten sıfır sipariş edersin ister Almanya-Hollanda'dan ikinci el getirtirsin... Ama ikinci el alacaksanız uyarayım alacağınız kişiden radyo kodu ve seri numarasını alın, en yakın Mercedes servisine gidip VedoC sisteminden çalıntı olup olmadığını öğrenin, özellikle Litvanya ve Letonya'da satılan ucuz Comand'lar çalıntıdır, serviste montajını yaptırdığınız anda online kodlama yapılması zorunlu olduğu için Comand'ınız kilitlenecektir. Eski sistem NTG4'lerde böyle bir sorun yoktu, offline kodlama yapılabiliyordu fakat NTG4.5'larda online kodlama yapılması gerekiyor.

İkinci elde 1800-2000€'nun altındaki Comandlardan şüphelenin

Litvanya, Letonya'da çalıntı olmayan uygun satan var mı tanıdığınız? Baltıkla ciddi çalışmalarımız var.

• ALLAH kısmet ederse yakın bir zamanda yeni bir araç almayı planlıyorum. Aklımda olan modellerden bir tanesi de CLA. Satın almaya karar verirsem kredi ile alacağım. Ne kadar peşinat vermek gerekiyor acaba? Bilgisi olan yazarsa memnum olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ëmir

ALLAH kısmet ederse yakın bir zamanda yeni bir araç almayı planlıyorum. Aklımda olan modellerden bir tanesi de CLA. Satın almaya karar verirsem kredi ile alacağım. Ne kadar peşinat vermek gerekiyor acaba? Bilgisi olan yazarsa memnum olurum.

Mercedes aracinfiyatinin %80 ini kredili verebiliyor 0.65 den

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RoMM3L

quote:

benim merak ettiğim bir başka konu da acaba sonradan comand online taktırabiliyor muyuz??? :)))

Takılır, ister servisten sıfır sipariş edersin ister Almanya-Hollanda'dan ikinci el getirtirsin... Ama ikinci el alacaksanız uyarayım alacağınız kişiden radyo kodu ve seri numarasını alın, en yakın Mercedes servisine gidip VedoC sisteminden çalıntı olup olmadığını öğrenin, özellikle Litvanya ve Letonya'da satılan ucuz Comand'lar çalıntıdır, serviste montajını yaptırdığınız anda online kodlama yapılması zorunlu olduğu için Comand'ınız kilitlenecektir. Eski sistem NTG4'lerde böyle bir sorun yoktu, offline kodlama yapılabiliyordu fakat NTG4.5'larda online kodlama yapılması gerekiyor.

İkinci elde 1800-2000€'nun altındaki Comandlardan şüphelenin

Litvanya, Letonya'da çalıntı olmayan uygun satan var mı tanıdığınız? Baltıkla ciddi çalışmalarımız var.

Araştırmak lazım dediğim gibi fiyatı uygun gelen ürünün radyo kodu ve seri numarasını isteyip VeDoc'tan durumunu sordurun... Bu yüzden başı ağrıyan C sahipleri var dikkatli olun o yüzden.

Arkadaşımın tanıdıkları var Almanya ve Hollanda'da o tedarik ediyor. CLA için daha bir süre beklenilmesi lazım yaz sonundan önce çıkma cihaz düşmez... Ama düşsede dediğim rakamların altına inmez...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Emekkk

aga yok böyle bir alet ya .. lanet olsun tr de yaşadığıma el oğlu ucuza biniyor şunlara..

Bu araç için nedense şöyle bir durum var.

Hesaplayınca benim aracım Almanyada 43200 EUR yapıyor yüzde 19 kdvs ile. /1,19 =36000 yapıyor.

Bizdeki tescil hariç yaklaşık 47000 EUR. /1,18/1,40 =28450 yapıyor

Almanyadaki sistemi bilen arkadaşlar var mı acaba? Belki kdv'den başka bişey daha vardır.

hocam bu konuyla alakasız ama bu jant güzel duruyomu sizce benim araba böyle olucak cla45 detayları hariç jant ve gece paketi olarak siyah çok kollu aldım ama 5 kolluda hoşuma gitmişti sırf gece paketi için ne diyosunuz. Canlı gören varmı bu janttan

• quote:

Orijinalden alıntı: scuba_1

Bugün URBAN donanımı test ettim. İzlenimlerim;

1. Aracın iç dış tasarımına diyecek yok harika....
    2. Şanzıman sarsıntınız ve güzel, mod geçişleri ve yol tutuşu oldukça başarılı.
    3. Yakıt tüketimi sıfırladım ve Sport+eco ve performansla kullanımda 12.5 lt. Tekrar sıfırladım eco da yavaş kullandım bir kere spora alıp sollama yaptım Ortalama 7.8 lt civarı verdi. Toplam 20 km civarı test ettim, trafik hiç yoktu.
    4. Araç 120 km/h sonrası içeriye rüzgar sesi alıyor, 140km/h sonrası yol ve rüzgar sesinden radyo duyulmuyor. Yani benim için gürültü seviyesi hayal kırıklığı....
    5. 1.6 lt motor toparlamakta zorlanıyor... Gaz tepkisi yavaş. Belki de 320D den sonra bana yavaş geldi. Arabanın hakkı CLA 250 AMG..ama malumunuz vergi ve benzin fiyatları....
    6. Süspansiyon rahatsız değildi ancak çok da iyi olduğunu söyleyemeyeceğim.

Benim izlenimlerim kısaca bunlar... Tabii ki herkesin görüşleri ve beklentileri farklı olabilir. Saygı duyarım.

öncelikle izlenimlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkürler.
    5 numaralı kısımda belirtiğiniz izlenimler kesinlikle 3.20d den dolayı kaynaklanıyor. eyer 1.6 motorlu bir araç kullanıyor olsaydınız eminim aynı şeyleri düşünmezdiniz. rüzgar sesi konusunda da kimileri sessiz, kimileri çerçevesiz camlardan dolayı içeriye ses alıyor diyorlar. bu konunun kesin sonucunu autocar ve automotorsport gibi dergilerin desibel ölçümlerinden öğreneceğiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aniil

quote:

Orijinalden alıntı: scuba_1

Bugün URBAN donanımı test ettim. İzlenimlerim;

1. Aracın iç dış tasarımına diyecek yok harika....
    2. Şanzıman sarsıntınız ve güzel, mod geçişleri ve yol tutuşu oldukça başarılı.
    3. Yakıt tüketimi sıfırladım ve Sport+eco ve performansla kullanımda 12.5 lt. Tekrar sıfırladım eco da yavaş kullandım bir kere spora alıp sollama yaptım Ortalama 7.8 lt civarı verdi. Toplam 20 km civarı test ettim, trafik hiç yoktu.
    4. Araç 120 km/h sonrası içeriye rüzgar sesi alıyor, 140km/h sonrası yol ve rüzgar sesinden radyo duyulmuyor. Yani benim için gürültü seviyesi hayal kırıklığı....
    5. 1.6 lt motor toparlamakta zorlanıyor... Gaz tepkisi yavaş. Belki de 320D den sonra bana yavaş geldi. Arabanın hakkı CLA 250 AMG..ama malumunuz vergi ve benzin fiyatları....
    6. Süspansiyon rahatsız değildi ancak çok da iyi olduğunu söyleyemeyeceğim.

Benim izlenimlerim kısaca bunlar... Tabii ki herkesin görüşleri ve beklentileri farklı olabilir. Saygı duyarım.

öncelikle izlenimlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkürler.
    5 numaralı kısımda belirtiğiniz izlenimler kesinlikle 3.20d den dolayı kaynaklanıyor. eyer 1.6 motorlu bir araç kullanıyor olsaydınız eminim aynı şeyleri düşünmezdiniz. rüzgar sesi konusunda da kimileri sessiz, kimileri çerçevesiz camlardan dolayı içeriye ses alıyor diyorlar. bu konunun kesin sonucunu autocar ve automotorsport gibi dergilerin desibel ölçümlerinden öğreneceğiz.

Acikcasi bu ay ki automotorsportta saglam bi test bekliyorum....

• aynen ya autocar ya automotorsport test edecek hatta her ikiside mayıs sayılarında cla ya yer verebilirler. bugün yarın dergiler marketlere gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aniil

aynen ya autocar ya automotorsport test edecek hatta her ikiside mayıs sayılarında cla ya yer verebilirler. bugün yarın dergiler marketlere gelir.

Automotosporta a bu yuzden yillik abone oldum:))) autocarda test olursa alirim... Bu arada automotosport yeni jetta ya yer vermis sanirsam

• Arkadaşlar bazı arkadaşlar cla yı eleştirirken özellikle motorundan dolayı eleştiriyor. diyorlar ki cla hem önden çeker hemde renault motoru var. ama gerçekte cla da renault motoru falan yok sadece a serisinde (dizel) var. bildiğim kadarıyla cla ya renault motoru gelmeyecek fakat bmw de ( hem 1.16d de hemde 3.20ied de ) peugeot ve citroen ile geliştirilen motorlar var. mercedes i renaultdan motor alıyor diye eleştirenler bmw nin peugeot dan yardım almasına ne diyecekler? ayrıca en saygın motor sporlarından olan f1 de renault var hemde defalarca şampiyon oldu ve f1 deki diğer markalara motor sattı ve satıyor bu motoru kullanan markalarda şampiyon oldu peki ama tüm bunlar olurken bmw peugeot citroen nerde?
  • Arkadaşlar Selam,

İstanbul'da hangi bayide hangi arabalar var'ı öğrendim arayarak:) işinize yarar belki.

Mengerler Etiler: Style Kırmızı, AMG Kutup Gümüş
    Has Otomotiv Maslak: Urban Beyaz
    Koluman Göztepe: Urban Dağ Gri, AMG Kutup Gümüş
    Koluman Samandıra: Urban Kutup Gümüş
    Gülsoy Tuzla: AMG Beyaz, test aracı URBAN
  • Arkadaşlar bugün özellikle bazı konuları sormak ve öğrenmek için bayi gidip İKİNCİ testimi de yaptım.
    CLA ile 170-180 kadar çıktım çok,çok hafif bir rüzgar sesi var ma asla ve asla rahatsız edici boyutta değil. Aracaın arka tarafına da arkadaşım oturmuştu oda aynı şekilde beni tasdik etti.
    Şu an üretilen tüm CLA lar almanya üretimi ileri bir zamanda araçlar macaristandan üretilecekmiş.
    Aracın gaz tepkimesine geç cevap vermesi kadar doğal birşey yok çünkü bu araç çift debriyaj kavrama otomatik.Ama bu sistem bmw deki tam otomatiklerdan daha uzun ömürlü ve sağlam bir şanzuman sistemi sağlıyor.
    Bi de bilmiyorum bura da çok Kaliteli, çok Sportif, çok Süratli... araçlara binmiş arkadaşlar olabilir. Benin şuana kadar bindiğim en Kaliteli, en sportif, en süratli araç malesef bu CLA
    2. testimden sonra bugün bu araca biraz daha aşık oldum
    herkese SAYGILAR...

• quote:

Orijinalden alıntı: davidas38

Arkadaşlar bugün özellikle bazı konuları sormak ve öğrenmek için bayi gidip İKİNCİ testimi de yaptım.
    CLA ile 170-180 kadar çıktım çok,çok hafif bir rüzgar sesi var ma asla ve asla rahatsız edici boyutta değil. Aracaın arka tarafına da arkadaşım oturmuştu oda aynı şekilde beni tasdik etti.
    Şu an üretilen tüm CLA lar almanya üretimi ileri bir zamanda araçlar macaristandan üretilecekmiş.
    Aracın gaz tepkimesine geç cevap vermesi kadar doğal birşey yok çünkü bu araç çift debriyaj kavrama otomatik.Ama bu sistem bmw deki tam otomatiklerdan daha uzun ömürlü ve sağlam bir şanzuman sistemi sağlıyor.
    Bi de bilmiyorum bura da çok Kaliteli, çok Sportif, çok Süratli... araçlara binmiş arkadaşlar olabilir. Benin şuana kadar bindiğim en Kaliteli, en sportif, en süratli araç malesef bu CLA
    herkese SAYGILAR...

Verdigin bilgilerden dolayi tesekkur ederim... Bi duzeltme yapayim cla'nin parcalari almanyada yapilip macaristanda birlestiriliyor yani made in hungary.... 2 aydir uretim macaristanda devam ediyor...

• quote:

quote:

Arkadaşlar bugün özellikle bazı konuları sormak ve öğrenmek için bayi gidip İKİNCİ testimi de yaptım.
    herkese SAYGILAR...

Verdigin bilgilerden dolayi tesekkur ederim... Bi duzeltme yapayim cla'nin parcalari almanyada yapilip macaristanda birlestiriliyor yani made in hungary.... 2 aydir uretim macaristanda devam ediyor...

üretim yeri konusunda çok iddalı değilim. Bayi çalışanın ban verdiği bilgi ayne böle idi dostum.

• quote:

quote:

quote:

herkese SAYGILAR...

üretim yeri konusunda çok iddalı değilim. Bayi çalışanın ban verdiği bilgi ayne böle idi dostum.

herkese aynı bılgıyı verıyorlar nedense... ama ben mesela buraya gelen arabanın uzerınde HUNGARY yazdıgını gozumle gordum....

• quote:

herkese SAYGILAR...

Test için teşekkurler..Ruzgar sesi haricinde yol ve motor sesi konusunda nasıl araç? Sessizlik bu kalitede bir araç için önemli bir kriter bence..Sanırım bunu şu anda en iyi cevaplayabilecek kişi sizsiniz

• quote:

herkese SAYGILAR...

Bilgiler için teşekkürler. Tavan açık mıydı bu süratlere çıktığınızda. Veya tavan açıkken ses seviyesi ne düzeydeydi gözlemleyebildiniz mi?

• 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.