Şimdi Ara

MERCEDES CLA ANA KONU (CLA45 AMG geldi) (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.398
Cevap
81
Favori
567.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende cla fiyatlarını bekliyordum. Bmw 3.16 f30 ile cla arasında seçim yapacaktım. Ama nerdeyse aynı fiyata geliyoR anladığım kadarıyla. Yine bnmw ye doğru yönelicez galiba...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kahraman141

Bende cla fiyatlarını bekliyordum. Bmw 3.16 f30 ile cla arasında seçim yapacaktım. Ama nerdeyse aynı fiyata geliyoR anladığım kadarıyla. Yine bnmw ye doğru yönelicez galiba...

F30 la CLA arasında 3 ve 5 serisi kadar fark var... CLA dar uzun bir araçtır, F30 3 serisinin iç mekanı W204 C'den de daha geniştir, kaldı ki CLA'nın dar yapısı sıkabilir.
  • Bende CLA yı beklemeye karar verdim. CLA 200 AMG veya Bmw 3.20d xdrive almayı düşünüyorum. Mayısa kadar iyice araştıracağım ikisinden birinde kararlıyım.
  • ben crv 1.6 dizel çıkaracanı yeni öğrendim o yüzden cla hakkındaki olumsuz yorumları da okuyunca crv nin fiyatının açıklanmasını bekliyorum yazın netleşir cla yada crv
  • Cla 1.6 Cgi 156 hp motorda otomatik şanzıman yok mu yani ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: By__Belo

Cla 1.6 Cgi 156 hp motorda otomatik şanzıman yok mu yani ?

merak etme var

• izlemeye doyamıyorum

• Aradikca yeni yeni videolar buluyorum, beklemek iyice sikintili olmaya basladi be arkadas!

YouTube Link - CLA YOLLARDA
  • giris seviyesi olan 86bin tl hangi motorla? 3.16i nin 136 beygirligini dover mi?
  • Giris fiyati 86000 degil 93000 olarak aciklanmadi mi istanbul fashion week'de??? İyice abarttilar bence... Var mi yeni duyum alan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: medulla24

Giris fiyati 86000 degil 93000 olarak aciklanmadi mi istanbul fashion week'de??? İyice abarttilar bence... Var mi yeni duyum alan?

86000 den başlayacak diye bir çok otomobil sitesinde haber olarak geçti.
    senin dediğinde de doğruluk payı var şöyle diye tahmin ediyorum.
    CLA 180 prime manuel vites başlangıç fiyatı 86000 olabilir.
    CLA 180 style otomatik vites te 93000 den başlıyor olabilir.
  • Olabilir ama en baz 93000 olursa cidden abarti olur... Acaba ne zaman siparise baslanacak? İnternet sitesinde ne zaman configure edebilecegiz ki? Avrupada fiyati belli olmayan tek site turkiye sitesi...

• quote:

Olabilir ama en baz 93000 olursa cidden abarti olur... Acaba ne zaman siparise baslanacak? İnternet sitesinde ne zaman configure edebilecegiz ki? Avrupada fiyati belli olmayan tek site turkiye sitesi...

almanya sitesinden configure edebiliyorsun. Türkiye de sedan araçlar daha çok tutulduğu için fiyatı ona göre bekletiyorlar diye düşünüyorum .
    söylediklerine göre c serisnden daha ucuz olacakmış. aslında gerçek fiyatları A serisinden aynı model ve donanımlarından 15 k daha pahalı olması gerekiyor.
    tasarladığım A 200 AMG nin fiyatı 91300 çıkıyor ben aynı motor ve donanım CLA için 20 k daha fazla vermeye razıyım. Eğer baz fiyat 93000 olursa ben de sizin gibi çok abartı olacağını düşünüyorum. Şu an sipariş almıyorlar nisanda olabilir dediler. Benim görüştüğüm mercedes bayinde ki yetkili nisan ayında CLA için eğitim amaçlı ispanyaya gideceklerini ve mayıs tada çoğunlukla test amaçlı birkaç aracın geleceğini söylemişti. şuan siz ne biliyorsanız emin olun biz daha fazlasını bilmiyoruz diye de eklemişti...
    HAYIRLISI OLSUN bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: davidas38

quote:

Olabilir ama en baz 93000 olursa cidden abarti olur... Acaba ne zaman siparise baslanacak? İnternet sitesinde ne zaman configure edebilecegiz ki? Avrupada fiyati belli olmayan tek site turkiye sitesi...

almanya sitesinden configure edebiliyorsun. Türkiye de sedan araçlar daha çok tutulduğu için fiyatı ona göre bekletiyorlar diye düşünüyorum .
    söylediklerine göre c serisnden daha ucuz olacakmış. aslında gerçek fiyatları A serisinden aynı model ve donanımlarından 15 k daha pahalı olması gerekiyor.
    tasarladığım A 200 AMG nin fiyatı 91300 çıkıyor ben aynı motor ve donanım CLA için 20 k daha fazla vermeye razıyım. Eğer baz fiyat 93000 olursa ben de sizin gibi çok abartı olacağını düşünüyorum. Şu an sipariş almıyorlar nisanda olabilir dediler. Benim görüştüğüm mercedes bayinde ki yetkili nisan ayında CLA için eğitim amaçlı ispanyaya gideceklerini ve mayıs tada çoğunlukla test amaçlı birkaç aracın geleceğini söylemişti. şuan siz ne biliyorsanız emin olun biz daha fazlasını bilmiyoruz diye de eklemişti...
    HAYIRLISI OLSUN bakalım

Evet nisanin basinda egitim varmis buyuk olasilik soparisleride nisan ortasi veya sonu baslatacaklar. Almanyada cla c den 4000€ ucuz a dan 5000 € pahali yani ikisinin fiyat olarak ortasinda turkiyede boyle olmayacak sanirim... Benim config ettigim a200 de 98000tl cla da 115 -120 arasi olacak galiba ama pahali bence 110 dan fazla cikarsa fikrim degisebilir... Ayrica suspansiyonuda baya sert olacakmis diye okudum yabanci test makalelerinde... Bekliyoruz heyecanla

• quote:

quote:

quote:

HAYIRLISI OLSUN bakalım

Evet nisanin basinda egitim varmis buyuk olasilik soparisleride nisan ortasi veya sonu baslatacaklar. Almanyada cla c den 4000€ ucuz a dan 5000 € pahali yani ikisinin fiyat olarak ortasinda turkiyede boyle olmayacak sanirim... Benim config ettigim a200 de 98000tl cla da 115 -120 arasi olacak galiba ama pahali bence 110 dan fazla cikarsa fikrim degisebilir... Ayrica suspansiyonuda baya sert olacakmis diye okudum yabanci test makalelerinde... Bekliyoruz heyecanla

senin config ettiğin A200 98000 tl. donanımını merak ettim doğrusu

• quote:

quote:

quote:

quote:

HAYIRLISI OLSUN bakalım

senin config ettiğin A200 98000 tl. donanımını merak ettim doğrusu

A200 + panoramik cam tavan + akilli isik + harman kardon ses sist : 98.819 tl :))

• quote:

A200 + panoramik cam tavan + akilli isik + harman kardon ses sist : 98.819 tl :))

bende beyaz renk A200 + panoramik cam tavan düşünüyordum. CLA nın fiyatları abartı olursa büyük bir ihtimalle de bunda karar vereceğim.
    A serisinin ses sisteminin sıkıntılı olduğunu bende duydum . harman kardon düşünülebilir.
    akıllı ışık sisteminde ne mevcut ben onu tam bilmiyorum ve configten seçmeye çalıştığınızda bizenon farları iptal ediyor .configinde bir hatası olabilir.
  • CLA45 AMG'nin de nasıl olacağı ortaya çıkmış:

http://yarimdebriyaj.com/haber/mercedes-benz-cla45-amg-kendini-gosterdi/
  • quote:

quote:

bende beyaz renk A200 + panoramik cam tavan düşünüyordum. CLA nın fiyatları abartı olursa büyük bir ihtimalle de bunda karar vereceğim.
    A serisinin ses sisteminin sıkıntılı olduğunu bende duydum . harman kardon düşünülebilir.
    akıllı ışık sisteminde ne mevcut ben onu tam bilmiyorum ve configten seçmeye çalıştığınızda bizenon farları iptal ediyor .configinde bir hatası olabilir.

Akilli isik bi xenon un marifetlisi dostum farlari viraja ve karsidan geleni rahatsiz etmiyecek sekilde ayarliyor yani faydali bir ozellik kesinlikle

• quote:

http://youtu.be/V6_85cSOIcE

http://youtu.be/XOw9CGpa7XY

izlemeye doyamıyorum

off offff

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.