Şimdi Ara

MERCEDES CLA ANA KONU (CLA45 AMG geldi) (103. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.398
Cevap
82
Favori
566.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: merrem

    @medulla24
    Sayın doktorum a başlığında sukru52 amg ye alçaltmis konfor suspansuyon ilave edilebildiğini yazmıştı (onceden olmamasina ragmen yeni) gecmis sayfalarda
    Aceba cla da da varmıdir aynı durum?
    Bu durumu satis temsilcinizden öğrenme imkanınız var mıdır ?
    Teşekkürler

    Dostum henuz yok ilerleyen zamanlarda olabilir boyle bi geri bildirim gelirse mecedese... Ben boyle dusunuyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sertugen

    Ozellikle medullanin yorumlarini merak ediyorum. Ben de doktorum ve araba hastasiyim bu 24. Aracim olacak yas 38. Izmrde yasiyorum denizliden agustos teslim arac bulabildim. Amg beyaz. Donanim ekletebilirmiyim yoksa cok mu gec. Ayrica exucutive paket 6000 kusur deger mi acik renk deri doseme dusunuyorum icerdeki darligi bir nebze ferahlatirmi acaba.

    Dostum kod kisiti olmazsa ekletirsin agustos aracina kahve cok hos oluyor... Tavsiye ederim....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheLegenddd

    Herkese merhaba,

    Ben de hayırlısıyla hafta sonu Bursa'dan kaporamı yatırıp siparişimi vereceğim. İstanbul'da yaşıyorum ancak Bursalıyım ve yaptığım araştırma sonrasında aracın Bursa'dan sipariş vermem durumunda ağustos ya da eylül ayında teslim edilebileceğine dair bilgi aldım. Sitenin genelindeki siparişlere göre seçtiğim renk farklı olacak. Siparişini vereceğim araç şu şekilde:

    - CLA 200 AMG ( kutup ışıkları moru )
    - Gece paketi
    - Hafıza paketi
    - Elektrikli ve hafızalı ön yolcu koltuğu
    - Isıtmalı ön koltuklar
    - Medya ara birimi

    Toplam 114.390 TL
    Ancak engelli indiriminden ötürü ÖTV ödemeyeceğim ve araç bayiden ekstra bir indirim alamamam halinde 81.700 TL'ye mal olacak.

    Siparişini vereceğim araç vereceğim linktekinin görünüş olarak ikizi. Bu rengin gerçek fotoğrafları çok zor bulunduğu için soru sormadan önce bir bilgi paylaşmış olurum belki :)

    http://suchen.mobile.de/auto-inserat/mercedes-benz-cla-220-cdi-coupe-navi-amg-styling-night-paket-siegen/179116118.html?lang=de&pageNumber=1&__lp=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=17200&makeModelVariant1.modelId=225%2C226%2C227%2C228&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&negativeFeatures=EXPORT&colors=PURPLE

    Sorum şu olacak; medya ara biriminin getirileri nelerdir. Seçeceğim donanımlar arasında kararsızlık yaşadığım tek konu bu. Bu konuda tam bir bilgisi olan arkadaşlarımız paylaşırlarsa memnun olurum.

    Selamlar.

    Hocam en farklı araç sende olcak şanlısın bu renkte alan ilk kez duydum :)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bur@k1985


    quote:

    Orijinalden alıntı: medulla24

    Araba gelmeden orjinal anahtarlik geldi;)
     MERCEDES CLA ANA KONU (CLA45 AMG geldi) MERCEDES CLA ANA KONU (CLA45 AMG geldi)

    Dag grisinde karar kilicam bende :)
    Bu arada arac gelmeden anahtarlik nasil gelio onu merak ettim :) bakalim agustos sonuna kadar bnmki ne zaman gelicek :)

    Siparişle hocam diğer ay benimki de geliyo:) Yakında Türkiye de de başlanır satışlara:) Ebay.com dan bakabilirsin




  • Başından beri aklımdaki renk buydu. Gerçek fotoğraflarını bulmam zor oldu biraz, hatta siparişimin gecikmesinin sebebi bu. Biraz farklı ama bana göre aracı gerçekten güzel gösteren bir renk. Bi de aracı bu renkte alan kişi sayısının az olması da cezbetmiyor değil :)
  • Becker Map nedir?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheLegenddd

    Başından beri aklımdaki renk buydu. Gerçek fotoğraflarını bulmam zor oldu biraz, hatta siparişimin gecikmesinin sebebi bu. Biraz farklı ama bana göre aracı gerçekten güzel gösteren bir renk. Bi de aracı bu renkte alan kişi sayısının az olması da cezbetmiyor değil :)

    Haklısın hocam cezbetmesi normal ben beyaz aldım biliyorum heryerde görücem bulunduğum yerde de çok olucak ama yapcak bişey yok :)
  • Olsun hocam. Beyaz da bence gayet yakışan bir renk :) Ben 5 yıl satamıyorum aracı ötv indirimi aldığım için. O yüzden çabuk sıkılmayacağım birşey olması gerekiyor. Yoksa bu aracın her rengi makbul :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sertugen

    Becker Map nedir?

    Navigasyon hocam aracı alırken başlangıçta 850 lira gibi bir ücret ödeyerek ön hazırlığını satın alıyosun torpido da kızak falan oluyo ekran bununla uyumla halde oluyor. Daha sonra siparişle yine 800 lira civarı vererek becker map ı alıyosun kutu halinde sonra beckermap sitesinden Türkiye haritasını alarak kutuyu güncelliyosun navigasyonun gayet başarılı olduğunu söylüyorlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheLegenddd

    Olsun hocam. Beyaz da bence gayet yakışan bir renk :) Ben 5 yıl satamıyorum aracı ötv indirimi aldığım için. O yüzden çabuk sıkılmayacağım birşey olması gerekiyor. Yoksa bu aracın her rengi makbul :)

    Bencede beyazı ayrı güzel dağ grisi ayrı güzel siyahı ayrı güzel senin aldığın renkte mutlaka çok yakışıyordur fotoğraflarda çok güzel görünüyor.
  • Biraz riskli bir renk benimki. Temizlik açısından zorlayacak gibi. O açıdan da sen şanslısın :) Renkten ziyade allah hepimize ağız tadıyla binmeyi nasip etsin gerisi sorun değil :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheLegenddd

    Biraz riskli bir renk benimki. Temizlik açısından zorlayacak gibi. O açıdan da sen şanslısın :) Renkten ziyade allah hepimize ağız tadıyla binmeyi nasip etsin gerisi sorun değil :)

    Madem indirimli alıyorsun koydur hocam fındık kahvesi falan bence fırsat yani:)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheLegenddd

    Başından beri aklımdaki renk buydu. Gerçek fotoğraflarını bulmam zor oldu biraz, hatta siparişimin gecikmesinin sebebi bu. Biraz farklı ama bana göre aracı gerçekten güzel gösteren bir renk. Bi de aracı bu renkte alan kişi sayısının az olması da cezbetmiyor değil :)

    benim de aklımadaki ilk renk buydu. Ancak satışının çok sıkıntılı olacağına karar verdim. Neticede ömürlük bir araç değil, öyle ya da böyle satılacak, sırf renginden çok değer kaybetmeyeyim diye vazgeçtim bundan.

    şu linke bakmanı öneririm, güzel videoları var.

    http://www.mercedescla.org/forum/9-cla-pictures-videos/770-mercedes-cla-250-northern-lights-violet-video.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemalbayrak -- 21 Mayıs 2013; 22:17:00 >




  • Hocam tam deri koltuktan ziyade yarı deri koltuk tercih etmek istememden ötürü exclusive koydurmamayı düşünüyorum. Daha önce tam deri koltuklu araç kullandım sıkıntılı oluyor bence. Yoksa görünüş olarak haklısın bence de çok şık duruyor :)
  • Hocam bu videoları görmüştüm de paylaştığım linkteki renk ile bunun alakası yok. Açıkçası kafa karıştırıcı bir durum. Ya çok değişken bir renk ya da bu videodakiler siyah :) Teşekkürler bu arada paylaşım için :)
  • Medya ara biriminin getirileri ile ilgili net bilgisi olan yok mu arkadaşlar ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheLegenddd

    Hocam tam deri koltuktan ziyade yarı deri koltuk tercih etmek istememden ötürü exclusive koydurmamayı düşünüyorum. Daha önce tam deri koltuklu araç kullandım sıkıntılı oluyor bence. Yoksa görünüş olarak haklısın bence de çok şık duruyor :)

    Yaz için sıcak oluyo diye diyorsan ben çözümü buldum yaz için:) deri alanlar bakabilir :)Kışında ısıtmalı deri gibisi yok bence:)
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-waeco-magiccomfort-mcs-10n-koltuk-sogutma-minderi-12v-60-eu-kdv-51342948/detay/




  • Pek esttik olmaz sanki hocam :) Bide kusura bakmayın ben bu cevabınız altında benim cevabımı nasıl çıkartacağımı bilmiyorum. O yüzden sizin mesajınız çıkmadan benimkisi çıkıyor sadece :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheLegenddd

    Medya ara biriminin getirileri ile ilgili net bilgisi olan yok mu arkadaşlar ?

    Hocam en iyi artısı iphone veya ipod taktığında video yu ekrandan izliyebilceksin iphone ile uyumlu hale getiriyor ekranı .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheLegenddd

    Pek esttik olmaz sanki hocam :) Bide kusura bakmayın ben bu cevabınız altında benim cevabımı nasıl çıkartacağımı bilmiyorum. O yüzden sizin mesajınız çıkmadan benimkisi çıkıyor sadece :)

    mesajın üstündeki alıntı kısmına tıklayarak cevap yazabilirsiniz hocam:) Egeli olduğum halde çok sıcak olmasına rağmen deriden vazgeçemedim hocam bu yüzden böyle bir çözüm buldum dediğin gibi hoş görünmesede çok kısa kullanılacağı zamanlarda kullanılabilir derinin soğuması zaman alıyor:)
  • 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.