Şimdi Ara

Mercedes C180 mi Alırsınız? Honda Civic mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
6.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Honda'nın uzun garanti süresince garanti devam etsin diye servise gideceksiniz, millet şikayet ediyordu yetkili servis 1.700 liraya yağ-filtre değiştiriyor diye.

Benden söylemesi, Honda'nın yürütmesi öyle ucuz mucuz değil. Ben olsam C180 alır gerçekten arabaya binerdim. Civic'ler göçükle mimlendi bir kere.
  • Yine Civic kötüleme konusu açılmış

Yahu Premium D segmenti araçla C sedan kıyaslanır mı ?

Laf olsun torba dolsun. He mercedes bırakılır, civic alınır he.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mercedes aldım ne hayatım ne çevrem değişti, sitede de oturmuyorum. Nedir bu ön yargı anlamadım. Ayrıca C Serisi premium değil diyen arkadaşın kafasını yaşamak istiyorum. Büyük ihtimal Mercedes E'den başlar felan diyecek ama E'nin kalitesiyle C'nin kalitesi arasında dağlar kadar fark yok. Malzeme kalitesi aynı. Adamlar Golf'ü Passat'ı premium yapmıştı şimdi C'yi beğenmiyorlar hastasıyım bu forumun 😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İlan gözükmüyor ancak W205 kasadan bahsediyorsanız bakımı hariç pek de yürütme masrafı yok. C200d var bende vergisi 1.6 Egea ile aynı, yakıtı daha düşük, Egea'nın bile bakım ücreti 1000 küsür lira!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sahibinden.com
    BMW / 3 Serisi / 320i / Cabrio / ARESCEMden Hatasız 3.20i cabrio sahibinden.comda - 691333404
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-arescemden-hatasiz-3.20i-cabrio-691333404/detay

Şunu alırım.

İlan sahibi ile alakam yok baştan söyleyeyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlandaki aracın ön kaput sol tarafı tam oturmuyor boşluk var sağa göre, galerici yazmasa da önden bir işlem yaşamış

Koltuk-direksiyon da 90.000 için biraz çok yıpranmış gibi

yine de günahını almayalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiqhWoltage

Linkleri açınca karşıma gelen ilk ilanlar :

2013 MERCEDES C180 AMG 7G-TRONİC 125.000 KM -- 99.750 TL
    2017 hatasız boyasiz 1.6i-vtec eco executive fabrikasyon lpg 66.000 KM -- 117.000TL

Yorumlardan biri : "Mercedes her haliyle civicden daha az sorun çıkartacaktır."

Öncelikle şunu belirteyim. Bu iki araç komfor olarak pek rakip değiller, performans olarak da keza öyle. Kalite farkı mevcut.

Ancak Honda daha yeni ve kesinlikle daha az riskli bir araç. Kaç kişi gözü kapalı 125bindeki Mercedes'e 100bin verebilir. Nasıl daha az sorun çıkarabilir diyebilirsiniz CVT şanzımanlı bir araç karşısında. Kaç kişi benzin fiyatları 7tl iken yarı yakıt masrafına sahip bir araca binmek istemez ? Herkesin beklentisi ve mantığı farklı işler ama devir parayı çarçur etme devri değil. Garantili, servis bakımlı bir araç varken kaç kişi ucuz ya da yakın fiyat diye de Mercedes'e binmeye cesaret eder. Anca klavye başında yaparsınız bunu!

Biz aile olarak 2013 E180 ve 2015 civic sahibiz. E180'nin servise sokun baskı balata, disk, hidrolik yağı ve motor yağı, filtreleri vs değiştirttirin. Civic'in 100bin kilometrelik rutin (özel servis) bakım masrafını tek seferde ödersiniz. He yeni civic'in garantisi devam etsin diye şu an servisler 1000-1200 arası öpüyor 10bin'de bir orasını belirteyim.
    hocam 2 defa okudum bir şey anlamadım yazınızdan:)
    sonuç nedir mercedes mi honda mı :D

• Mercedesin yürütme maaliyeti honda dan daha yüksek.
    Ayrıca algı olayı var 150 bin liraya honda alırsınız kimse anlamaz fakat 80'e aldığınız mercedes bu adam varlıklı izlenimi yaratabilir. Nazara gelinebilir :)
  • Kim Geçer?youtube
    2018 Honda Civic RS mi, 2013 Mercedes C180 mi?
    https://www.youtube.com/watch?v=h2CkHA5VZag

Bu link te iki aracın karşılaştırması var izlemenizi tavsiye ederim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.