Şimdi Ara

Mercedes C180 Kompressor Bluetooth Music

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
12.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar telefona gelen çağrıyı yanıtlayabiliyoruz ama ben telefonumdan müzik dinlemek istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Aux kablosu ile

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Büyük İskender

    Aux kablosu ile

    Onu nereye takıcam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam araçta yok mu aux girişi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arabayı sattık arkadaşlar sağolun sksksjsj

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: straptezlo

    Arabayı sattık arkadaşlar sağolun sksksjsj

    Torpidoda sag kosededir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aux sesi tamamen öldürüyor. Ses seviyesini ''Boss'' ayarlasanız bile... Zaten araçta usb yeri yok ap ayrı bir sıkıntı. Tabi kendi aracım için diyorum 2010 model AMG paket C180.... Makyajsız kasa
  • ÇÖZÜM BASİT- SÖYLENENLERİN AKSİNE KESİNLİKLE TAM RANDIMAN

    Merhaba Arkadaşlar bu konuda o kadar çok bilgi aradım ve olumsuz bazı yorumlardan etkilenip harekete geçemedim. stanbul’da yaşıyorum. 2009 eski kasa C180 sahibiyim. Telefonum da iphone6. Çözümü var olan bir şeyi olumsuz yorumlar nedeniyle şimdiye kadar yapmadığım için pişman oldum açıkçası..

    2018 Kasım’ında ben cevabı forumlarda net olarak bulamadığım ve olumsuz yorumlar nedeniyle aylarca mağduriyet yaşadığımdan dolayı sırf bilgilendirmek için üye oldum.



    Pratik çözüm BASİT BLUETOOTH CİHAZI.



    Altta detaylı bilgi paylaşacağım.Sonucu direkt önce ÖZET olarak söyleyeyim. (ben istediğim bilgileri şimdiye kadar tek bir yerde bulamadığım için çok detaylı da yazıyorum altta)



    1-SES DÜZEYİ KABLOYLA OLANIN NEREDEYSE 2 KATI...(benim aracımda EN KALİTELİ AUX KABLOSUYLA BİLE telefonumu şarja taktığımda, cızırtı oluyordu SES DE RADYO CD’nin anca yarısı düzeyindeydi )

    2-RADYO / CD SESİYÜKSEKLİĞİ İLE KIYASLARSAM %80...Yani RADYO maksimum ses düzeyine YAKIN ve TATMİN EDİCİ SES YÜKSEKLİĞİ..SES İSE PÜRÜZSÜZ NET!



    3- TLF.AYNI ANDA ARÇ BLUETOOTH’UNA DA BAĞLANIYOR TLF GELDİĞİNDE OTOMATİK OLARAK ARAC BLUETOOTHU’na GEÇİYOR.



    DETAYLARI ALTTA BULABİLİRSİNİZ.



    Basit bluetooth cihazını alırken tereddüt duydum ama bu 20 TL’lik basit bluetooth cihazı AUX kablosuna göre mükemmel. 2009 model mercedes c180 W 204 olanlar kesinlikle alsın.C180 sahibi olanlar da bilir zaten torpidoda aux girişinin hemen yanında çakmak girişi var oraya taktım öyle de bırakacağım. (Olumsuz yorumlarda Şarjı çabuk bitiyor,şarjdayken cızırtı yapıyor vs diyorlar şarjda kullandım ve 1 saat denedim sesin kalitesi de düzeyi de çok iyi.cızırtı vs yok. )



    Cihazın içinden çıkan metal aux giriş aparatı da kaliteli diye aldığım aux kablosundan çok daha iyi kendi aparatı ile süper temiz ses alıyorum.

    Cihazı aux çıkışı yanındaki çakmak girişine taktım, 3 sn açma kapama düğmesine bastım (açıldığını gösteren bir ışık vs yok dikkat),cihazı telefonunuz “bluetooth music” adıyla görecek. Görmezse tekrar deneyin, aracınızın kontağı “tam açık”mı kontrol edin.(şarja elektrik gitmiyor olabilir)



    TELEFON GELDİĞİNDE ARAÇ BLUETOOTHU OTOMATİK DEVREYE GİRİYOR..

    iPhone kullandığımı belirtmiştim. İlginçtir Telefon otomatik olarak hem arabanın Bluetooth’una hem de bu küçük cihaza AYNI ANDA bağlanabiliyor.

    EĞER müzik dinlediğiniz esnada eğer RADYO EKRANINIZ TELEFON MODUNDA İSE (yani ekran görüntünüzü yeşil tlf tuşuna basıp bırakmaktan söz ediyorum. bazen Radyo dinlerken de yaptığımız gibi) Telefon geldiğinde otomatik olarak aracın Bluetooth’undan yine konuşmaya devam ediyorsunuz .



    DİYELİM Kİ AUX’da unuttunuz! Ki bence TELEFON MODUNDA BIRAKIP DİNLEMEK EN İYİSİ:



    Eğer bu şekilde dinlemiyor DISC-Aux seçimini yapıp ekranda bıraktıysanız, tlf’dan MB Bluetooth’u seçtiğiniz an anında sesi araca alıyor.



    Cihaz heryerde satılan klasik ucuz bluetooth cihazı ama ben yine de aldığım yerin linkini atıyorum. Umarım herkese faydalı olmuştur.





    https://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/bluetooth-aux-arac-kiti-385592699



    https://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/bluetooth-aux-arac-kiti-385592699



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akocer33 -- 23 Kasım 2018; 23:22:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Mercedes c180 Amg 2011 modeli mevcut. Bluetooth baglantisindan muzik dinlemeyi denediğimde olmadigini farkettim . Uzun arastirmalarimdan bir sonuç bulamadim.

    Farkettigim tek bisey var. Resimlerle gosteriyorum.

    2 farkli resim paylasiyorum. Birinde normal bluetooth kulaklik baglantisinda telefona verdigi yetkileri gosteriyor. Mercedes benz deki eksikleri farkedebiliyorsunuz.

    Burdan yola cikarak sterero muzik desteklemedigini farkettim ve bt mono ile sorunu çözdüm.

    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bedoig.BTmono

    Uygulamayi kurup bluetooth ile baglandiktan sonra muzik dinleyebiliyoruz. Fakat ilginc yani mercedes Bluetooth arama konusmalarina destek veriyor fakat MEDİA DESTEĞİ OLMADIĞI İÇİN
    Mercedes C180 Kompressor Bluetooth Musicm
    Mercedes C180 Kompressor Bluetooth Musicuzik dinleyemiyoruz. Sebebi ise stereo dinleyemedigimizden. Yani mono dedigimiz normal aramalar mono yapiliyor. O yuzden mono sistemde muzik dinleyebiliyoruz.

    Mono muzikteki tek sorun bass ve tizz şeklinde renkli muzik dinleyemiyoruz. Sade muzik dinleyebiliyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.