Şimdi Ara

Mercedes C 180K' nın Performansı neden kötü? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
221
Cevap
2
Favori
25.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • C modda yarı gaz yapmıştır. S ye al dip gaz yap 4 araba boyu atlar.

19 20 lt yakar ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m4ssetza -- 22 Nisan 2014; 0:30:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • C180k 1.6 156 hp lik aracın performansı hiç de iç açıcı değil..ahım şahım bir gidişi ve gücü yok birşey zannetmeyin..1.4 140 lık tsi motor devirir atar..
    Bence bunun nedeni arkadan itiş olmasından ötürü kaybı var..cla da kullandım o çok daha atarlı gidiyordu

• Ya mersonun belki motoru bitik, atesleme sorunu var, hava filtresi tikali, katalizoru tikali??

Cikarin iki araci dyno ondan sonra genis duzlukte gazlayin.

• Du Hast D kullanıcısına yanıt
    üstad 2011 model 22.000 deki servis bakımlı sıfır alınan c180 in nasıl motoru bitik oluyor benim anlam veremediğim nokta orası?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Ankara Cinnah veya İran Caddesi'nde her gün dip gaz yapıp, bağıran ama gitmeyen C180 görmeye o kadar alıştım ki.

Yeni kasada yine aynı motor düşündürüyor beni.

hangi c180 lermis o acaba,gordugunuz araclar amg paket cam tavanli mi diye dusunmuyor degilim bazen onlarin ekstra agirligi yuzunden mi boyle bagiran c180ler goruosunuz yoksa replika mi onlar

• Ikisinin de gideri var güzel araçlar allah bana nasip eder inşallah ben sağdan 80-90 la giderim atarlanmam abiler

• zotacing kullanıcısına yanıt
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

quote:

Ankara Cinnah veya İran Caddesi'nde her gün dip gaz yapıp, bağıran ama gitmeyen C180 görmeye o kadar alıştım ki.

Yeni kasada yine aynı motor düşündürüyor beni.

hangi c180 lermis o acaba,gordugunuz araclar amg paket cam tavanli mi diye dusunmuyor degilim bazen onlarin ekstra agirligi yuzunden mi boyle bagiran c180ler goruosunuz yoksa replika mi onlar

Cam tavanlı olunca gitmiyor mu yahu Ayrıca evet AMG paket gördüklerim genelde, AMG paketsiz C serisi pek yok piyasada zaten.

Güzel araba güzel araba da, gerçekten performans isteyen adam için pek iyi değil.

O kasaya yakışanı c 320 dir.

c180 müzseksen araba değil.

• zotacing kullanıcısına yanıt
    Merhaba uzun zamandır C180 düşünüyordum internette sanki elden çıksında ne olursa olsun havası var gibi hissettim
    aklıma birden E90 2007 model 3.16 ım geldi evet uzun yakın fark etmez bu BMW ile beni doblo bile geçmişti tam gaz yapmama rağmen
    uzun yolda araç solluyacağım sollayamıyorum rampalarda rezil olmamak için ya sağ nadiren de orta şeritten gidiyordum
    şimdi olayı çözdün arkadaşlar
    Volvo S60 R AWD 2.5 300 beygir mercedes c 180 dende ucuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkanfiliz156

Merhaba uzun zamandır C180 düşünüyordum internette sanki elden çıksında ne olursa olsun havası var gibi hissettim
    aklıma birden E90 2007 model 3.16 ım geldi evet uzun yakın fark etmez bu BMW ile beni doblo bile geçmişti tam gaz yapmama rağmen
    uzun yolda araç solluyacağım sollayamıyorum rampalarda rezil olmamak için ya sağ nadiren de orta şeritten gidiyordum

e90 bmw 0-100 13.5 sn ve o arabayı geçemeyecek araba yok gibi bişey. onunla c180 kıyaslamak büyük haksızlık olmuş. c180 0-100 8,5 sn.

https://www.youtube.com/watch?v=RzD1XiYeWJw

• quote:

Orijinalden alıntı: erkanfiliz156

Otomatikmiydi?

• Arabanın hızlanması aşağıda, neresi kötü anlamadım.

Aynı aracın makyajlı kasasını ben de kullanıyorum. Vitesi sport moda aldın mı gayet iyi hızlanıyor araba. Video'da 0-100 var. 100'den sonra da 160-170 gibi hızlara kadar nefesi hiç kesilmiyor aracın. Atmosferik 316i ile kıyaslamak falan komediden başka birşey değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeytinkoy -- 22 Mart 2016; 11:53:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

Arabanın hızlanması aşağıda, neresi kötü anlamadım.

Aynı aracın makyajlı kasasını ben de kullanıyorum. Vitesi sport moda aldın mı gayet iyi hızlanıyor araba. Video'da 0-100 var. 100'den sonra da 160-170 gibi hızlara kadar nefesi hiç kesilmiyor aracın. Atmosferik 316i ile kıyaslamak falan komediden başka birşey değil.

Her konuda mercedese camur atan bmw fanboyu var genellikle o sahis kasitli olarak mercedesleri kotuluyor. Fakat e90 316i icin tek bir laf etmiyor. Bu sinifta performansi kotu bi araba varsa o da tartismasiz bmw 316i dir.

• c180 zaten çok hızlı bir araba değil ki, böyle bir iddiasıda yok. Ne diye bu kadar eleştiriliyor anlamıyorum. C180, BMW 3.18i, A4. 1.4tfsi gibi araçlar zaten sürüş zevki için performans için üretilmiyor. Düşük emisyon, yakıt için üretiliyor yani bunlar ekonomi odaklı arabalar. Bizde vergi sistemi 1.6 üstünü tabir-i caizse haram kıldığı için ekonomi isteyende, performans isteyende gidip bu modelleri alıyor sonra yok o beni nasıl geçer, yok basınca bu araba niye çok yakıyor diye isyan ediyor. Güzel kardeşim bu aralar dipgaz gez, virajlarda drift yap diye üretilmiş modeller değil. 150 bin de versen değil, 200 bin de verden değil, 250 bin de versen değil.

BMW 3.20ied'de aslında aynı mantıkla üretilmiş bir araç. Koyunun olmadığı yerde keçiye evliye çelebi derler mantığıyla biz de performans modeli olunarak görünüyor. Halbuki adı bile efficient dynamics. Spor araba muamalesi yapanlar zaten forumlarda bu araba niye 15 litre yakıyor diye geziniyor, ne aldığını bilenler 8-10 litre ortalama geziniyor.

• Bende 105 lık jetta ile clio yü geçemedi hb yeni kasa adam resmen uzamada level atlamıştır
    Gerçi benim araba doluydu bagaj falan 3 yetiskin vardi

• 320ied bile uçak sayılıyor.C180'de gayet iyi sayılır.Ama yurtduşında millet F30'u bile 340i alıyorAğlanacak halimize gülüyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: redbul_540

320ied bile uçak sayılıyor.C180'de gayet iyi sayılır.Ama yurtduşında millet F30'u bile 340i alıyorAğlanacak halimize gülüyoruz

Öyle canım; mesela bizde hep C180 aşşağı C180 yukarı, Avrupa da C400 var! bi bize bak bi onlara

• quote:

Orijinalden alıntı: esmerce

quote:

Orijinalden alıntı: redbul_540

320ied bile uçak sayılıyor.C180'de gayet iyi sayılır.Ama yurtduşında millet F30'u bile 340i alıyorAğlanacak halimize gülüyoruz

Öyle canım; mesela bizde hep C180 aşşağı C180 yukarı, Avrupa da C400 var! bi bize bak bi onlara

Yapacak birey yok abi ya bu diyar'dan gideceksin ya bu diyarı seveceksin midir nedir öyle birşeydi galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redbul_540 -- 23 Mart 2016; 0:53:35 >

• Bu tip kapışmalarda aracın performansının yanında sürücü çok önemlidir. Ben bildiğin 110 beygirlik fluance la kaç tane passat cc tokatladım yolda. Ha şimdi diyebilirsiniz ki o basmamıştır. milletin yüzle gittiği yolda 220 km hızlarla gitmek basmamaksa ona birşey diyemem.
  • herhangi bir mercedese veya bmw'ye sahip olunca kimse geçemez, araba kaza yapsa içindekilere birşey olmaz, içine binince konfordan binbir gece masalları güzelliğini yaşatır, dertlilere deva hastalara şifa olur sanıyor millet herhalde.. tamam bu markalar premium ama onlarda bu dünyadaki ham madde ve insanla şekillenen makinalardan ibaret sonuçta, çok anlam yüklemeye gerek yok bence..
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.