Şimdi Ara

MERCEDES-BENZ Uzun Dönem Kiralama Bedelleri(Aylık 459 Euro'dan Başlayan Fiyatlarla)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlgisini çekenler olabilir diye ekliyorum.Aylık 459 Euro'Dan(A200 AMG) 1.569 Euro'ya (E220 d 4 MATIC Exclusive) kadar seçenek mevcut.

A 200 AMG Benzin 1,595 cm3 156 7G-DCT 459 €
    A 180 d AMG Dizel 1,461 cm3 109 7G-DCT 489 €
    CLA 200 Comfort Benzin 1,595 cm3 156 7G-DCT 569 €
    CLA 180 d Comfort Dizel 1,461 cm3 109 7G-DCT 619 €
    CLA 200 AMG Benzin 1,595 cm3 156 7G-DCT 639 €
    CLA 180 d AMG Dizel 1,461 cm3 109 7G-DCT 689 €
    GLA 200 FL AMG Benzin 1,595 cm3 156 7G-DCT 719 €
    GLA 180 d FL AMG Dizel 1,461 cm3 109 7G-DCT 789 €
    C 180 Comfort Benzin 1,595 cm3 156 9G-TRONIC 639 €
    C 180 AMG Benzin 1,595 cm3 156 9G-TRONIC 729 €
    C 200 d Comfort Dizel 1,598 cm3 136 7G-TRONIC 699 €
    C 200 d AMG Dizel 1,598 cm3 136 7G-TRONIC 819 €
    E 180 Exclusive Benzin 1,595 cm3 156 9G-TRONIC 1.019 €
    E220 d 4MATIC Exclusive Dizel 1,950 cm3 194 9G-TRONIC 1.569 €

https://www.mercedes-benz.com.tr/content/turkey/mpc/mpc_turkey_website/tr/home_mpc/passengercars/home/key_customer/Mercedes-Benz_Kiralama.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redbul_540 -- 2 Kasım 2017; 12:51:40 >

• Asgari ücret 320 euro bu ülkede

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MyWorldLife kullanıcısına yanıt
    2015 yılında 360 euroymuş asgari ücret. Halk seviniyor ama 1000TL yerine 1400 alıyor diye..
  • onecar 395 Euroya A3 Sedan Dizel otm

20BinKm/Yıl 24 ay, kışlık lastik dahil

verdi ekimde, bunlara göre çok çok iyi fiyat

• Leasplan c200d style 24 ay 45bin km 620Euro 13. Ayımdayım

• quote:

Orijinalden alıntı: maxiromulus

Leasplan c200d style 24 ay 45bin km 620Euro 13. Ayımdayım

Fiyat iyiymiş ve Km sınırı iyiymiş ,bindiğiniz aracın Yaklaşık 220 Bin TL Değerinde olması ve bu parayı araca bağlamamış olmanız veya kredi ile alacaksanız kredi çekmiş olmamanız avantaj sayılır.

Kiralamak banada gün geçtikçe daha mantıklı geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnginAKB

onecar 395 Euroya A3 Sedan Dizel otm

Gerçekten iyi fiyatmış güncel kurla 1700 tl civarı yapar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bireysel kiralama çok mantıklı gelmiyor bana.Fiyatlar ciddi olarak yüksek ve elde ettiğinizi iddia ettikleri kâr gerçekte mevcut değil.Aylik evinize giren para 20 bin ve uzeriyse kiralama mantıklı ama diğer türlü araç almak daha kârlı.

• quote:

Orijinalden alıntı: LanciaDeltacı

Bireysel kiralama çok mantıklı gelmiyor bana.Fiyatlar ciddi olarak yüksek ve elde ettiğinizi iddia ettikleri kâr gerçekte mevcut değil.Aylik evinize giren para 20 bin ve uzeriyse kiralama mantıklı ama diğer türlü araç almak daha kârlı.

Vaad ettikleri doğru aslında.

Lastik,Mtv,Kasko,Trafik sigortası,araç bakımı ve arıza onarımı,araç tahsisi,2.El değer kaybı

Bunun yanında araca çuvalla para bağlamamak veya Kredi çekip faiz ödememek gibi.. Şahıs üzerine iş yeriniz olsa bile giderde gösterilebiliyor.

Bana son zamanlarda çok mantıklı gelmeye başladı.115 Bin TL Değerindeki megan 1270 TL'ye kiralabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redbul_540

quote:

Orijinalden alıntı: EnginAKB

onecar 395 Euroya A3 Sedan Dizel otm

Gerçekten iyi fiyatmış güncel kurla 1700 tl civarı yapar.

Evet ellerindeki son bir kaç araç için bu fiyat geçerli dediler, çok iyi fiyat.
    Aracın değeri nerdeyse 150 Bin TL değer düşüklüğü, işletme maliyeti vs hesaba katıldığında,
    70-80 Bin TL kredi çekip bu aracı alacak birinin maliyetinin çok altında kiralama yapılmış oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redbul_540

quote:

Bireysel kiralama çok mantıklı gelmiyor bana.Fiyatlar ciddi olarak yüksek ve elde ettiğinizi iddia ettikleri kâr gerçekte mevcut değil.Aylik evinize giren para 20 bin ve uzeriyse kiralama mantıklı ama diğer türlü araç almak daha kârlı.

Vaad ettikleri doğru aslında.

Lastik,Mtv,Kasko,Trafik sigortası,araç bakımı ve arıza onarımı,araç tahsisi,2.El değer kaybı

Bunun yanında araca çuvalla para bağlamamak veya Kredi çekip faiz ödememek gibi.. Şahıs üzerine iş yeriniz olsa bile giderde gösterilebiliyor.

Bana son zamanlarda çok mantıklı gelmeye başladı.115 Bin TL Değerindeki megan 1270 TL'ye kiralabiliyor.

Sıfır araç bakanlar için ve aylık geliri yüksek olan insanlar için mantıklı dediğim gibi.Ancak özellikle km sınırı çok can sıkıcı bir durum.Misal ben hiç bir koşulda kiralayamiyorum zira yılda 50 bin ve üzeri yapıyorum :).Ayrıca lastik, bakım vs çok kayda değer giderler değil.

Bu işten kar sağlayan tek kişi veya kurum, bu kiralamayı size sunan firmalar :). Kişisel bazda çok karlı bir iş değil, internette bir çok yazı bulabilirsiniz bununla ilgili.

• quote:

Orijinalden alıntı: MyWorldLife

Asgari ücret 320 euro bu ülkede

seneye 300 euro olur
  • quote:

Bireysel için ancak şöyle mantıklı olabilir. Sıfır araba alma niyetindesiniz ama o an iyi bir yatırım fırsatı karşınıza çıkmış olabilir. O zaman mantıklı olur, onun dışında mantıklı olmaz.

Tam 2 sene önce 165bine aldığım dairem şu an 250bin ediyor. (Yan daire satıldı, oradan biliyorum) Böyle bir fırsatı olan birisi araba almak yerine yatırım yapıp değerlendirebilir. Evi de kiraya versem aylık 900 - 1000tl getirisi olur, araba kirasının yarısı çıkar.

Ben şirket üzerine kiralamayı düşündüm geçen sene ama tutulmayan, uygun fiyatlı araçlar işimi gördüğü için erteledim. Gittim 2011 impreza aldım, mutluyuz kendisiyle :)

• quote:

Orijinalden alıntı: commandx

quote:

Bireysel için ancak şöyle mantıklı olabilir. Sıfır araba alma niyetindesiniz ama o an iyi bir yatırım fırsatı karşınıza çıkmış olabilir. O zaman mantıklı olur, onun dışında mantıklı olmaz.

Tam 2 sene önce 165bine aldığım dairem şu an 250bin ediyor. (Yan daire satıldı, oradan biliyorum) Böyle bir fırsatı olan birisi araba almak yerine yatırım yapıp değerlendirebilir. Evi de kiraya versem aylık 900 - 1000tl getirisi olur, araba kirasının yarısı çıkar.

Ben şirket üzerine kiralamayı düşündüm geçen sene ama tutulmayan, uygun fiyatlı araçlar işimi gördüğü için erteledim. Gittim 2011 impreza aldım, mutluyuz kendisiyle :)

Bende dolaylı yoldan yukarıda aynı şeyi söyledim.150-200-250 Bin TL Araca bağlamak yerine İş'e veya gayrimenkula yatırmakta size kazanç sağlayacaktır.Buda kiralamayı daha mantıklı yapan nedenlerden bir tanesi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.