< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altug727 -- 21 Ağustos 2023; 20:9:55 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Mercedes-Benz Online Araç Alma Rehberi ( mercedes almayan kalmasın ) (237. sayfa)

-
-
Hocam bence araç Türkiyede gümrüğe girmeden aracınızı satmayın. Anlamadığım bir şekilde süreç çok yavaş ilerliyor. Belki araç Eylül sonu gelecek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni MBUX multimedya sistemi olan araçlarda 365 TR Navigasyon ön hazırlık koduyla geliyor. Servis almanyadan kod istiyor ve ücretsiz olarak açılıyor. Bende öyle oldu. Sizin donanım listesinde var ise ki vardır serviste yapılır. Dışarıda aracınıza müdahale ettirirseniz garanti dışı kalır, tavsiye etmem.
Araç sevk ve teslim konusunda herkes için ortak bir cevap yazayım. Sevkiyatta olan araçların teslim zamanını ancak Allah bilir
Mercedes bu konuda en zayıf firma, kimsenin birşeyden haberi yok. Hızlandırmak için hiçbir şey yapamazsınız. Genelde bayiye geldiğinde aranırsınız, önceden bir bilgilendirme olasılığı çok düşük. En azından 5 gün fiyat sabitleme yapıyorlar diye avunmak lazım.
Gelen teklifte 355 var, navigasyon ön hazirliği diye bir özellik yok bende,bu durumda açtirma şansim yok sanirim öyle mi?
355 - MBUX gelişmiş fonksiyonları-
-
Arkadaşlar merhaba ,
Mercedes cla almak istiyorum fakat bayilerden zaten almak mümkün değil online satıştan almakta mucize gibi , hiç araç düşmüyor sisteme .Araç düşse bile dünyanın en hızlı bilgisayar kullanan insanı olmak lazım heralde :)
stoğa araç geldiğinde uyarı verebilecek bir yazılım varmıdır ?
Burdan gördüğüm kadarıyla online store dan araç alabilenler var , tecrübe ve yardımlarını rica ederim .
-
En sinir oldugum ozellik on ekranda (hiz gostergesi paneli) carplay’deji navigasyonu gorememek. Orta ekranda goruyorum ve hic hosuma gitmiyor. Servis bunu yapamiyor mu parasini versek?
Yapılamıyor maalesef, sadece arabanın orjinal navigasyonu yansıtılabiliyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
21 Temmuz'da verdiğim C200 All Terrain siparişini iptal ettim, araç bir gemide bir Koper'de ne olduğu belli değil maalesef. Fakat iptal etmeden aynı paketin sadece projeksiyon fonksiyonu ve distronic ön hazırlığı olmayan versiyonunu başka bir bayiden bulup teslim aldım. Projeksiyon teslim aldığım araçta da var ama aktif edilemiyor maalesef (me store kapalı). Araç Ağustos sonu teslim diyordu bayi ama daha fazla ÖTV zammı mı gelecek, gece yarısı kararnamesi mi çıkacak, kur mu zıplayacak strese gerek yok.
Yeni araç alacak arkadaşların dikkatine: Digital Light'ın iki versiyonu var. PAX kodlu araç asfalta projeksiyonları da yansıtabiliyor ama P35 kodlu araçlar aynı donanıma sahip olmasına rağmen aktive olmadığı için yapamıyor. Diğer digital Light fonksiyonları ise (adaptif uzun far, kötü hava koşulları, vs) projeksiyon hariç her iki pakette de aktif.
Bekleyen arkadaşlar umarım bir an önce teslim alırlar, stresli süreç. Kolaylıklar..
Not: (İptal edilen sipariş ya online satışa düşecek, ya da bayi kendi çekecek - muhtemelen ikincisi, All terrain düşünen varsa özelden yazabilirse bayi ismi bildirebilirim, Ağustos sonu teslime hazır Premium Plus Paket'e ilave olarak ek donanımları da vardı, renk yüksek tech. gümüşü)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taner1976 -- 22 Ağustos 2023; 15:16:54 >
-
işe yarayan bir bot yazılım vs varsa özelden yazabilecek olan varmı :(
-
Hocam aracınız hayırlı olsun. Benzer durumda olan biri olarak hala kararsızım. Sebebi de 200,000tl kaporayı geç iade etmeleri ve benim dışarıdan araç alabilmem için o miktarı kapatamamam. Size p35 kodu ile ilgili bir soru sormak istiyorum. P35 koduna sahip araçta karşıdan gelen aracı karartıp kalan tarafı aydınlatabilme özelliği var mıdır?
-
Teşekkürler, umarım siz de hızlı teslim alıp keyfini sürersiniz.
P35 kodlu Işık paketiniz varsa Dijital Light'ın tüm fonksiyonları var. Projeksiyonu ise sadece abonelikle açabilirsiniz o da bizim ülkede mümkün değil. Ama sizin sorduğunuz 628 kodlu adaptif uzun far yardımcısı plus ile gelen sınırlandırılmış uzun far, otoyol uzun far ve kısa far geçişi otomatik yapan özellikse 628 kodu aramanız lazım. Bu varsa önünüzde giden trafiği dahil değerlendirip otomatik geçiş yapıyor (sadece karşıdan gelen değil). Bunun dışında basit anlamda far yönlendirmeyi soruyorsanız, Digital light'da şart değil bildiğim kadarı ile multibeam de aynı işlevi görüyor (karşıdan gelen araç varsa sağ tarafa far yönlendirme). Onun kodu nedir bilmiyorum ama.
-
-
İkinci ekran fl mi?
fl ne demek hocam.
-
face lift (fl) makyajlı versiyonu ifade ediyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Cevabınız için teşekkür ederim
FL Evet
Bunu nasil anliyoruz hocam. Mesela ben gla bakiyorum kendjme. Hangi kasayi almam lazim 2. Fotodaki gibi ekranin olmasi icin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X