Şimdi Ara

Mercedes-Benz Online Araç Alma Rehberi ( mercedes almayan kalmasın ) (194. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.799
Cevap
295
Favori
717.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 192193194195196
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    E kasa yenilendi hocam bol iskontolu satıyorlar..

Yeni E-Serisi yıl sonu geldiği zaman dediğiniz gibi 5.20i den aşağı kalmaz.

Bence 250 bin tl de fazla olur (:

Ama

Mercedes pahalı zaten a serisi 1 serisinden pahalı(:

b serisi 2 serisiyle eşit.

C serisi biraz ucuz.. 3 serisi bmw 150 bin pahalı..

Mercedes Glb bmw ix1 tarafına baktığımızda yine güncel olmayan bir araç ile yeni kasa bir araç karşılaştırmış oluyoruz..

Mercedes döviz bazında farkındayım az zamlandı..

Ancak biz aldığımız dönem temsilciler çok net zamlanmaz fazla zam geldi bunlara vs diyorlardı o dönemde kurdan fazla zam aldığı bilgilerini verdiler bana.

Şimdi ne güzel fiyat listesi açıklıyorsun kdv için kur farkınıda yansıtsaydın..

2-3 gün sonra online satış açılacak ve kur artmasada size göre zam gelicek araçlara bu sacmalık.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • pokerface_83 P kullanıcısına yanıt

Neden hocam Online'dan EQB almayı planlıyordum.

• BLCKHCKR B kullanıcısına yanıt
    Forumda eqb 250 almak isteyip bu soruyu soran çok fazla insan var, zamanında 350 online da çıktı 250 hiç çıkmadı, bu kadar fiyatı avantajlı aracı mb prestij açısından bu fiyata satmaz

Bu fiyata listede durmasının nedeni kendi mercedes tr filosuna alıyor..

• blasko77 kullanıcısına yanıt
    Dövizin stabil gittiği dönemde sadece Mercedes değil tüm markalar zaten yersiz zam yaptılar düzenli olarak. Ancak son döviz hareketini de birer bir yansıttı yerli üretim yapanlar da ithaller de. Mercedes in glb si x1 den c serisi 3 ten e serisi 5 ten çok ciddi anlamda ucuz kaldı. C serisinde 150 bin değil 470 bin fark var. 3 un dolu paketi edition m sport 3.250 iken c AMG 2750. Ben online açılmadan önce bu farkı kapatacaklarını düşünüyorum. Ya da en geç ağustos başında döviz hareketi olmasa bile döviz endeksine göre eksik yaptıkları %15 civarı bir zam yapacaklarini düşünüyorum. Mercedes piyasa böyleyken karlılığını düşürmez.

E serisi ciddi ucuz, suan ki 3950 satılan 5 kasa da eski kasa yenisi geliyor, a serisi makyajlı ve çok dolu olmasına rağmen 1 serisini de aynı şekilde doldur ucuz kalıyor. Diğerleri zaten mb daha ucuz. %6 civarında artabilir.

• Drdaredevil D kullanıcısına yanıt
    Hocam o farkı kapatıcak demek %15 zam demek

Böyle birşeye imkan yok gibi.

Neyse zam gelsin rahatlayalım😁

Fikrinize saygı duymakla beraber katılmıyorum. E serisi ciddi ucuz değil, pahalı. 5 serisi ise çok ciddi pahalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Glastron kullanıcısına yanıt
    Ben 5 serisi ile mukayese ettiğimde ucuz demiştim. Şuan EGEA bile pahalı...

• Online de hiç araba yok haftalardir, eqb denk getiremedim

• Bende EQB 250 arayanlardanım. ancak mantıklı düşününce Mercedes in o aracı 1.5k ya verme ihtimali malesef yok. Liste fiyatı yanıltıcı. Kaldıki o fiyattan alsak dahi gelene kadar üst limite atlayarak 2 milyon üstü fiyata kavuşacaktır (benim tahminim).

Hatırlıyorum bir ara polo hiç bir bayide yoktu fiyatı 146k yazmışlardı. Ancak o dönem yeni kasa i20 ler dahi 186 liste fiyatından satılmıştı. Nihayetinde hiç kimse 146k dan polo alamamıştı o dönem. Anektot..

Satışdaki E serisi de eski makyajlı, 5 serisi de. İkisi de muadil. 650 bin fark var

A serisi amg eski makyajlı 1.809

1 serisi eski makyajsız 1.797

B serisi eski makyajlı 1898

2 at yeni aynı donanım 2188

C serisi 4matic yeni 2754

3 serisi arkadan itiş eski makyajlı 2940

GLA eski makyajlı 2263

X1 yeni 2915

GLB’nin bmw’de karşılığı yok

Neresinden baksanız karşılaştırılacak bir durum yok. Rakamlar birbirini tutmuyor.

Mercedes’in fiyatları ayarlaması borusan gibi değil. Bmw haftalık, mercedes genelde aylık bazen 2 aylık dönemlerde yeniliyor. Neye göre yapıyorlar bilmiyorum ama sonuçta fiyat eşlenik değil.

Hocam Mercedes ve BMW genelde hep yakın seyretti fiyatlar şimdiye kadar. Hatta BMW çoğu zaman Mercedesi bekliyor ,açıklamadan liste açıklamıyor. Bu sebeple oluşan bu ciddi fark için BMW indirim yapmayacağına göre Mercedes kısa süre içinde zam yapacaktır. Ama bu artık temmuzda olmaz bence de ağustos listesinde farki kapatacaktır diye düşünüyorum. Çünkü premium olmayan markaların fiyatlarıyla neredeyse aynı rakamlara geldi Mercedes.

• emreq E kullanıcısına yanıt
    Hey mercedes

Donanımhaberli zam bekliyor.

Haydi sıra sende.

MB zammı temmuz ayında yansıtmasına rağmen fiyat listesi güncellenme tarihi 28 haizran üstüne üstelik çalışılmayan bayram günü. Mb Yöneticileri bunu bakın temmuz da zam yapmadık, temmuzda zam yapacağız es geçmeyeceğiz anlamına geldiklerini söylediler. Umarım herkes zamsız bir sekilde aracını satın alır.

Yeni sistemde hazır arabaların dışında isteyen istediği aracı BMW, Tesla gibi seçip sipariş verilebileceği konuşuluyordu. Bu yönde bir şey olursa bence sipariş verilebilir.

• EQB ye zam geldi

https://fiyat.mercedes-benz.com.tr/model/eqb/fiyat?gagcmid=GA_17505452868_136497703863_604370932956&gclid=CjwKCAjw4ZWkBhA4EiwAVJXwqQLHwATRcCMomlhTti6ZwURpY1kfmH0H5M9MH13-zwgwDgkTEDn36BoCPvoQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds

• Mangel1374 kullanıcısına yanıt

Evet yukarıda dediğim gibi EQB 350 versiyonu kısa sürede 1.9k dan 2.2k yı geçti. Ancak EQB 250 fiyatında kıpırdama yok ne hikmetse 1.5k da sabit kaldı kaç zamandır :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ketti444 -- 12 Temmuz 2023; 13:5:5 >
  • 
Sayfa: önceki 192193194195196
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.