hem sportiflik hem ekonomi hem de prestij isteyenler için iyi bir tercih olacak düşüncesindeyim. renaultun dizel motorları ekonomi yönünden kendini kanıtlamıştır.
quote:
Orijinalden alıntı: rixeli
quote:
Orijinalden alıntı: TürkogluTürk
Sizi kutluyorum Mercedes bunu düşünememişti.
/>
hocam ben ne diyom sen ne diyon
Motorun vergi avantajı var ,
Yakıt avantajı var ,
Marka algısıda büyük Mercedes.
Bu arada aracı test ettiniz mi ?
bu nedir ya, gün geçmiyor ki mercedes ve dizel motoru hakkında konu açılmasın.. birisi renonun dizel motorunu kullanmasını yakıştıramaz, birisi 1.5 dizel motor kullanmasını yakıştıramaz.. bu neyin kafası arkadaşın, ne yiyor ne içiyorsunuzda böyle konular açıyorsunuz inanın anlam veremiyorum..
milleti almış gidiyor bir büyük motor sevdası.. büyük motorlu arabayı alamazsında hadi bir şekilde aldın diyelim, yurdumuzda o arabayı düzgünce kullanabileceğin yol yok.. vergisi var, yakıtı var, sigortası var.. forumdaki büyük bir çoğunluk kendisini ralli pilotu sanıyor galiba yüksek motorlu arabayı alacak basacak..
bende yakıştıramadım ilk başta ama normal bi durum
Mercedesin mühendisleri keşke bu üniteyi uygun görmeden önce size yakışıp yakışmadığını danışsaydı.. Mercedesin büyük ayıbı işte..
quote:
Orijinalden alıntı: schumici
tebrikler, bir milyonuncu "mercedes+dci" konusunu açan şanslı kişi sizsiniz.
hediye olarak bir adet oyuncak cla kazandınız, hemi de dci motorlu
Yanında da şunu verelim, nasıl ama!
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
NİTROUS666
kullanıcısına yanıt
Düşüncelerin için teşekkür ediyorum.
Mercedes kullananlar bilir zaten ne kadar ağır bir kasa araba olduğunu
diğer laf koyma çapasında olan arkadaşlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme