A6 E 5 daha çok makam arabası tarzı araçlar sürüşleri a5 kadar keyifli olmaz konfor odaklıdır.
Cebinde 5 kuruş olmayan insanların anlamaması normal forumun araba bilgisi ortada hayatında reno hariç arabaya binmemiş adamlar audi bmw vs çöp diyor.
Kedi ciğer
Yav he he
TheCaliph_
kullanıcısına yanıt
Yıl 2017
İnternet diye bişey var giriyorsun mercedes diye bakıyorsun liste fiyatına zor olmasa gerek
quote:
Orijinalden alıntı: Wormos
A6 E 5 daha çok makam arabası tarzı araçlar sürüşleri a5 kadar keyifli olmaz konfor odaklıdır.
Cebinde 5 kuruş olmayan insanların anlamaması normal forumun araba bilgisi ortada hayatında reno hariç arabaya binmemiş adamlar audi bmw vs çöp diyor.
Kedi ciğer
Kim çöp diyor?
Beni kastetiyorsan ben öyle bir şey demedim.
Hatta renocu değilim.
Ben sadece üst model alma fırsatın varken a5 i almanı anlayamadım Ve ölümüne övmeni.
Bu arada renocuların tepkisi Audi'nin vw'nin yan marka olması.
Mercedesin pahalı olan dizelinin fiyatını yazmışsınız sonrada alta Audinin benzinli 1.4 motorunun fiyatını yazmışsınız onu da yanlış yazmışsınız, A4 baz liste fiyatı 191000. Karışlaştıracaksanız benzinli C ile karşılaştırın c180 baz liste fiyatı 197000.
Konu sahibi ya saglam troll ya saglam cahil. Mercedes'in dizel amgsiyle, Audi'nin baz paket 1.4 benzinlisini karsilastiriyor Ustune bir de Audi'nin fiyati dogru yazmayi fahi beceremiyor.
quote:
Yıl 2017
İnternet diye bişey var giriyorsun mercedes diye bakıyorsun liste fiyatına zor olmasa gerek
YAV he he
Eder etmez bilmem de segmentine göre çok dar bir araç
Bence Mercedes ve Bmw nin rakibi olacak seviyede degil audi O kadar param olsa kesinlikle audiyi opsiyonlarin arasina almam
hocam 255 nerde 300 nerde arada 45 bin fark var ha istesem e yi alırım 300 de veririmde gerek yok
quote:
hocam 255 nerde 300 nerde arada 45 bin fark var ha istesem e yi alırım 300 de veririmde gerek yok
Yaaaa alirsin he heee
TheCaliph_
kullanıcısına yanıt
Şu yaz tatili bitsede veletler okullarına dönse
Kıyaslama yanlış fakat 250 bin veriyorsam o araç kıçını zor kaldırmasın bi zahmet.c serisi 1.6 benzinli mantıklı
babasamsunlu
kullanıcısına yanıt
Şahsi görüşüm.
Ben Audi yi merco ve BMW ye tercih ederim.
Yazan Doblo sahibi
Troll kokusu alıyorum.
Bu arada 300 bin TL yi süslü Volkswagene verseydim intihar ederdim !
quote:
Orijinalden alıntı: Moueson
Troll kokusu alıyorum.
Bu arada 300 bin TL yi süslü Volkswagene verseydim intihar ederdim !