Şimdi Ara

Mercedes A class alma ihtimali olanlar grubu (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
5
Favori
11.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: atomic___

quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

31.08.2012 tarihi itibari ile fiyatlar belli oldu..

fiyatlar su sekilde..hepsi belirlenmis.

prime paket 67.400
    still paket 73.100
    xenon far 4000 tl ( +-500 )
    sunroof 4500 tl ( +- 500 )

yani benim istedigim arac anlasilan 81.000 tl (+-1000) olacak.

bu arada prime da jantlar kapakli gelecekmis..donanim olarakda ha tofas sahin ha prime yani...adam kullukten filan bahsetti o kadar yani..ici baya bos olacakmis..

ayrica onemli not : mercedes b serisinde su an kredi kullandirtmiyormus..a serisinde de kullandirtmama ihtimali varmis..yani bankanizdan kendiniz cekeceksiniz krediyi.oyle uygun fiyatli kredileri yokmus bu tur araclarda.sadece c serisine 0.84 mu ne o oranda kredi veriyorlarmis..bu da kotu tabii...

hocam kaynak neresi? çok acil cevap bekliyorum. bu arada donanım paketleri Almanya ve Türkiye sitesinde Style, Urban, Amg Sport olarak geçiyor. Bu Prime, Stil ne oluyor?

kaynak mercedes yetkili bayiisi.has oto avcilar.
    fiyatlar bugun aciklanmis.ama xenon sunroof fiyatlarini b serisine bakip soyledi.sonucta ayni vergilendirme olacagindan ayni fiyat olur diye..

• quote:

quote:

quote:

31.08.2012 tarihi itibari ile fiyatlar belli oldu..

fiyatlar su sekilde..hepsi belirlenmis.

prime paket 67.400
    still paket 73.100
    xenon far 4000 tl ( +-500 )
    sunroof 4500 tl ( +- 500 )

yani benim istedigim arac anlasilan 81.000 tl (+-1000) olacak.

bu arada prime da jantlar kapakli gelecekmis..donanim olarakda ha tofas sahin ha prime yani...adam kullukten filan bahsetti o kadar yani..ici baya bos olacakmis..

ayrica onemli not : mercedes b serisinde su an kredi kullandirtmiyormus..a serisinde de kullandirtmama ihtimali varmis..yani bankanizdan kendiniz cekeceksiniz krediyi.oyle uygun fiyatli kredileri yokmus bu tur araclarda.sadece c serisine 0.84 mu ne o oranda kredi veriyorlarmis..bu da kotu tabii...

hocam kaynak neresi? çok acil cevap bekliyorum. bu arada donanım paketleri Almanya ve Türkiye sitesinde Style, Urban, Amg Sport olarak geçiyor. Bu Prime, Stil ne oluyor?

kaynak mercedes yetkili bayiisi.has oto avcilar.
    fiyatlar bugun aciklanmis.ama xenon sunroof fiyatlarini b serisine bakip soyledi.sonucta ayni vergilendirme olacagindan ayni fiyat olur diye..

Alıntıları Göster
    Anladım hocam peki bu Stil ve Prime dediğin paket hangisi yani? Şu ana kadar sitelerinde Style, Urban ve AMG Sport doanım paketleri var. Senin yazdıkların hangisi oluyor? Bu konuda da bilgi alabilirsen çok güzel olacak aylardır bekliyoruz wallahi

• quote:

Anladım hocam peki bu Stil ve Prime dediğin paket hangisi yani? Şu ana kadar sitelerinde Style, Urban ve AMG Sport doanım paketleri var. Senin yazdıkların hangisi oluyor? Bu konuda da bilgi alabilirsen çok güzel olacak aylardır bekliyoruz wallahi

prime baslangic paketi..mesajimda da yazdigim gibi okursaniz en bos versiyon..
    kapak jant ic donanim olarak bos vs..
    style ise gelicek 2 paketten usto lani.bunda da 16 celik jant gelicekmis.ic isik paketleri vs..

yine anliyacaginiz araci kullanilabilir duzeye getirmek icin style + 10.000 gozden cikarmak sart..
  • quote:

quote:

prime baslangic paketi..mesajimda da yazdigim gibi okursaniz en bos versiyon..
    kapak jant ic donanim olarak bos vs..
    style ise gelicek 2 paketten usto lani.bunda da 16 celik jant gelicekmis.ic isik paketleri vs..

yine anliyacaginiz araci kullanilabilir duzeye getirmek icin style + 10.000 gozden cikarmak sart..

Alıntıları Göster
    hocam gelicek iki paketten üst olanı dediğin Amg Sport oluyor. Amg sportu 73bine vermezler abi ben sana soyliyim.

• quote:

hocam gelicek iki paketten üst olanı dediğin Amg Sport oluyor. Amg sportu 73bine vermezler abi ben sana soyliyim.

neden anlamak istemiyorsunuz.
    ilk etapta sadece 2 paket gelicek.
    birisi prime
    2. si style
    amg dizel gelmeyecek ilk partilerde.

yani toplamda 3 paket olacak.ama bunlardan ikisi geliyor sadece
  • quote:

quote:

neden anlamak istemiyorsunuz.
    ilk etapta sadece 2 paket gelicek.
    birisi prime
    2. si style
    amg dizel gelmeyecek ilk partilerde.

yani toplamda 3 paket olacak.ama bunlardan ikisi geliyor sadece

Alıntıları Göster
    şimdi anladım yani diyorsunuz ki amg sport paket olmayacak ilk partilerde. senin style dediğin ozaman urban paket oluyor dimi? birde bu fiyatlar dizel icinmi gecerli ozaman benzinliler daha düsük olacak bu benim isime gelir. amg sport olmaması kötü oldu ama neden gelmiyormuski. bu arada kusura bakma anlayamadım mesajından ugrastrıdım biraz seni

• Ortada bi karisiklik var su anda gelicek dizeller 2pakette gelicek ve arkadasin dedigi fiyatlar dizeller icin gecerli.... Benzinlilerdede 3 paket olacak amg 79bin orta donanim 75bin diye olacakmis oyle hatirliyorum bu fiyatlar 156bg olan icinmi onu sormadim ama otomatik benzinli fiyatlari boyle bu arada fiyatlar belki cok az degisebilir su an icin durum bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

şimdi anladım yani diyorsunuz ki amg sport paket olmayacak ilk partilerde. senin style dediğin ozaman urban paket oluyor dimi? birde bu fiyatlar dizel icinmi gecerli ozaman benzinliler daha düsük olacak bu benim isime gelir. amg sport olmaması kötü oldu ama neden gelmiyormuski. bu arada kusura bakma anlayamadım mesajından ugrastrıdım biraz seni

Alıntıları Göster
    Benzinlilerde AMG Sport olacak mı peki biliyor msunuz?
  • Araclarda bu ay sonu gibi bayilerde olacakmis oyle dediler en kotu ekim ortasi bayilerde...benzinle amg ilk partide gelmiycek dediler ama sacma geldi bana sonra siparis ederiz istediginiz araci dediler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dsg35 -- 31 Ağustos 2012; 22:02:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar stil paketin donanım listesini bilen var mı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar uygun kredi ısı olursa bende stil paket alırım..

• quote:

Orijinalden alıntı: serkanbaba

Arkadaslar uygun kredi ısı olursa bende stil paket alırım..
    beyaz sunroof dizel manuel kaporasını verdim bile. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hekimxan

beyaz sunroof dizel manuel kaporasını verdim bile. :)

Alıntıları Göster
    fiyatlar sitesinde acıklandı.Ben yarın mengerlere gidicem bir gorusme yapicam.Toplu alim icin de bir fiyat almaya calisicam bakalım ne dicekler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: semin1907

fiyatlar sitesinde acıklandı.Ben yarın mengerlere gidicem bir gorusme yapicam.Toplu alim icin de bir fiyat almaya calisicam bakalım ne dicekler.

Alıntıları Göster
    bu arada bide şoyle bi durum var acaba bunlar fuara ozel tanıtım fiyatı verirler mi.
  • quote:

bu arada bide şoyle bi durum var acaba bunlar fuara ozel tanıtım fiyatı verirler mi.

Alıntıları Göster
    Kendi adima dün mengerlere gittik ve gorustuk buradan konuya ulasbilirsinizhttp://forum.donanimhaber.com/m_65536855/mpage_1/f_/key_//tm.htm#65538923

• quote:

Orijinalden alıntı: Migros13

Kendi adima dün mengerlere gittik ve gorustuk buradan konuya ulasbilirsinizhttp://forum.donanimhaber.com/m_65536855/mpage_1/f_/key_//tm.htm#65538923

Alıntıları Göster
    EVET ARKADAŞLAR TOPLU ALIM İŞİMİZ NE OLDU SES FİLAN ÇIKMADI KİMSEDEN
  • quote:

Orijinalden alıntı: MU72

EVET ARKADAŞLAR TOPLU ALIM İŞİMİZ NE OLDU SES FİLAN ÇIKMADI KİMSEDEN

Alıntıları Göster
    ARKADAŞLAR BU A SERİSİ MANUELMİ YOKSA OTOMATİKMİ BİLGİSİ OLAN VARYA YAZARSA SEVİNİRİM
  • quote:

acicask birden fazla kisinin toplu alim icin gorusmesi pek saglikli degil.ben fiyatlarin netlesmesini donanim seviyelerinin belli olmasini bekliyorum.daha ortada aracta yok biliyorsunuz ki.bu yuzdne geldiginde kendim bizzat ilgilenecegim.
  • 3 arac için 72000 tl , cam tavanli style paket teklif aldım , bilginize ...

• acaba a200 amg paket icin fiyat alan varmi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.