Şimdi Ara

Mercedes A 160. Sizce nasıl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Polo, Corsa yaris gibi arabalara bakarken 15.000 civarında 2 Mercedes A 160 a denk geldim. Birisi 80.000 diğeride 110.000 civarında ve 1998 modeller. Sizce nasıl araçlar. Polo Cora düşünen birine önerilebilirmi. Pazarlık daha yapmadım ama sizce listeye ekleyimmi. Tekrar satarken sorun çıkarırmı.



  • alırken uygun fiyatlı gözükebilir ama işletme maliyeti açısından diğer seçeneklerden çok daha yükseklerde olduğu kesin.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Cem

    Polo, Corsa yaris gibi arabalara bakarken 15.000 civarında 2 Mercedes A 160 a denk geldim. Birisi 80.000 diğeride 110.000 civarında ve 1998 modeller. Sizce nasıl araçlar. Polo Cora düşünen birine önerilebilirmi. Pazarlık daha yapmadım ama sizce listeye ekleyimmi. Tekrar satarken sorun çıkarırmı.

    polo ve corsayla aynı fiyatsa (2.el) neden olmasın




  • Mercedes'in A ve B serilerini hiç Mersedes'e yakıştıramıyorum. Bu arada A serisi ilk basın lansmanında kukla testinde takla atmıştı ve sonrasında ESP sdandart olarak verilmişti diye hatırlıyorum.
  • Mercedes gibi bir firmanın ustelık yaşı olan bir aracı bakım masrafları yonunden yorucu olabılır. Bu yuzden 2. el araba alıyorsam yedek parcası uygun olan ve yası en az olan aracı almakta fayda var.

    Saygılarımla,
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.