Bildirim
Mercedes A 160. Sizce nasıl

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
alırken uygun fiyatlı gözükebilir ama işletme maliyeti açısından diğer seçeneklerden çok daha yükseklerde olduğu kesin. -
quote:
Orjinalden alıntı: Cem
Polo, Corsa yaris gibi arabalara bakarken 15.000 civarında 2 Mercedes A 160 a denk geldim. Birisi 80.000 diğeride 110.000 civarında ve 1998 modeller. Sizce nasıl araçlar. Polo Cora düşünen birine önerilebilirmi. Pazarlık daha yapmadım ama sizce listeye ekleyimmi. Tekrar satarken sorun çıkarırmı.
polo ve corsayla aynı fiyatsa (2.el) neden olmasın
-
Mercedes'in A ve B serilerini hiç Mersedes'e yakıştıramıyorum. Bu arada A serisi ilk basın lansmanında kukla testinde takla atmıştı ve sonrasında ESP sdandart olarak verilmişti diye hatırlıyorum. -
Mercedes gibi bir firmanın ustelık yaşı olan bir aracı bakım masrafları yonunden yorucu olabılır. Bu yuzden 2. el araba alıyorsam yedek parcası uygun olan ve yası en az olan aracı almakta fayda var.
Saygılarımla, -
http://www.sahibinden.com/acil_mercedes_a_160_1999_model_siyah_orjinal-76WQQaXQQ12416431WQQpXQQdisplayitem
Bunun içi nebiçim böyle ıyyykkk miğdem bulandı akşam akşam
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X