Bildirim
mercedes 230 mu ford taunus mu?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
o zaman mercedes al derim -
sayın birihtimaldahavarodaölmekmidersin
bence mercedes alın.Tip olarak daha hoş. -
tabi mercedes güzel ama motorları nasıldır otomatik şanzumanları sorunsuz mudur bunlardan emin olsam temiz bulsam alıcam -
Bende çok aradım ama bulamadım.Bu arabayı aldın mı biraz uğraşmak gerek -
ölene kadar kullanmaya niyetliysen bu işi canı gönülden bıkmadan usanmadan, yeri gelince karşılıksız bir sevgiyle yapmak zorunda kalabilirsin tüm bunlara evet bu benim diyorsan da zaten o dertler sana heyecan olur daha da keyif alırsın... al gitsin
-
ben araba hastasıyım arabalarda büyüdüm yani yarın öbür gün 0 araba alsam dahi satmicam -
http://www.sahibinden.com/tamamen_orjinal_87_mersedes_230e-47WQQaXQQ20177242WQQpXQQdisplayitem
bunlar nasıldır.tampon felan boyatırım -
ben dedim diye almak zorunda değilsin hemen alma sen de incele ama mercedes daha iyidir -
şanzıman ve motoru nasıldır -
mercedes'in E olanları yani 230E veya 280E gibi bosch K-Jetronic mekanik enjeksiyon sistemine sahiptir.günümüzün enjeksiyon sistemlerinden oldukça geridedir.ve ne yazık ki sorunludur.bu sistem düzgün çalışmadıkça yakıt tüketimi benzinde de lpgde de anormal olacaktır.bu sistemin düzgün çalıştığından emin olmadan bu araçtan alma.alacaksan karbüratörlü olanlarından al.. mekanik enjeksiyonların çoğunda hava sızıntı sorunları vardır ve tamiri neredeyse olanaksızdır. ayar da tutmamaktadır.. aynı şekilde bu araçlarda m102 adı verilen m115 motorun daha modernleri vardır.. ve bu motorlarda da subap ayarları çok sık bozulmakta ve motorda güç düşüklüğü ve anormal tüketime sebep olmaktadır..
özetle bu araçtan alacaksan m115 motorlu ve karbüratörlü olanından almalısın.. yoksa her gün sanayilerde geçer... benden söylemesi..
-
teşekkürler,300seller nasıl şanzumanları nasıl -
Pazara kadar değil! mezara kadar demek Tabiki mercedes.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X