Şimdi Ara

Meram Tıp 2016 Girişliler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
4
Favori
1.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Konya da yaşıyorum Meram Tıptan çok arkadaşım var ama birde burdakilerden bilgi almak istedim, okuyan ya da bilgi sahibi olanlar yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim.Teşekkürler şimdiden

Edit: Meram Tıp geldi başka kazanan arkadaşlar varsa tanışabiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LesAnders -- 12 Ağustos 2016; 18:05:05 >

• Takip

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demek Konya yazacaksın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takiiiip

• quote:

Orijinalden alıntı: LesAnders

Arkadaşlar Konya da yaşıyorum Meram Tıptan çok arkadaşım var ama birde burdakilerden bilgi almak istedim, okuyan ya da bilgi sahibi olanlar yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim.Teşekkürler şimdiden

Hocam o sıraya meram tıpa gidersen benim burda içim acır

• Ne yazabiliriz ki? Siralamamiz aynı.,

Edit: pardon ben lamariposa sandım onunla aynı 😂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Underc0ver -- 19 Temmuz 2016; 20:35:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OpethciVeled

quote:

Orijinalden alıntı: LesAnders

Arkadaşlar Konya da yaşıyorum Meram Tıptan çok arkadaşım var ama birde burdakilerden bilgi almak istedim, okuyan ya da bilgi sahibi olanlar yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim.Teşekkürler şimdiden

Hocam o sıraya meram tıpa gidersen benim burda içim acır

+1

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geçen sene Meram tıpa birinci giren kişi (1700 ile) lisede 4 sene boyunca sıra arkadaşımdı hala samimiyiz baya , çok çok memnun hayatından hatta gelmem içim baya ısrar ediyor. Ki bende aile yanında tıp okumanın avantajını bir sürü insandan duydum :) sırf yüksek puan diye hedeflerimi değiştirmeye gerek yok sanki hocam

• Yukarı
  • Yok mu fikri olan
  • Güncel

• Hocam orta gelirli bir aileye bile aşırı yük bindiriyor tip ben de eğer iyiyse merami yazıp ailenle kalmanı oneririm.Tabi üni hakkında bilgim yok orası sana kalmış

• menez323 M kullanıcısına yanıt
    Hem maddiyat hem maneviyat sıkıntılı hocam ve dışarda okumak zaten zor hele ki tıp okumak fazlasıyla zor olacak bence. Memleketim de sıkıntı çekmeden okurum inşallah, sağolun yorumunuz için

• Ben de konyadayim bu arada h.o.Gerçekten çok gider oluyormuş heryerden duydum ama burs ararsan güzel olur burs verilmez alınır diye birşey duydum bektasiden

• Ahahah o 1700le giren benim arkadaşım babası 80 küsür milyara golf çekti altına onun o yüzden konyada kaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pucuhezap -- 20 Temmuz 2016; 0:55:12 >
  • Selçuk tıptır hocam Meramdaki arkadaşımın öyle araba durumu felan yok :)

• LesAnders kullanıcısına yanıt
    Ya o 2014 girişli ben karıştırdım yok meram oda 2014tü o ben karıştırdım bizim komşu kendisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pucuhezap -- 20 Temmuz 2016; 0:58:24 >
  • menez323 M kullanıcısına yanıt
    Tıpta mısınız sizde hocam :)

Şuanlık şükür Bursa ihtiyacım yok hocam ya sağolun gene de

• Meram Anadolu mezun değil mi adı neydi sarı saçlı bi çocuktu hatta Nissan juke vardı sanırım :D

• Yok hocam şuanki puanimla yanından geçmeme müsade etmezler Burda yaşıyorum manasında soyledim.Bursa neden basvurmuyorsunuz en doğal hakkınız

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.