Şimdi Ara

Meral Akşener BabalaTv'de

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bölüm yayınlanmış. Diğer 2 programa kıyasla çok daha iyi geçmiş. Sıkılmadan izledim.
    https://www.youtube.com/watch?v=bI-S4oDNLWs

• Bakan araçlarından başka satacak araçta bulmuş mu?

TRT den sonra da ahaber i satsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok güzel konuşmuş siyasetin rüzgarını değiştiren kadın AnaTürk.tercihleri çok doğru mesela çatı adaya onay vermemesi veya muhalefetin kendini desteklemesine onay vermemesi veya daha önceye gideyim başbakan yardımcısı olup akp yancılıgını kabul etmemesi şunuda söyliyim Meral akşener gerçekten bu ülkede bir şeyleri değiştirmek isteyen umutlu bir insan bölgelerdeki milletvekilleri adaylarını bile özenle hazırlamış bir insan her bölgede ,yusuf halaçoğlunu listeye almamasıda bundan ötürü ve daha dolu şey var.Seçimi kazanır veya kaybeder orasını bilemem ama siyasete bir rüzgar getirdi umuduyla muhalefetide iktidarıda sarstı helal olsun sana koca yürekli AnaTürk

• Meral mi kaldı yahu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Badandsad

Çok güzel konuşmuş siyasetin rüzgarını değiştiren kadın AnaTürk.tercihleri çok doğru mesela çatı adaya onay vermemesi veya muhalefetin kendini desteklemesine onay vermemesi veya daha önceye gideyim başbakan yardımcısı olup akp yancılıgını kabul etmemesi şunuda söyliyim Meral akşener gerçekten bu ülkede bir şeyleri değiştirmek isteyen umutlu bir insan bölgelerdeki milletvekilleri adaylarını bile özenle hazırlamış bir insan her bölgede ,yusuf halaçoğlunu listeye almamasıda bundan ötürü ve daha dolu şey var.Seçimi kazanır veya kaybeder orasını bilemem ama siyasete bir rüzgar getirdi umuduyla muhalefetide iktidarıda sarstı helal olsun sana koca yürekli AnaTürk
    Bu umut dalgası Meral Akşenerle geldi, bunu kimse inkar edemez sanırım. Konuşmasında da görülüyor ki şuan Muharrem İnce'nin ve diğer adayların çıkmasının sebebi de Meral Akşaner. Bazı insanlar bencil olarak yorumladılar. Sanırım güzel bir cevap olmuş

• İnce'yi izliyorum herhalde oyumu alacak aday belli oldu diyorum.

Akşener'i izliyorum herhalde oyumu alacak aday belli oldu diyorum.

4 kişilik bir aileyiz sanırım 2-2 dağılacağız artık hangisi olursa 2.tur ona direk 4 oy zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Akit : Sira Mansur'da
    6 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.