Şimdi Ara

Meral Akşener an itibariyle Halk TV’de (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • waRRioR kullanıcısına yanıt
    Ben hep diyorum.Nerede ateizm ve aşırı sol varsa , altından hep erkek düşmanlıgı çikıyor. Sen de benzer bir eksende yorum yapmışsın. Yazdıgın şeyler duygularla düşünülerek yazılmış şeyler , akılla düşünülerek yazılmış şeyler degil.

    Binlerce darp edilen ve öldürülen kadın var demişsin.Darp edilen ve öldürülen erkekler yok mu peki. Hiç mi haber okumuyorsun. Kadın kocasını bıçaklıyor , serbest bırakılıyor. Kadın eşine şiddet uyguluyor , serbest bırakılıyor.

    Tabi sen uzayda yaşadıgın için ve feminist ana akım medyanın verdigi tek taraflı haberleri izledigin için bunlardan haberin yok.

    Hiçbir kanıt olmadan , "kadın beyanı esastır" ilkesi ile her gün tonlarca erkek hapse atılıyor, boşanma sonrası süresiz nafaka oldugu icin ödeyemeyen erkekler yine hapse atılıyor.Şu ana kadar daha bir kere taciz ve tecavüz iftirası atan kızlara ceza verilmedi akepe döneminde.

    Erkeklerin yaşadıgı baskı ve zulmün yüzde 10 unu bile kadınlar yaşamıyor.
    Eminim The Red Pill filmini bile izlememişsindir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Anatürk meral abla. Türkiye ye böyle bir lider lazım. İnsanları ayrıştıran, milyonların oy verdiği partiye tezek, çöplük benzetmesi yapan liderler değil. Vaatleri çok iyiydi özellikle askeri hastaneleri tekrar acacaz dedi haklı da hangi mantıkla kapattılarsa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kızlarla aran hayatın boyunca iyi olmadi ve sen de beceriksizliginin acisini kadinlarin toplumdaki yerinden ve salak feministlerden cikariyorsun.



    Tamam cikar kardeş de yeri burasi degil.Ergen sacmaliklarini buraya kusmak icin Konu Disini veya Konu Disi Ozeli kullanabilirsin.Burasi siyasetin konuşuldugu bir yer



    İnşallah manita yaparsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lüzumsuz Adam kullanıcısına yanıt
    Ergen olan sensin.Ön yargılı cahil.Benim tonlarca sevgilim oldu. Erkek haklarını savunmakla sevgili yapmamak arasında nasıl bir baglantı kurdugunu da anlamış degilim. Evet senin gibi zekası düşük ergenlerin oldugu bir ülkede erkek hakkı savunmak da zor. Nick ismin her şeyi özetliyor aslında.Lüzumsuz adamsın. Boş insanlara ayıracak zamanım yok. BAN.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ağla ergen kardeşim,iyi gelir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demokrasi, hukuk, yargı, ekonomi, eğitim, askeri alan, ülke itibarı vs. ben herşeyi geçtim artık. Sayın Meral Akşener veya Muharrem İnce geldiğinde bunların hepsini yargilayipta donlarına kadar almazlarsa adam değiller. Hele o damadı müebbet ile cezalandırıp sürüm sürüm surundursunler. Bunlara darağacı bile kurtuluş olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


  • sırf şu video için bile oy verilir.
    bazı köprüaltı çocukları eğitimini tamamlamış, kendisinden liyakat oalrak fersah fersah öte olmasına rağmen siyasi bağlantıları sayesinde bir yere gelip gençlere " niteliksiz" diye ayar vermeye kalkıyor aklınca.
    17 yıl tek başına iktidar olacaksın, ülkedeki sanayiyi bir arpa boyu arttıramadığın gibi , olan fabrikalarıda tefeci gibi satacaksın, sonra vay efendim "gençler iş beğenmiyor" gençler vasıfsız.

    kendi alanım bilişimden örnek versem diyeceğim ama boşver çünkü şuan bunları ana avrat küfretmemek için zor tutuyorum kendimi.
    Ama ramazandan sonra ALLAH rızası için pm atın , sizinle biraz stres atayım. Çünkü bilirimki siz insan falan değilsiniz, sizden ne kul olur nede memlekete faydalı insan. Önümde can çekişseniz ,düşmanın elien düşsenizde bu memleketin evladı gözüyle bakanın ... koyayım, sizi hakkınızdan ancak bu gelir.
    Dün fetö'nün kıç deliğinden dilini çıkartmayan köpekler burda ahkam kesip herkesi fetöcü ilan ediyor birde



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 19 Mayıs 2018; 11:58:56 >




  • Artık iyice belli olmaya başladı ki teyyo nun tek korktuğu rakibi meral akşener. İnce yi seviyoruz ama Umarım ilk turda akşener inceyi geçer.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Duygularla değil gördükleriyle yazan birisiyim. Ben bu zamana kadar çevremde karısı tarafından darp edilen erkek görmedim. Yalnızca geleneklerinden dolayı karısı saldırdığı halde vurmayan bir kişi gördüm, o da mahkemede karısı tarafından darp edilmiş sayıldı fakat adamda herhangi bir şey yoktu. İşe maddi yönden bakarsan erkekler lidyalılardan beri sömürülüyor. Bu toplum araplaştı. Bir an önce ya müslüman olmalılar ya da Türkleşmeliler. Araplaşmış aciz bir toplumda yaşamak beni iğrendiriyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Programi izledim bi bolumunde onunde engel oldugunu söyledi son zamanlarda da hic gozukmuyor bizim bilmedigimiz cok isler donuyor arka planda



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orh01 -- 19 Mayıs 2018; 16:49:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vollkan59

    Ne oldu zoruna mı gitti

    Konudan bir habersin linke bak.



    Uslubunu da düzelt. Oturma organından da olma sonra.
    O nasıl laf müdür sende ne cevherler varmış

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tayyip kazanmasın da kıme oy veırsenız verın
  • 3 günden beri hala tv demi bu meeral abla
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.