benim bir arkadaşım almıştı beraber bundan 2 yıl önce....dili sürekli geriye doğru kaçıyordu....yani düzgün konuşamıyordu...dilini eli ile tutup öne çekiyor 4-5sn konuşuyor sonra dili yeniden geriye kaçıyor ve yine konuştuğu anlaşılmıyordubir tür koma durumuda diyebiliriz
forumun keşleri meydana çıktı valla millet neler biliyormuş
olm dedim sana adımız çıkçak diye
quote:
Orjinalden alıntı: rotary_power
benim bir arkadaşım almıştı beraber bundan 2 yıl önce....dili sürekli geriye doğru kaçıyordu....yani düzgün konuşamıyordu...dilini eli ile tutup öne çekiyor 4-5sn konuşuyor sonra dili yeniden geriye kaçıyor ve yine konuştuğu anlaşılmıyordubir tür koma durumuda diyebiliriz
o dili nefes borusunu tıkarsa..
allahın keşleriii isterseniz yanar döner çelez, peynir, kavun falanda getiyelim size. birde 80 lik oldumu allah dersiniz.... ama bak ben toplamam sizi masaların altından. yada banyoda ki "k..s..u..m..k..u..l..r..a..ı..." ben temizlemem
80 lik ne ki? Bilmez etmez karışır bu olsa gerek..
sen meldiven altı tezgahlara inde gör daha neler varrrr
quote:
Orjinalden alıntı: cengaaverrr
Merdiven altı tezgahlarında şişe üretimi yapıyorlar mı diyorsun??
quote:
Orjinalden alıntı: SAVIAR
quote:
Orjinalden alıntı: cengaaverrr
Merdiven altı tezgahlarında şişe üretimi yapıyorlar mı diyorsun??
ne çabuk unuttun tekelin içkilerinden ölenleri
Şişeden değil içkiden.. Yani umarım içkidendir..
yahu kardeşim sen ne diye anlamamaya çalışıyorsun. ne alaka şimdi şişe üretimı var mı diye sormanın... şişelerin üstüne iki kağıt yapıştırmak çok mu zor? senin türkiyede içki ve sigarada ne kadar kaçağın olduğundan haberin yok galiba. git istanbula, ankaraya da gör gözlerinle. sonrada gelde konuş
Sakin sakin.. Benim anlamadığım bir durum yok.. Ben yalnızca bu işi yapan adamların zaten pek aklı başında adamlar olmadığını belirtmek istedim.. (bakınız bir önceki msj).. Üzerine alınma..
bu işi yapanlarda aklı başında değil içenlerde zaten... ben ufak bir şey anratıyım üniversiteye giderken işletme hocamız işletme bölümündeki öğrencileri toplar tekelin bira fabrikasına götülür. sonra ordaki çalışanlara aman aman birşey ikram etmeyin der. sonuçta okula geldiklerinde kızlar da dahil olmak üzere hepsi sarhoştu... tabi bu olaydan sonra okulu bırakıp kaçan çok oldu (anlarsınız ya)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme