Şimdi Ara

Merakla beklenen üst seviye Honor 90 serisinin çıkış tarihi belli oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merakla beklenen üst seviye Honor 90 serisinin çıkış tarihi belli oldu
    Honor 90 ve 90 Pro modellerini de içeren Honor 90 serisi yakında piyasaya sürülecek. Blog yazarı "Yang Pat "a göre, serinin tanıtım materyalleri 19 Mayıs'ta yayınlanacak, cihazlar 29 Mayıs'ta satışa sunulacak ve resmi olarak 7 Haziran'da piyasaya çıkacak. Şimdilik bu modellerin Türkiye'de satışa çıkıp çıkmayacağı belli değil ancak firmanın ülkemizde büyüme planları olduğu biliniyor. 



    Bir süre önce Honor 90 ve 90 Pro, Çin’in bir takım sertifikasyonun kurumundan gerekli olan onayları aldı. Bu onaylamalar sonucunda da cihazlar hakkında bazı bilgiler resmiyete kavuştu. Bu bağlamda REA-AN00 (Honor 90) model numarasıyla adlandırılan cihazda 66W hızlı şarj, REP-AN00 (Honor 90 Pro) model numarasına sahip olan modelin ise 100W hızlı şarj ile gelmesi bekleniyor.



    Honor 90 serisi muhtemel özellikleri



    Merakla beklenen üst seviye Honor 90 serisinin çıkış tarihi belli oldu
    Öte yandan önceki Honor 90 serisinin etkileyici özelliklere sahip olacağını gösteriyor. Her iki modelin de yüksek yenileme hızına sahip 1.5K+ kavisli ekrana sahip olması ve halihazırda Qualcomm’un en güçlü mobil yongası Snapdragon 8 Gen 2 ile kutudan çıkması planlanıyor.



    Ayrıca Bkz.Orta seviyeye hitap eden Vivo S17e tanıtıldı



    Kamera yetenekleri tarafında da özel adımlar atılmış gibi duruyor. Aktarılanlara göre Honor 90 serisi, 16-in-1 piksel gruplama teknolojisine sahip 200 megapiksel Samsung S5KHP3 ana kameranın yanı sıra 50 megapiksel ultra geniş açılı lens ve alan derinliği sağlayan üçüncü bir lense sahip kamera kurulumunu barındıracak. Honor 90 serisi, önceki Honor 80 serisinden gelen eleştirilere dayanarak birkaç önemli geliştirmeye de ev sahipliği yapacak. Bunlar arasında önce çıkanların çift hoparlör ve OIS olduğu söyleniyor.




    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2023/05/15/honor-90-series-tipped-to-go-on-sale-on-may-29/







  • Kamera da mickey mouse suratı/kulakları gören bir ben değilimdir umarım.

  • damn2u kullanıcısına yanıt
    Ben de resmini ilk gördüğümde Xiaomi 13 lite modelinin kamera tasarımının yukarıdan aşağı tersine benzettim.
    Senin mesajını görünceye kadar hiç öyle düşünmemiştim, evet biraz anımsatıyor; fakat o mickey mouse değil, galiba Çin'in sembolü olan Pada olması lazım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.