1) Bir üniversitenin ikinci öğretim makine müh. yerleşsem aynı üniversitenin bilgisayar mühendisliğine geçiş yapma şansım var mıdır varsa şartları neler olur? 2) Mesela 120 bin ile alan bir üniversitenin bilgisayar müh. bölümüne yerleşsem bir sene sonra biraz daha iyi üniversiteye geçiş yapmak için neler yapmam gerekir? Yardımcı olabilecek varsa çok iyi olur bu konu hakkında bilgi alabileceğim birisi yok.
cok bı bılgım yok ama dusuk puanlı muhendıslıkten yuksek puanlı muhendıslıge gecıs yok degıl var ama sartları baya zorlayıcı ama yuksek puanlı muh. den dusuk puanlı muh. gecmek daha kolay yanı gecısler olabılıyor bızzat yapan arkadaslarım vardı ama tam bılgı sahıbı degılım
CarlitooC
kullanıcısına yanıt
anladım hocam mantıklı olanda o zaten ama mesela benim okuyacagım yer 130 bin ise geçiş yapacagım yer 115 bin olacak ortalama olarak sıralamalar bu şekilde yani aşırı fark yok gibi
cok zorlayacaklarını dusunmem ama not ortlaamanın ılk yıl ıcın yuksek olması gerekır yanı bellı bı sevıyede olursa ıyı olur. genel olarak sıkıntı olmaz bence bıraz ugrasırsın ama gecersın