Şimdi Ara

mep kod ve garanti soru?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, Blacberry 9700 Turkcellden alınma kvk garantili telefonum var. Fakat hattım avea. hattı telefona taktığımda mep kodu soruyor. bu kodu nereden bulacağım konusunda araştırma yaptım fakat bugün bir telefoncuya gittiğimde bu kodu girdiğimde telefonun garanti kapsamı dışında kalacağını söyledi. Gerçekten böyle bir durum var mı? yani MEP kodu girdiğimde veya artık yolu ne ise telefonu avea hat ile kullandıgımda telefon garanti kapsamı dısında kalıyor mu? şimdiden teşekkürler

Anladığım kadarı ile cihazınızda, Turkcell tarafından konulmuş olan ve cihazınızın diğer operatörlere ait hatlarla çalışmasını engelleyen "sim kilidi" mevcut. İlgili sim kilidinin kodu girildiği vakit, cihazınızı istediğiniz operatöre ait hat ile kullanabilirsiniz. İlgili sim kilidini, yetkili servis veyahutta Turkcell Müşteri Hizmetleri'nden temin edebilirsiniz. Ek olarak; bildiğim kadarıyla, cihazınızı yetkisiz müdahale ile tüm hatlara açık hale getirirseniz, cihazınız garanti kapsamı dışına çıkacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hobbs -- 21 Ağustos 2010; 2:08:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vakana

Arkadaşlar merhaba, Blacberry 9700 Turkcellden alınma kvk garantili telefonum var. Fakat hattım avea. hattı telefona taktığımda mep kodu soruyor. bu kodu nereden bulacağım konusunda araştırma yaptım fakat bugün bir telefoncuya gittiğimde bu kodu girdiğimde telefonun garanti kapsamı dışında kalacağını söyledi. Gerçekten böyle bir durum var mı? yani MEP kodu girdiğimde veya artık yolu ne ise telefonu avea hat ile kullandıgımda telefon garanti kapsamı dısında kalıyor mu? şimdiden teşekkürler

Sim kilit kodunu Turkcell müşteri hizmetlerinden veya tim'ler de temin edebilirsiniz. Mep kodunu girerek simkilidi kaldırdığınızda cihazınız garanti dışı KALMAZ garantisi devam eder. Yapılan işlem illegal bir olay değildir sadece operatörün koyduğu cihaza teknik bir müdahale yapmadan kaldırılmaktadır.

• quote:

Orijinalden alıntı: hobbs

Sayın "vakana",
    Anladığım kadarı ile cihazınızda, Turkcell tarafından konulmuş olan ve cihazınızın diğer operatörlere ait hatlarla çalışmasını engelleyen "sim kilidi" mevcut. İlgili sim kilidinin kodu girildiği vakit, cihazınızı istediğiniz operatöre ait hat ile kullanabilirsiniz. İlgili sim kilidini, yetkili servis veyahutta Turkcell Müşteri Hizmetleri'nden temin edebilirsiniz. Ek olarak; bildiğim kadarıyla, cihazınızı yetkisiz müdahale ile tüm hatlara açık hale getirirseniz, cihazınız garanti kapsamı dışına çıkacaktır.

quote:

TELEFONUNUZU HER HATTA KULLANMAK İSTEMEZ MİSİNİZ?

BLACKBERRY AĞ MEP KODU
    SİM KİLİT KODU VERİLİR !

5 Dakikada telefonunuzu her hatta kullanabileceksiniz !

Arkadaşlar tek yapmanız gereken aramak..

veya

İMEİ numaranızı ve hangi hatta kilitli olduğunu
    KISA MESAJLA gönderin..
    (Turkcell,Telsim,Avea veya Yurtdışı)

Şu an hatta çalışıyorsa onu yazınız.

kod hazır olduğunda sizi arayalım.

Mesajları 7/24 gönderebilirsiniz ” SAAT FARKETMEZ ”

Gerekirse çaldırın kapatın biz sizi arayalım..

0 541 603 08 68

Ücret sadece 10 TL dir.

benim aldığım yer burası gerçektende 5 dakikada aldım arkadaşdan :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.