Şimdi Ara

Menüler Neden Bu Kadar Hızlı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Yeni bir iso dosyasından yeni bir windows kurdum ancak alt menüler abartı derecede hızlandı. Mesela masaüstündeyken sağ click yaptığımda simgeleri yerleştirin üzerine mouse geldiği anda alt seçenekleri olan ad, boyut vs. anında açılıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?

• TweakUiPowertoy programı ile düzeltiliyormuş, denedim, sonuç olumlu. Bir kez olsun şu forumda sorduğum soruya adam akıllı bir cevap alırsam çok sevineceğim
  • quote:

Orjinalden alıntı: deep47
    Bir kez olsun şu forumda sorduğum soruya adam akıllı bir cevap alırsam çok sevineceğim
    2 saatte google ile cevabi kolaylikla bulunan sorulari soran olmaz ise bende sevinecegim
  • Öncelikle google'a baktım arkadaşım, bulamayınca sordum. İnan bana yaptığım son şey burada soru sorup cevap beklemek
  • xp perfonmans diye bir program var onun içerisinde de bulabilirdin ama geç kalmışısız biraz sabırlı olursan cevabını alırsın forumda...
  • bu hızlı menü açılımının neresi kötü???

anladığım kadarı ile resimdeki bu ayarı soruyorsun.. registrydeki bu anahtarın değeri sıfır olduğunda o menüler çok hızlı gösterilir.. bu değeri resimdeki gibi eski haline getirebilirsin.. böylece çok sevdiğin yavaş menü açılımına geçebilirsin

Menüler Neden Bu Kadar Hızlı?

umarım sorunu yanlış anlamamışımdır..

birde foruma ban çekmen çok yanlış bence.. kimse burada sorulan soruları hemen cevaplamak için hazır beklemiyor...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neden bu kadar ucuz?
    5 ay önce açıldı
    Neden bu kadar karışık?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.