Şimdi Ara

Menüler arası geçişler hızlı, şişmeyecek akıllı telefon arıyorum?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
0
Favori
891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arakdaşlar menüler ararsı geçişlerde takılmayacak zamanla kullandıkça şişmeyecek bir telefon arıyorum. Sony ericson, htc filan kullandım her ikisi de başta hızlıydı sonraları iyice hantallaştı. O derece ki rehberi bile uzun bir süre sonra açıyor artık. Bir süre sonra çekilmez hale geliyor bu iş. Oyun oynayan biri değilim sadece telefon ilk gün neyse 1 sene sonra da en azından takılmadan telefon rehberine girebilsin istiyorum. Bu konuda apple'ın iyi olduğunu biliyorum ama gönlüm androidden yana. Tavsiyeleriniz?

• Lg g3 ya da lg g4'e bakın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • LG G4, Sony Xperia Z3 Compact, Asus Zenfone 2
  • Butce nedir?

Htc m8 / z2 / z3c / z3 / lg g4.

Bunlarin arayuzleri cok cok hafif. Ozellikle htc asiri derecede ram dostu bir arayuze ve roma sahip. Keza sony ve lg de oyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: okantopuz

LG G4, Sony Xperia Z3 Compact, Asus Zenfone 2

+1

Samsung olmamasi yeterli

• Saydığın kriterlede bir cihaz arıyorsan iPhoneden başka cihaz seni kurtarmaz . benden söylemesi .. gidip android le uhraşma en kralı bile kasma donma ısınma herşeyi yapıyor . He bu arada Sony Modelleride yapmaz yazılımı İphone gibi .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartoo378 -- 18 Haziran 2015; 14:00:53 >
  • z3compact bakın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wifi Telefonda Daha Yavaş?
    2 yıl önce açıldı
    HIZLI KONUŞMA SORUNUM VAR.
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @Ömürcan61, Lg'lerin menüler arası geçişlerde iyi olduğunu bizzat deneyerek fark ettim. Hatta Mediamarkt'ta neredeyse tüm telefonları tek tek aç kapa yaparak baktım en hızlısı ve takılmayanı LG idi. Fakat yine de daha sonra kullandıkça aynı performans devam eder mi dersin?

@okantopuz, LG olabilir fakat sony ericcson'dan soğudum bayağı eski telefonum sony idi (xperia arc s). Belki yenisi farklıdır bilemiyorum.

@mortalsoul, güzel bir soru. Bütçe max 1000 tl olarak düşünüyorum. Bütçemi aşan telefonlar için 2. el de bakabilirim. Yeterki takılma sorunu yaşamayayım artık. Bahsettiğin modellere bir daha bakarım.

@kartoo378, valla çevremde tek android kullanan benim ve apple cı dostlarım da aynı şeyi söylüyor. son kez androidle şansımı deneyeceğim olmadı apple'a döneceğiz.

@crauls, dediğim gibi kötü bir sony deneyimim oldu. kolay alışabileceğimi sanmıyorum. ama bakarım yine.

Bu arada kendi tecrübelerimi paylaşayım. Menüler arası geçişlerin hızlı olduğu, takılma-donmaların olmadığı (çok az olduğu diyelim) fiyat olarak uygun telefonlar arasında General Mobile (discovery, android one), Casper V8, Asus Zenfone, Lenovo Vepo gözüme çarptı. Bunların ortak özelliği işlemcilerinin güçlü ramlarının fazla olması. Siz ne dersiniz?

Sanırım geçişlerin donmadan olması için güçlü bir işlemciye ihtiyaç var. Dolayısıyla benim öncelikle güçlü bir işlemcili (en az 4 çerkidek) e 2gb ve üstü Ramli bir telefon bakmam gerek yanılıyor muyum?

• celutska kullanıcısına yanıt
    eder hocam eder merak etmeyin

• sınır koymayınca herkes 1500 tl üstü önermiş.
    ben de şöyle bir öneride bulunayım, çin markalı ürünlere bakmanızı tavsiye ederim.
  • HTC e8 veya Z3 compact
  • Blackberry Z30

Yenileri farklı emin ol, bende arc s kullandım bayağı bir şikayetim oldu açıkcası ama kamerası çok güzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okantopuz -- 19 Haziran 2015; 15:06:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: celutska

@Ömürcan61, Lg'lerin menüler arası geçişlerde iyi olduğunu bizzat deneyerek fark ettim. Hatta Mediamarkt'ta neredeyse tüm telefonları tek tek aç kapa yaparak baktım en hızlısı ve takılmayanı LG idi. Fakat yine de daha sonra kullandıkça aynı performans devam eder mi dersin?

@okantopuz, LG olabilir fakat sony ericcson'dan soğudum bayağı eski telefonum sony idi (xperia arc s). Belki yenisi farklıdır bilemiyorum.

@mortalsoul, güzel bir soru. Bütçe max 1000 tl olarak düşünüyorum. Bütçemi aşan telefonlar için 2. el de bakabilirim. Yeterki takılma sorunu yaşamayayım artık. Bahsettiğin modellere bir daha bakarım.

@kartoo378, valla çevremde tek android kullanan benim ve apple cı dostlarım da aynı şeyi söylüyor. son kez androidle şansımı deneyeceğim olmadı apple'a döneceğiz.

@crauls, dediğim gibi kötü bir sony deneyimim oldu. kolay alışabileceğimi sanmıyorum. ama bakarım yine.

Bu arada kendi tecrübelerimi paylaşayım. Menüler arası geçişlerin hızlı olduğu, takılma-donmaların olmadığı (çok az olduğu diyelim) fiyat olarak uygun telefonlar arasında General Mobile (discovery, android one), Casper V8, Asus Zenfone, Lenovo Vepo gözüme çarptı. Bunların ortak özelliği işlemcilerinin güçlü ramlarının fazla olması. Siz ne dersiniz?

Sanırım geçişlerin donmadan olması için güçlü bir işlemciye ihtiyaç var. Dolayısıyla benim öncelikle güçlü bir işlemcili (en az 4 çerkidek) e 2gb ve üstü Ramli bir telefon bakmam gerek yanılıyor muyum?

Son kez macera aramayı deneme bence alıp satıp zarara girme he aldınmı iade edebileceğin bi yerden al sözünü al 2 3 gün kullan deneyimin olsun içinede sim kart takmassın sorunsuz iade edip iphone alırsın

• Samsungu kesinlikle alma.
    HTC ve Sony' den neden memnun kalmadınız anlamadım. İki marka da Android' i çok iyi kullanıyor.
    iPhone modellerine bakabilirsiniz.

• Okan, bana Arc S deme yav. Hayatımın hatasıydı... Sony'den soğudum bak bir daha ısınamıyorum. Ben böyle hantal telefon daha görmedim. Fotoğraf diyon da kamerayı açması 1 saat sürüyordu, foto çekmek eziyetti yani.

Tombalacı, birçok kişi Z3 Compact önerdi. Bizzat elden gidip bakmayı düşünüyorum. Kullanıcısıysan, zamanla hantallaşma oluştu mu sende?

Kuyuduzu, çin malı derken hangileri mesela?

Kartoo, dostum androide iyice alıştım apple'a geçmek zor olacak ama mecbur kalırsam yapacak bir şey yok. Bütçe olarak en fazla 5s , 5 ya da 4s alabilirim. Bunları önerir misin?

Yunus, Samsung'dan uzak durmaya çalışıyorum. bir senede S3'ün geldiği hali görünce (kaplumbağa gibi oldu) daha yaklaşmam herhalde. Önce Sony ericsson kullanıyordum şimdi de HTC Desire x kullanıyorum. İkisinden de memnun değilim. Her ikisi de çok hantallaştı, kullanmak ölüm geliyor insana. Ayda bir format atmam gerekiyor sonra tekrar eski haline dönüyor.

• rom desteğini ne derecede önemsersiniz ve rom denemekle uğraşmak ister misiniz bilmiyorum ancak bu forumda dahi birçok kullanıcısı var.
    zte, meizu, xiaomi, thl, oppo, zopo.
    bunlardan meizu ve zopo'nun resmi Türkiye satıcısı digitalmarket.
    rom desteğini bilmiyorum, bu yüzden yorum yapamam.
    ben jiayu kullandım. orijinal rom'u zaten elverişli değil Çince hep. needrom'da rom'lar yayınlıyor geliştiriciler (sağolsunlar) oradan temin ediliyor genelde.
    genel olarak memnundum yazılımından. malzeme kalitesi, kamera kalitesi, kameranın flaşı falan kötüydü tabi. ama yazılım olarak teklediğini görmedim hiç.
    dipnot geçeyim. mtk işlemci varsa gps konusunda üzer.
  • menülerde hızlı şişmeyen telefon demek Samsung haric demektir.
    yada samsung alıp root+gereksiz 5-10 tane samsung ve google uygulamalarını kaldırıp hızkandırılabilir.
    komşumda s4 var 2gb ramli gereksiz uygulamalar nedeniyle boş ram 700mb kendimde Huawei G7 vardı boş ram 1 gb inanın farkediyor
    Celutska aynen öyle ben sana başka telefon önereyim.
  • Bütçe ne kadardı? Hatırlamıyorum kusura bakma.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.