Şimdi Ara

Mentollü sigara içenlere sorum var (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
22.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Hayat Böyle Dostum

quote:

Orijinalden alıntı: CastamereDH

Ben genelde başta patlatırım..

Tavsiyem ise Kent Switch
    Blue İce veya Aqua Blue'da güzeldir.
    En olmadı fakir sigarası Viceroy Switch al, 5 lira

Ben fakir değilim

Bu viceroy nasıl abi iyimi

Hafiftir ama yoklukta gider Kalitesiz'de değildir o kadar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Neldoreth

quote:

quote:

quote:

quote:

Başta patlatılır sonda patlatıcaksan mentollü niye alıcaksın

Mentolün etkisi gitmiyomu sigara bitene kadar

NOT:MENTÖLLÜ SİGARA HİÇ İÇMEDİM 1 HAFTADIR SİGARAYI BIRAKTIĞIM İÇİN DENİYEMİYORUMDA İÇSEM BİDAHA BAŞLARIM

Hayır gitmiyor

Bide menyollü sigara tavsiye et hangisi iyidir aqua blue iyimi

parliament mentollüsü iyidir o olmazsa biraz daha uygun düşük fiyatlısı marlboro blue ice iyidir ekonomik durum çok zayıfsa 5 liraya düştü viceroy mentollü bu da içilebilir ama parliament gibi bekleme

Parlıament aquamı yosa aqua bluemi
     Mentollü sigara içenlere sorum var

Aqua blue güzel

Edit:sigara mentollü öyle sürekli içilmez bence içiyo gibi olmuyosun mentollü almıcaksan winston light

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi High Hopes. -- 21 Aralık 2013; 0:12:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Günde bir paket Marlboro kırmızı içen biriyim ama şu mentollü sigaralar çok midemi bulandırıyor. Naneli sakızla sigara içmek gibi, gram zevk vermedi bana. Var mı benim gibi olan?
  • Yakmadan patlatılır kardeşim en iyisi Blue ice dır yoklukta viceroy switch yerini tutar şüphesiz

• Ben normal sigara icemiyorum mesela sadece blue ice ve ya baska mentollulerden icebiliyorum(gunde 1 en fazla 2) ama onu da birakicam yakinda.

• quote:

Merhaba arkadaşlar sigarayı yaktınız hemen patlatıyomusunuz mentölü yoksa sonlarındamı bügün arkadaş başlarda patlattı benim bildiğim mentollü sigaralarda sonlarda patlatılır

Mentollü sigarayı başlatda patlatınca sonuna kadar etki gitmiyomu

sonradan patlatılır diye birşey yok. ben bazen dişimle bile patlatıyorum. etkisi gitmiyor parl aqua kullanıyorum. blue ice da içmiştim bir süre
  • dostum baştan patlatılır mentollü sigarının normal sigaraya göre daha zararlı olduğu söylenir bunu söyleyen arkadaşın bağazları şişince mentollü sigara içerdi
  • Önce patlatır sonra yakarım.Tavsiyem de Marlboro Blue Ice'dır.
  • Mentol bana da hemen gidiyor gibi geldi. Hemen degilde sonuna kadar dayanmiyor sanirim.

• Kent Switch aldım.

Özellikle alkolle hiç gitmiyor miğde bulandırıyor.

filtredeki balonu patlatabilmekte ayrı bir dert.

Git al adam gibi kısa parlamentini iç. en iyisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ADB25C85D -- 26 Ağustos 2014; 12:28:10 >
  • Marlboro Ice Blast (Blue Ice) içiyorum; öncesinde tüm mentollü sigaraları denedim; son 4 senedir mentollü içiyorum. Şunu söyleyebilirim ki en güzel mentol ve en yoğun mentol Marlboro Ice Blast'ta. Freeshop'tan alıyorum devamlı. Türkiye'deki muadili Marlboro Blue Ice'a göre biraz daha güzel.

Size tavsiyem, sigarayı içmeden 4-5 dakika önce patlatın. Mentolü güzelce dağılsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheGuardian

Marlboro Ice Blast (Blue Ice) içiyorum; öncesinde tüm mentollü sigaraları denedim; son 4 senedir mentollü içiyorum. Şunu söyleyebilirim ki en güzel mentol ve en yoğun mentol Marlboro Ice Blast'ta. Freeshop'tan alıyorum devamlı. Türkiye'deki muadili Marlboro Blue Ice'a göre biraz daha güzel.

Size tavsiyem, sigarayı içmeden 4-5 dakika önce patlatın. Mentolü güzelce dağılsın.

Adam ban yemiş

• Sor bakalım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.