Şimdi Ara

Menisküs Hakkında Bir Sorum Olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben 1 yıl kickboksla uğraştım.Geçen yıldan beri 2 dizimdede ağrı vardı MR çektirdim menisküs yırtığı olduğu ortaya çıktı.D vitamini kalsiyum felan verdi doktorlar bitti ama hani hiç bir gelişme yok.Doktor ise çok çok ufak bir yırtık olduğunu ameliyata hiç gerek olmadığını vücut kendisinin onaracağını söylüyor.Bende diyorumki 1.5 yıldır geçmedi nası geçecek ? İlaçlar felan bitti bugün hafif bir ip atlayayım dedim hemen sızlıyor menisküsler.Ne yapmalıyım sizce MR cd mi alıp başka bir doktoramı göstereyim ?

Not:Menisküs tehşisi koyana kadar koydukları diğer teşhisler (türkiyede tıp)

1-romatizma (20 penisilin iğnesi,iğneleri olmadım tabi)
    2-osgood schaletter
    3-sinir sıkışması(dolgit krem)

• Dizlerinin kaslarını geliştireceksin menüsküse fazla yük binmeyecek olay bu zaten bacak kası yap bacağınla dambıl kaldır, ayrıca doktor biraz sallamış gibi geldi menüsküs kendi kendini yenileyemez kan dolaşımı olmadığı için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Cihat_,

Dizlerinin kaslarını geliştireceksin menüsküse fazla yük binmeyecek olay bu zaten bacak kası yap bacağınla dambıl kaldır, ayrıca doktor biraz sallamış gibi geldi menüsküs kendi kendini yenileyemez kan dolaşımı olmadığı için

Valla hocam insanın zoruna gidiyor spor yapamamak.Millet beden dersinde hayvanlar gibi futbolunu felan oynasın biz köşede oturalım..

Benim bacak kaslarım zaten hiç yoktur neredeyse bunun sebebide apartman çocuğu şeklinde büyümem Büyük ihtimal menisküslerde kickboksta bu yüzden yırtıldı.Bacak kasları zayıftı menisküse çok yük bindi.

• quote:

Orijinalden alıntı: MeymunHusnu

quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

Dizlerinin kaslarını geliştireceksin menüsküse fazla yük binmeyecek olay bu zaten bacak kası yap bacağınla dambıl kaldır, ayrıca doktor biraz sallamış gibi geldi menüsküs kendi kendini yenileyemez kan dolaşımı olmadığı için

Valla hocam insanın zoruna gidiyor spor yapamamak.Millet beden dersinde hayvanlar gibi futbolunu felan oynasın biz köşede oturalım..

Benim bacak kaslarım zaten hiç yoktur neredeyse bunun sebebide apartman çocuğu şeklinde büyümem Büyük ihtimal menisküslerde kickboksta bu yüzden yırtıldı.Bacak kasları zayıftı menisküse çok yük bindi.

Boksu bırak çapraz bağlarıda yırtabilir, bacak kasına başla yoksa ileride çok büyük şeyler açabilir başına

• Bende de var menisküs, askerden çürük raporu verseler keşke

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.