Şimdi Ara

meni'in gelmemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar masturbasyon yaparken meni gelmıyor cok az gelıyor 1 damla bile degil sonra gerı donüyor son 2 sene dır hıc ılıskiye gırmedim acaba ondanmıdır cok korkuorum

• Korkma o kadar kardesim idrarini yaparken yanma oluyor mu peki? Yani geri donuyor dedin uretra darligi geldi aklima cunku bende de var eger yanmada oluyorsa uretra darligidir bence. Bende onumuzdeki somestr ameliyat olmayi dusunuyorum.
    Iliskiye girmemekle alakasi oldugunu sanmiyorum hic

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edmraver -- 26 Ağustos 2015; 19:02:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: edmraver

Korkma o kadar kardesim idrarini yaparken yanma oluyor mu peki? Yani geri donuyor dedin uretra darligi geldi aklima cunku bende de var eger yanmada oluyorsa uretra darligidir bence. Bende onumuzdeki somestr ameliyat olmayi dusunuyorum.
    Iliskiye girmemekle alakasi oldugunu sanmiyorum hic

walla hocam ınternetten bir kac araştırma yaptım boyle durumlarda prostat ve kısır olabılırsınız dıyor normalde menı'nin gelmesi bir tatlı kaşından fazlaymış benımkı 1 damla bıle degıl ustelık 1 tatlı kaşıgı gelmesse prostat ve kısır olma ıhtımalı varmış :S
  • O zaman bilemiyorum hocam bende bu uretra darligi oldugu icin benzer geldi bana ama oyle bi durum ihtimalse direkt doktordan randevu alin urolojiye kosun yani geciktirmeyin sagligi. Yine de allah korusun umarim bi seyiniz yoktur saglik cidden cok onemli o yokken hicbir sey umrunda olmuyor insanin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beklemeyin doktora gidin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hiv'in 4 kat artmış olması
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.