Şimdi Ara

Memurlara 8 bin ek zam var ama emekli memura yok mu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
1.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Sanmıyorum ama bakalım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Memur ve emekliyi üzerlerse yerel seçimlerde kendi ayaklarına sıkmış olurlar , seyyanen memura verdiyse emekliye de verir

Mehmet Şimşek cok zam yapmasa bile o adamın asıl görevi ocakta başlıyor,

7500 yüzdelik zamla 10 k olmuyor şuan 10 k emekli maaşı varken 22 k memur olursa çok büyük makas olur ,

Ben diyorum ya tahminimce açıkladıkları rakamın üstüne ek zam verip Erdoğan yaptı dedirtecekler

Ki bu 8 bin tabana islemiyor bu memurlar emekli olunca bu 8i kulanamayacak aldıkları 17 18 zam şuan

Ocaktaki aldığı para üzerine şimdi ki halı dolar bazında aynı yada fazla ise şanslı memurlar:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu makaslar bayağı açıldı, dengesizlik artı. Tarihte böyle bir durum var mı ki.

• Valla bende anlamıyorum bu memur emeklileri gerçekten niye ayaklanmıyor sen senelerce çalış vergi ver , vasıfsız adamlar senden çok alsın 😂

• Boşuna seviniyorsunuz her zam fitil fitil enflasyon olarak geri dönecek hiç boşuna takip edip kafanızı yormayın

• Herşeye zam geliyor zaten nasıl olsa eriyecek diye diye kimseye zam vermesinler o zaman bu halk harbiden aptal gibi yaşamayı hakediyor ya ,😂

• BeylerBeyi35 kullanıcısına yanıt

Sanmam o kadar versin. Verecek olsa kanun tasarısına eklerdi.

Tahminim % 5-10 arası ilave refah payı vererek şu an % 17 - % 19 olan emekli artışlarını % 25-30 seviyesine çekebilir en fazla... Benim tahminim böyle...

Yapacak olursa en fazla bunu yapar , onu da yapmayabilir..

• kendilerine oy verenler emekliler zaten bence direk kendisi açıklayacak ve "reis" rolünü pekiştirecek

• Memurlar ne kadar zam istedigini sana mı soracak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 6 Temmuz 2023; 11:14:33 >
  • Emekliler sadece enflasyon farkı alacaklar.

Eyt li ilave milyonlarca emekli pastaya katılınca ve nasıl olduysa anlamadım memur maaşları böyle şahlandırılınca emekliye bir şey kalmadı.

Oy verirken düşünürsünüz artık.

emekliye para vermesen bile seçim günü sabah ilk iş malum partiye oy vermeye giderler. açlıktan gebersinler.

• Babam 27 sene devlet memurluğu yaptı emekli oldu, emekli olduğunda (yıl 2020) aldığı ikramiye 89 bin tl idi

Şu anda 9 bin tl emekli maaşı alıyor. Yüzde 17 zam ile maaşı asgari ücretin bile altında kalıyor.

• yolcum kullanıcısına yanıt

25 yapmış harbiden 😂

Kendi maaşına da % 39 zam yapmış ama...  

Yarın mecliste yasalaşması için görüşmeler var. Keşke oradan da 2.500 TL. ilave seyyanen zam çıksa, ne iyi olur dermişim...  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcum -- 10 Temmuz 2023; 22:54:33 >
  • yolcum kullanıcısına yanıt

Zaten öyle bişi konusuluyormus , 5000 TL demiş iktidar Şimşek para yok demiş 2500 önermiş diyolar

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.