Şimdi Ara

memur çocuğuyum bu yaz otele gideceğiz tatile ipucu lazım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Ezio Auditoré

Doğru söze ne hacet.

Fakirlik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Doğru söze ne hacet.

hocam ben de hiç gitmedim hayatımda. şartları zorlayıp gidebilme imkanı bulacağız inşallah bu yaz. Yani bu da zorla zor oluşturduğumuz bir imkan. Keşke herkes gidebilse. Ama sanmayın her sene gidip keyfimize keyif kattığımızı. Hiç kendinizi üzmeyin beyler. Gidersiniz mutlaka siz de. Öğrenci olduğunuzu varsayıyorum hepimiz yolun başında değil miyiz zaten...
  • Ben Antalya'da 5 yıldızlı denize sıfır bir otelde çalışıyorum.Sana tavsiyem çalışanlara çok soru sorma,bir şeyi bilmiyorsan bile bilir gibi davran.Buraya öyle kişiler geliyor ki adam restorantın nerede olduğunu sormak için "Yemekhane nerde gardaş?diyor. Otelde çoğu tabir İngilizce ya da Fransızcasıdır.Restorantta arkandan kovalarlarmış gibi bütün yemekleri masaya doldurma.Herşeyden az az al tabağına dene.Bir de otelde sadece sen kalıyormuşcasına ilgi bekleme.Türk misafirlerin yaptığı şey budur.Çoğu turizm yerinde çalışanlar Türk misafirleri sevmezler.Para verdim otel benim havalarına girerler.Yani normal ol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Powerofdreams -- 12 Nisan 2015; 18:37:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Intel Core i5 4690K -MSI AERO ITX 1060 6 GB- MSI z97 Gaming 5 - Samsung 860 evo 500 gb SSD-1 tb WD Blue wd10ezex- 16 GB Corsair Vengeance 1600 mhz ram - Zalman z11 Plus - FSP HEXA 500W - Samsung 27 inç FreeSync Monitor -Steelseries 7g - Logitech G502 - Razer Goliathus-Logitech g930
  • quote:

Orijinalden alıntı: Powerofdreams

Ben Antalya'da 5 yıldızlı denize sıfır bir otelde çalışıyorum.Sana tavsiyem çalışanlara çok soru sorma,bir şeyi bilmiyorsan bile bilir gibi davran.Buraya öyle kişiler geliyor ki adam restorantın nerede olduğunu sormak için "Yemekhane nerde gardaş?diyor. Otelde çoğu tabir İngilizce ya da Fransızcasıdır.Restorantta arkandan kovalarlarmış gibi bütün yemekleri masaya doldurma.Herşeyden az az al tabağına dene.Bir de otelde sadece sen kalıyormuşcasına ilgi bekleme.Türk misafirlerin yaptığı şey budur.Çoğu turizm yerinde çalışanlar Türk misafirleri sevmezler.Para verdim otel benim havalarına girerler.Yani normal ol.

teşekkür ederim hocam. dikkate alıcam dediklerini. tekrar teşekkürler

• Yaşamaya çalışmak.
  • quote:

Umarım daha iyisine de gitme şansı elde edersin. Haset etmedim, dileğim bu yönde.

umarım sana da nasip olur hocam.

Edit: İpucun alkol içmemek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WP Maokai -- 12 Nisan 2015; 19:15:24 >
    MADDE 2: Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devletidir.
    MADDE 3: Türkiye devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Dili Türkçedir. Bayrağı, şekli kanununda belirtilen, beyaz ay yıldızlı al bayraktır. Milli marşı İstiklal Marşı'dır. Başkenti Ankara'dır.
    MADDE 4: Anayasa'nın 1'inci maddesindeki Devletin şeklinin Cumhuriyet olduğu hakkındaki hüküm ile, 2'nci maddesindeki Cumhuriyet'in nitelikleri ve üçüncü maddesi hükümleri değiştirilemez ve değiştirilmesi teklif edilemez.
  • gelmedin mi

Orijinalden alıntı: mrt__gl

gelmedin mi

Geldim hocam. Otel aile oteliydi. ama pek yabancılık çekmedim. Açıkcası değmez.
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.