Şimdi Ara

Memoright firması 7 mm'lik SSD sürücülerini tanıttı: FTM Plus Slim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bu ürünün fiyatı (FTM PLUS S3) 400 TL iken, Sandisk Extreme alın Vatan %25 ile (330 TL) ... İncehesap aynı kampanyayı yaparsa (320 TL) başka ürüne kesinlikle bakmayın. Uzun vadede belki 8 sene kullanırım diyorsanız da OCZ alın. Şu an bir çok insan SSD hakkında ne biliyorsa bunu direkt veya dolaylı, OCZ'nin forumlarına borçlu ve OCZ ölü dirilten yazılım güncellemeleri konusunda Nvidia gibi. Artık piyasada çok fazla SSD var ve birçoğu da Türkiye'ye geldi. Fiyatlar düşmeye devam edecek ama SSD'ler fiyatı ile her zaman bir miktar lüks duracak. Force GT çok iyi bir üründür fakat diğer ürünler arasında fiyatından en az taviz verilen modeldir. Xtreem de memoright kıvamında ürünlere sahiptir.

    OCZ'den şaşmayacağım fakat anlık fiyat ve performansa bakıldığında incehesap'ın sessiz sedasız ara ara yaptığı indirimlerle Türkiye sınırları içinde fiyatının en fazla hakkını veren ürün: Memoright FTM Plus S3'tür. Şu sıralar soranlara bunu tavsiye ettim.

    SSD konusunda şunu unutmayın, farklı marka SSD'ler ile yola çıkmış bir çok kişiyiz, bundan 5 yıl sonra hangimizin SSD'si hala performansını koruyorsa (kullanıcı hatalarını kapsam dışında tutuyorum) o SSD en iyisidir. OCZ bu konuda rüştünü ispatlamış bu işin kitabını yazmış ilk firmadır. Darısı diğer firmaların başına, dediğim gibi bunu Türkiye'de gözlemlemek için en erken 5 yıl var.




  • iyi chaza benziyor ama hala pahalı
  • Bende aldım bir tane 120 GB Sata 3 Memoright senkron champion modelinden incehesapta indirimde idi 317 liraya geldi kargo dahil.

    Dün elime geçti aksam evde kurdum ancak çok kurcalama test yapma fırsatım olmadı. Windows 7 altında işletim sisteminin verdiği puan 7.8 oldu.

    Yaptığım tek disk test programında ise okuma hızı 240 MB/s'nin üzerinde idi. (Anakartım SATA 2)

    Bunun dışında pek alışamadım çünkü tıklar tıklamaz programların açılmasına alışık değilim. Veya bilgisayarımı açtığımda en az 1 dk 'ya yakın bir zamanım olur ve minik işlerimi o zaman dilimine sığdırırdım :) ancak şimdi PC hemen açılıyor.

    Tereddüt ediyordum ancak epey araştırdım yerli ve yabancı sitelerden. Yapılan testleri inceledim ve aldım.

    almak isteyenlere tavsiye ederim fakat aldığım yerde fiyatı 404TL olmuş şu an itibari ile.

    İndirim olunca hemen alabilirsiniz. Tereddüt etmenize gerek yok. Senkron modelini alın

    kutu üzerinde champion logosu olanlardan.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.