Şimdi Ara

MEMOrette 32 gb class 10 sd kart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • gitti gidiyorda satılan bu ürün tamamen sahtedir, kesinlikle class 10 değildir, hatta class 2 olma ihtimali çok yüksek, kartın en kronik sorunu , depo bilgilerin bir anda uçup gitmesi, yazma hızı fena değil fakat kesinlikle güvenilir bir bellek değil. boşun a 85 tl ödemeyin.

     MEMOrette 32 gb class 10 sd kart



  • uyarın için sağol hocam
  • Yeni bir kazık yememizi engellediğiniz için çok çok çok teşekkürler.
  • E-Bay'de de bol miktarda ve çok ucuza satılıyor aynı kartlardan. Zaten fiyatın ucuz olmasından şüphelenmiştim. Uyarı için teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: unsal07

    E-Bay'de de bol miktarda ve çok ucuza satılıyor aynı kartlardan. Zaten fiyatın ucuz olmasından şüphelenmiştim. Uyarı için teşekkürler.

    e-bay dan 28 $ a ihale ile aldığım sd kartı satıcı özellikle adres bahanesiyle göndermedi, satıcıların çoğu sahtekar, dolandırıcı, onlarıda e-bay a şikayet ettim ama sonuç alamdım, gg ye bu satıcıyı şikayet ettim 24 saat sonra ürün satışdan kaldırıldı, diğeri halen e-bay da satışa devam ediyor.
    http://www.ebay.com/itm/130608894622?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649#ht_1137wt_1185 adreste sokak numarası gerekiyormuş, türkiyede adres yazıldığı gibi diyorum, olmaz diyor illa sokak numarasını yaz diyor, bizim sokak da isim var numara yok diyorum, gönderemem dedi, paramı iade etti, en ucuz 58$ civarı satılıyordu ben nasıl bir şansla 28$ a aldım bilemiyorum, ucuz aldığım için göndermedi sanırım.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.