Şimdi Ara

Memnun kalinmayan dil kursu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar. Universite ogrncisiyim. Ingilizce kursuna yazildim gecen sene 3 kur 1200 tl. Ancak memnun kalmadim. Problemlere gelince her kurun hocasi farkli seviyeye gore hocalar degisecek dendi degismedi. Sonrasinda degisti ancak gelen gideni aratti. Sonucta sertifika alacaz ancak hosuma gitmeyen diger bi tarafi seviye atlama kur sinavlarini yaparken bizi sinifa koyup kapiyi orttuler herhangi bi gozlemci olmadi ve herkes ortaklasa yapti. Sonucta onayli bi sertifika vereceksiniz yanlis bir uygulama degil mi??? Diger kurda bilerek yanlis yaptim kuru tekrar almak istedigim ocon eksikliklerim vardi bi baktim gecirdiler yapmissin dediler.ardindan bi ust kurda ejsiklerim oldugu icin hic ilerleyemedim bu kuru tekrar istiyorum dedim tmm dendi ancak yeni verdikleri sinifin iki kurdan da ogrencisi var asiri sacmalik konular ayni deniyo da ayniysa neden iki kur ayri isimde oluyo . Memnun kalmadim kisaca sertifika istemeden parami geri istesem hakkimi arayacagim bir yer var mi???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• merhaba sana İstanbul Lisan Merkezi'ni tavsiye ederim,hem paranıda geri almana gerek kalmaz,çünkü ingilizce öğreneceğin bir dil kursu burası,aynı zamanda yetkili toefl sınav merkeziler ve toefl kursunu amerikalı öğretmenle ders yapıyorlar,1.kurda dersi türk öğretmenle yapıyorlar,2.kurdan sonra hep ingiliz veya amerikalı öğretmenle ders yapıyorlar,hem her kurdan sonra sertifika alıyon,ben bur kursa gittim çok memnun kaldı,sanada tavsiye ederim bu kursu...

• emre_ax E kullanıcısına yanıt
    Gİttiğin kursun bulunduğu ilçe milli eğitim müdürlüğüne git,kursla ilgil şikayetini söyle oradaki yetkili kişilere,sana yardım ederler arkadaşım tamam..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.