Şimdi Ara

memlekettengelsin altlimitsiz 10tl çek veriyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
9.444
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.memlekettengelsin.com/pinfo.asp?pid=4153

http://www.memlekettengelsin.com/pinfo.asp?pid=4173

Bir turşu bir şalgam aldık bakalım nasıl çıkack. Kargo dahil 8.85 ödedim

• quote:

Orijinalden alıntı: omer_398

http://www.memlekettengelsin.com/pinfo.asp?pid=4153

http://www.memlekettengelsin.com/pinfo.asp?pid=4173

Bir turşu bir şalgam aldık bakalım nasıl çıkack. Kargo dahil 8.85 ödedim

Şalgamda evdeki kediye anca yeter :D bir çay bardağından az fazla, bunu alıcağıma gider bimden adananın orjinal doğanay şalgamını alırım 1litrelik 2küsür liraydı. Ben yine memlekettekalsın diyorum

• Uckagıtcı bunlar ya verdigi sozde durmamışlar geridonus filan yapmadılar tekrar deniyim dedim hala aynı kargo parası kesinlikle dusmuyor 10 tl den

• quote:

Orijinalden alıntı: 4ever_aJ

Arkadaslar yarım saattir musteri temsilcisiyle konusuyorum bana kargo + ürün bedelinden 10 tl nin dusecegini söyledi defalarca satıs islemini tekrarlattı fakat kargo parası asla dusmedi simdi ise teknik ekibe konuyu hemen yonettigini cözeceklerini ve ürün bedeli + kargo parasından 10 tl nin dusecegini bana geri bildirim yapacaklarını soyledi..

Sayemde bu olay cozulurse bi dua ederseniz banada kafidir zira on capraz bag ve meniskus ameliyatı oldum biran önce eski saglıgıma kavusmak istiyorum (:

geçmiş olsun hocam
    pek zannetmem o işi çözeceklerini genelde geçiştirici cevaplar veriyorlar hep böyle kobularda. az öce denedim bi değiklik yok .zaten bu saatten sonra da kimse yoktur ilgilenecek
  • Ben sucuğu kendim yapıyorum kilosu 22 TL'ye geliyor :D bunlar kafayı yemiş 35 lira tereyağı diyor, 16 lira tereyağı. :D
  • quote:

Arkadaslar yarım saattir musteri temsilcisiyle konusuyorum bana kargo + ürün bedelinden 10 tl nin dusecegini söyledi defalarca satıs islemini tekrarlattı fakat kargo parası asla dusmedi simdi ise teknik ekibe konuyu hemen yonettigini cözeceklerini ve ürün bedeli + kargo parasından 10 tl nin dusecegini bana geri bildirim yapacaklarını soyledi..

Sayemde bu olay cozulurse bi dua ederseniz banada kafidir zira on capraz bag ve meniskus ameliyatı oldum biran önce eski saglıgıma kavusmak istiyorum (:

Geçmiş olsun
    Bana da menisküs operAsyonu için gün vermişlerdi ancak ameliyat sonrası şikayetlerin devam ettiğini öğrenmem ve ağrılarımın tamamen geçmesi sonucu randevuya gitmedi.
    Sizin ağrılar tahammül sınırını aşmışmıydı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam hangi urun için özel gizliyse PM atsan biz de mi takip edip alsaknsöyle çokcana ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesekkur ederim arkadaslar gecmis olsun dilekleriniz icin... Yok ozel degil sıcakfırsatcı ahalisinin bir bireyi olarak 5.50ye 350 gr fındık kreması alcaktım ilk onda denedim olmayıncada zaten vazgectim baska ürün arastırmadım siteden arkadasın dedigi gibi oyalayıcı cevaplar ve sonuc husran sozlerinde durmadılar..

Ameliyat konusunu soran hocam benim sadece meniskus degildi dovusurken on capraz bagım koptu ve meniskusum yırtıldı acıya dayandım guclendiririz amıs ntremanlarla dedik ama olmadı mr cekildim on capraz bag kopmus ve meniskus yırtılmıs mecbur ameliyat oldum.. Bana kalırsa bu isi erteleme dizin kıkırdagına zararlı ve diz zarar görürse tedavisi asla yok.. Hem senin anladıgım kadarıyla sadece meniskusmus meniskusun korkulcak bir yani yok kolay basit bir ameliyat zaten sonrasında fizik tedavi hareketleriyle eski saglıgına kavusursun..

Ben ön capraz bag ve meniskus ameliyatı olmama ragmen ertesi gun desteksiz olarak yavas yavas yurudum doktor sok oldu 1.5 2 ay araba suremezsin dediler ben 8 gun sonra surdum ve suan 20 gun olmasına ragmen dizimi tamamen kırıp ayagıma 5 kg baglayıp fizik tedavi hareketlerini yapıyorum bunye ve dayanıklılık meselesi birazda...

• Ben 10 lira ve altında ki ürünlerinin hepsini 6,45 ten daha ucuza alabiliyorum. Fiyatlar ve kargo aşırı yüksek.
  • MEMLEKETTENGELMESİN artık ya, aşırı pahalı bir site, konu niye açılıyor hala bu siteyle ilgili.

bu forum 3-4 ay önce yaptıklarını unutmayacak bu sitenin.
  • Ürünler kaliteli ve lezzetli ona lafımız yok da bir de %50 gibi kampanyalar yapsalar süper olacak. Böyle 10 lira falan kesmez sıcak fırsatları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: otopark

MEMLEKETTENGELMESİN artık ya, aşırı pahalı bir site, konu niye açılıyor hala bu siteyle ilgili.

Ne yapmıştı hocam, merak ettim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nea6man

quote:

MEMLEKETTENGELMESİN artık ya, aşırı pahalı bir site, konu niye açılıyor hala bu siteyle ilgili.

Beleş sucuklardan 10-15 kilo alanlara göndermemişlerdi.
  • quote:

quote:

3-4 ay önce yüzde 50 kampanyası yapmışlardı akşam saatlerinde, fiyatlar gerçekten uyguna geliyordu,

forum ahallisi olarakta sanırım gece 11 gibi haberimiz oldu, siparişler geçildi vs ortalık yıkıldı,

kampanya ertesi günde devam edecek diye kaç defa müşteri temsilcilerinden teyit alındı gece 12ye doğru,

Bunun üzerine Rahat rahat sepet oluştururken insanlar birden kampanyanın bittiği haberi geldi,

Adamlar dediklerinin arkasında durmadı, kurumsallıklarını ispat etmiş oldular böylece,

o yüzden gereksiz ve yüzde 50 indirim olamdığı sürece fırsat olmayan bir site,

Ara ara burda başlığı açılır elemanları tarafından. Alan var mı halen bilmiyorum.

yinede de illa memleketten gelsin diyorsanız yemeksepetinin http://www.lokum.com adresli bir sitesi var. oraya da bakılabilir. 100 TL'ye 20 TL indirimi var.

• Saolun, pek hoş olmamış, bunlar n11 de dükkan açsalar indirimlerle falan fiyatlar normal seviyeye iner.
  • quote:

Saolun, pek hoş olmamış, bunlar n11 de dükkan açsalar indirimlerle falan fiyatlar normal seviyeye iner.

n11 de dükkanları var şuan adını hatırlamıyorum ama orası da kazık
  • ilk indirimlerde aldığımız fiyatların iki katından da fazla şu an fiyatlar. fakat ben laleli zeytinleri çok beğenmiştim. 4 liraya almıştım kavanozunu. kendi möağazasında 10 lira. burda bazen 6 7 8 lira civlarına oluyor çekti karog bedvaaydı yine alıyorum. onun dışında alacak bişi yok
  • Bu 10 tl indirim kampanyasından yararlanarak bir şipariş vermiştim sipariş tutarım 21.35 Tl idi 10 Tl iskonto olarak düştü banada böyle faturalandırıldı ürün geldi
    faturama baktım sıkıntı yok
    Ancak tesadüfen hesabıma baktığımda kartımdan çekilen tutarın İndirimsiz olduğunu farkettim yani kaşla göz arasında 10 Tl fazla çekmişler
    bu kampanyadan yararlanıp ürün alan varsa baksın hesaplarına .... bana hata olmus özür dileriz falan demediler
    şikayet ettim gün içinde paranız yatıcak dediler sadece anlaşılan bu durum olağan olmuş onlar için

resimleri ekledim görmeniz açısından

memlekettengelsin altlimitsiz 10tl çek veriyor

memlekettengelsin altlimitsiz 10tl çek veriyor

memlekettengelsin altlimitsiz 10tl çek veriyor memlekettengelsin altlimitsiz 10tl çek veriyor

• hocam tebrikler vallahi . sayenizde 1 siteye daha çarpı attım.hiçbirşey almıcaksın böylelerinden.Ya çok amatörler yada çok çakallar.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.