Doğma TONYA/TRABZON. Büyüme KDZ EREĞLİ(Armutçuk)+ANKARA+TRABZON Harbiden amma Trabzonlu varmış. Ha Trabzon ha Rize (Bizde karışık)
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by desenturk</i> <br /><blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Tecno</i> <br />Balıkesir - GÖNEN <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> vay buralarda gönen'den birilerini bulacağımı düşünmezdim. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> Hemşehri sayılırız. Aslında sayılırızı bile yok Hemşehriyiz :)
ben TRABZONLUYUM sülalem samsunda yasar...bende dogma büyüme almanyada yasiyorum burdanda butün hemsholarima selamlar
İste Topragim benim.Trabzonlu hemsholarimin her zaman yanindayim....... Haydi bastır Şanlı Trabzon.........Trabzon.............TrabzooOOoooOoon
hemshommmmmmmmmmm benüm bidenedir not: bu arada yazmaya unutum ehum izmirli olan varsa özel ilgim vardir izmirlilere
annem ve babam ÇAL / DENİZLİ onun annesi ve babası ÇAL / DENİZLİ onun annesi ve babası ÇAL / DENİZLİ devam edeyim mi ???