Şimdi Ara

memleketimde okumak vardi ah ahhhh

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sırf dışarıda okumak için iskenderun'u yazdim çok pismanim ulan. Gaziantep'de okumak varken dışarıya gittim çok mutsuzum. Geçiş yapmak için çabalıyorum . Kendi memleketimde okuyup , odami çok iyi bir şekil de düzenlemek varken altımda arabam ve en yakin dostlarım varken , ben gittim dışarıya. Offf ulan offf. Şurda boşa harcadığım para ile neler yapardim neler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hangi üniversite

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkurt02

Hangi üniversite

Mustafa Kemal Üniversitesi / Iskenderun.

• Ben de keske disarda olusaydim diyorum...

İnsan ulasamadigina

• Ben de aynı durumdayım. Ankara Neredeee Elazığ neredeee 😢 Ama alışıyorum ben. Farklı bir şehire yabancılık yaşamak istemiştim,yaşıyorum.. 😊

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İskenderun hangi bölgede ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hatay'da Iskenderun cahiller. Ben de aileyle okuyorum keşke şehir dışına gitseydim diyorum. Herkes sahip olmadığına gıpta ediyor.

• En büyük sıkıntım ilçe olması . Eskişehir, ankara, İstanbul, İzmir, bursa , adana bi kaç istisna iller harici başka yerlere okumaya gitmeyeceksin . Puanin tutmazsa ayri bir şey tabi de. Keyfi olarak küçük illere, ilcelere gitmeyin.

Iskenderun , Antakya'nin ilçesi.

• çok uzağa gitmemişsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: F355 Challenge

Hatay'da Iskenderun cahiller. Ben de aileyle okuyorum keşke şehir dışına gitseydim diyorum. Herkes sahip olmadığına gıpta ediyor.

Hocam , Gaziantep'te yaşıyordum. Iskenderun'a gelmek, at dan inip essege binmek gibi bir şey Afedersin. Ama bi Eskişehir'e gitsem çok rahattim.Ev hazirdi , para ssıkıntı değildi felan. Büyük illerde universite okuduğunu hissediyorsun diğer illerde sadece öğrenci olarak hissediyorsun şu 4 yılı tamamlayayim da bitsin düşüncesi var. Tıp için belki çekilir de , mühendislik/diğer bölümler için çekilecek derdin var. Istanbulda oturuyorsan , izmir'e gidersin , ankara'da oturuyorsan istanbul'a gidersin felan sıkıntı olmaz.ama büyük yerden küçük yere gitmek her türlü sıkıcı. Tercihlerde bana antebi yazdiramadilar sürekli israr ettiler ama ben en başa burayi yazdım. Şimdi çoook pişmanim. Gaziantep Üniversitesi'nin kampusundeydim dün , suan yoldayım iskenderun'a zar zor gidiyorum . Offf off

• quote:

Orijinalden alıntı: DeusReus

En büyük sıkıntım ilçe olması . Eskişehir, ankara, İstanbul, İzmir, bursa , adana bi kaç istisna iller harici başka yerlere okumaya gitmeyeceksin . Puanin tutmazsa ayri bir şey tabi de. Keyfi olarak küçük illere, ilcelere gitmeyin.

Iskenderun , Antakya'nin ilçesi.

Daha okuduğun yerin hangi ilin ilçesi olduğunu bilmiyorsun tam olarak. Antakya diye bir il yok. İskenderun Hatay' ın ilçesi. Antakya ise Hatay merkezin diğer adı. Netice olarak Hatay merkez ve Antakya' yı aynı anlamda kullanabilirsin merkez ilçeyi ifade etmek için ama Hatay iline Antakya demek doğru olmaz. Üniversite okuma mevzusuna gelince Ankara İstanbul Eskişehir İzmir gibi büyük şehirlerin yerini tutmaz elbet ama İskenderun diğer bir çok yerden daha güzel bence.

• Iustinianus kullanıcısına yanıt
    Ya hocam ben ne dertteyim, sen ne derttesin allasen . Anladık Hataylisin. Urfaya , Osmaniye'ye göre iyidir tabi.

• Geçiş yap sen de?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeusReus

Ya hocam ben ne dertteyim, sen ne derttesin allasen . Anladık Hataylisin. Urfaya , Osmaniye'ye göre iyidir tabi.

Puanın İstanbul' a Eskişehir' e yetti de biz mi göndermedik kardeş Söylediğim şeylerin Hataylı olmamla alakası yok. Öyle olsa Hataylı değil İskenderun' luyum derdim. Muhtemelen bunun ne olduğunu da bilmiyorsundur şimdi. Sen benim demek istediğimi anlayamamışsın :) Daha yaşadığın yerin idrakında olmadan İskenderun' u tercih ettiğin için pişman olduğunu söylüyorsun. İçinde bulunduğun durum kaçınılmazsa bundan zevk almaya bakacaksın ki sonra gelip burda konu açmayasın ya da oflaya poflaya kendini daha da strese sokmayasın. Sorun olarak gördüğün şeyleri çözmeye çalışmayı dene. Örneğin, Antep' te olsam altımda arabam olurdu diyorsun. Antep' te altında olan arabaya atla 2 saat sonra İskenderundasın. Büyük bir üniversitede, kocaman bir kampüste öğrenci olmak apayrı birşey. Hatanın sende olduğunu zaten kabul etmişsin. Hata yapanın sızlanma hakkı olmaz. Sınava az çalışmış az puan almışsın. Eskişehir' e gidememiş İskenderun' la yetinmek durumunda kalmışsın. Madem şehirden hazzetmiyorsun o zaman biraz sık dişini derslerine iyi çalış paşalar gibi yatay geçişini yap. Lakin sızlanmakla olmaz

• Bursa dan istanbula gittim.canım sıkıldıkça feribota binip eve gidiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi ayaklarının üstünde dur , aileden uzak yaşama alış ki askerde sıkıntı çekme

• Evde okumak her acidan daha iyi.

Gecen sene baska bir sehirde okuyup bu sene kendi sehrime gecen biri olarak soyluyorum bunu.

• Memleketimdeyim mutluyum

• İzmir adlı köye geldim.İstanbul ve ankaradan şaşmayın.Onun haricinde kendi şehriniz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.