Şimdi Ara

MEMLEKET ÖZLEMİ ÇEKENLER, YAZIN BİRŞEYLER!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • DİLE KOLAY 5 YIL OLDU.... TAM BEŞ YILDIR ÜNİVERSİTE SIRALARINDAYIM... SON 8 AYIM AMA BU MEMLEKET ÖZLEMİ ÖYLE BİRŞEY Kİ... MAHALLEDEKİ MARKET SAHİBİNİ ÇIRAĞINI BİLE ÖZLERSİN... ANANI ÖZLERSİN... BABANI ÖZLERSİN .... KARDEŞİNİ ÖZLERSİN... OY OY VAR MIDIR DOĞDUĞUN TOPRAK ALIŞTIĞIN KÜLTÜR GİBİSİ... HELE Kİ ÇOK FARKLI BİR ORTAMDA YAŞIYORSAN, DOĞRULARIN YANLIŞ BİLİNİYORSA IZDIRAP OLUR... VARSA BU DERTTEN IZDIRABI OLANLAR YAZSINLAR...

• Ahh abi sorma bende özlüyorum ne geceler olurdu Moskovada kumarhaneler tıklım tıklım kaça kaça slot çeker kazık yerdim gündüzleri hava kapalı olur kızları güneş gözlüğü ile kesme girişimlerim başarısız olurdu ekmek almaya 15 sokak ötedeki bakkala giderdim marketcinin kızını görmeye ahh ahh be kaçıcam bu diyarlardan
  • russian memleket nere?
    quote:

Orjinalden alıntı: Russian

Ahh abi sorma bende özlüyorum ne geceler olurdu Moskovada kumarhaneler tıklım tıklım kaça kaça slot çeker kazık yerdim gündüzleri hava kapalı olur kızları güneş gözlüğü ile kesme girişimlerim başarısız olurdu ekmek almaya 15 sokak ötedeki bakkala giderdim marketcinin kızını görmeye ahh ahh be kaçıcam bu diyarlardan
  • Akhisar
  • bi de baa sor yaw saten 2 abim war 2si de amerikada (ne işleri warsa)

bi gün temel trabzon plakalı bi araba görmüş hemen lastiine bi bıçak atmış koklamış koklamış OHHH MEMLEKETİMİN HAWASI demiş onun gibi olcaz biz de
  • senin memleket nere kardeş?
    quote:

Orjinalden alıntı: Cyber_Mage

bi de baa sor yaw saten 2 abim war 2si de amerikada (ne işleri warsa)

bi gün temel trabzon plakalı bi araba görmüş hemen lastiine bi bıçak atmış koklamış koklamış OHHH MEMLEKETİMİN HAWASI demiş onun gibi olcaz biz de
  • Aynı sorun bende de var ama ben hiç değilse 3 ayda bir gidiyorum ama yine özlüyorum Canım hindistanımı,mumbai iyi goa yı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ah Ah Açalımmı arkadaşlar bi büyük masayıda donatalım. Başka çare yok bize
    Gerçi buda bi süreliğine sabah kalktımmı herşey eskisi gibi...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.