Bildirim
Memem var fitness a gitsem kaybolurmu?(YAZILDIM) (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Boyunuz kaç?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Hozeis.
Boyunuz kaç?
6 feet 1 inch.
Cok uzun yogun bir antreman surecinde gozle gorulur bir sekilde gider ama kesin cozum olmaz once hormonel tedavi gormen lazim sonra fitness .yoksa sagdece gecici cozume bir ton para odemek zorunda kalacaksim
-
Hacı bu jinekomasti doktora git. Bende varı ameliyat oldum konum var bakabilirsin. -
İşimi gördümcüler nerde
Ben zayifim bende de var bisey olmaz tek derdiniz meme olsun
İşimi gördüm teşekkürler
yok hiçbirşey kardeşim sıkma canını.burada jinekomasti diyenler doktor mu? birde biliyoemuş gibi sebep vermişler.14 yaşındasın vücudun gelişme döneminde ve ilk fotolarında(kalkandan gördüm ) zayıf gibi görünen kilolulardansın yani vücudun yağlı.ama o yaşlarda normal çocuk vücudu.zaten şuanki fotolarında baya da toparlamışsın.bir daha da sağlık konusunda buraya açma konu eline kalvyeyi alan doktor kesiliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X