Şimdi Ara

melo satış listesine koyulmuş diyorlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sezon başında Galatasaray'dan Inter'e transfer olan Felipe Melo'nun İtaya macerası kısa sürecek gibi görünüyor.

İtalyan basınına yansıyan haberlere göre Mancini, Lazio maçında yaptırdığı penaltı ve gördüğü kırmızı kartla mağlubiyetin nedeni olan Brezilyalı'yı gözden çıkardı. Yerine düşündüğü ilk isim ise Marsilya'dan Lassana Diarra.

Tuttosport'a göre Mancini, sezon başında Galatasaray'dan bonuslarla beraber 5 milyon euro maliyetle kadrosuna kattığı Melo'dan öncelikle 2.8 milyon euroluk yıllık ücretinde indirim isteyecek, kabul edilmezse sezon sonunda yollar ayrılacak.

İtalyan teknik adam, sezonun ilk yarısında ilk 11'de görev verdiği Melo'yu ikinci yarıda da yedek kulübesinde oturtacak ve yerine Medel-Kondogbaia ikilisinden birine görev verecek.

kaynak:http://www.gsgazete.com/dunyadan-futbol/mancini-den-sasirtan-melo-karari-h14315.html

• şunu da kimse koymadan ben koyuyum

melo satış listesine koyulmuş diyorlar
  • 2,5 Milyon'a falan geri alıyomuşuz ne gülerim ama
  • melo devri kapandı unutun artık.
  • Sizi istemeyeni siz neden istiyorsunuz ki.. Adam geçen sezon sonunda yaldır yaldır transfer olacağı takım aradı, kamp başladı, dönmedi, sonra baktı GS dan fazla para veren olmuyor, döndü imzaladı. Sonra bir fırsatını buldu, intere son dakika apar topar kaçıp gitti. GS umrunda değilken niye adamı tekrar isteyesiniz?
    Türk bir taraftar olarak Melonun bir Türk takımı olan GS'ya dönmesinden rahatsız olurum ben. İş oyunu vs değil.. İş karaktersizliği..
  • quote:

Orijinalden alıntı: AXAPTA

Sizi istemeyeni siz neden istiyorsunuz ki.. Adam geçen sezon sonunda yaldır yaldır transfer olacağı takım aradı, kamp başladı, dönmedi, sonra baktı GS dan fazla para veren olmuyor, döndü imzaladı. Sonra bir fırsatını buldu, intere son dakika apar topar kaçıp gitti. GS umrunda değilken niye adamı tekrar isteyesiniz?
    Türk bir taraftar olarak Melonun bir Türk takımı olan GS'ya dönmesinden rahatsız olurum ben. İş oyunu vs değil.. İş karaktersizliği..

dedi şike yaptığı için takımı ceza alan kulübün taraftarı.
  • quote:

Sizi istemeyeni siz neden istiyorsunuz ki.. Adam geçen sezon sonunda yaldır yaldır transfer olacağı takım aradı, kamp başladı, dönmedi, sonra baktı GS dan fazla para veren olmuyor, döndü imzaladı. Sonra bir fırsatını buldu, intere son dakika apar topar kaçıp gitti. GS umrunda değilken niye adamı tekrar isteyesiniz?

Sonuna kadar katılıyorum.Bir de Melo gitti orta saha çöktü diyenler var.İlk 2 sene olsaydı şu manzara haklılar derdim ama zaten geçen sezon yokları oynadı Melo.Her 4 yediğimiz maçta vardı peşlerinden sahte koşu yapmakla yetindi dün gibi aklımda.İlk 2 senesine laf edemem ama on numara top oynamıştı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Dedi q7yi 2 kere alan takımın taraftarı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Boş yapma parayı seçse bizde kalır interde yarısına oynamazdı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Melo'dan nasılda korkuyorlar karakter falan hikaye. Ben olsam bende rakip takımında melo gibi oyuncu olsun istemem. Rakibin güçlenmesi işinize gelmez tabii. O yüzden karaktersiz deyip bahane etmeyin.
  • Mancini bırakmaz onu kolay kolay.
  • şike nedeniyle avrupadan men olan diyenler neden men yediğimize tekrar baksınlar. demirören zamanında uefaya yapılan yalan beyanlar nedeniyle yedik cezayı. kendinize göre göre yalan yanlış yazmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnuviel37

şike nedeniyle avrupadan men olan diyenler neden men yediğimize tekrar baksınlar. demirören zamanında uefaya yapılan yalan beyanlar nedeniyle yedik cezayı. kendinize göre göre yalan yanlış yazmayın.

Sen daha klübünden bi habersin

Evrakta sahtecilikten 1 yıl

Şike ve teşvikten 1 yıl yedin😉

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Melo'dan nasılda korkuyorlar karakter falan hikaye. Ben olsam bende rakip takımında melo gibi oyuncu olsun istemem. Rakibin güçlenmesi işinize gelmez tabii. O yüzden karaktersiz deyip bahane etmeyin.

Melonun nesinsen korkalim.sen topaldan souzadan veliden atibadan korkuyormusun.adam karaktersiz iste volkan emre nasilsa buda ayni.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Melo'dan nasılda korkuyorlar karakter falan hikaye. Ben olsam bende rakip takımında melo gibi oyuncu olsun istemem. Rakibin güçlenmesi işinize gelmez tabii. O yüzden karaktersiz deyip bahane etmeyin.

ama suç bunlarda değil gönderenelerde allah belalarını versin onların.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Santa.Monica

quote:

Melonun nesinsen korkalim.sen topaldan souzadan veliden atibadan korkuyormusun.adam karaktersiz iste volkan emre nasilsa buda ayni.

Evet. kendi takımımda topal atiba gibi oyuncular olsun isterim rakibimde güçlü oyuncu olsun istemem.
  • quote:

şike nedeniyle avrupadan men olan diyenler neden men yediğimize tekrar baksınlar. demirören zamanında uefaya yapılan yalan beyanlar nedeniyle yedik cezayı. kendinize göre göre yalan yanlış yazmayın.

evrakta sahtecilikten bir yıl yani sahtekarlık yapmışsınız

şike ve teşvikden bir yıl yani şike yapmışsınız.
  • soruşturmalardan kimsenin suçlu bulunmadığı davadan ki dava konusu da transferde usulsüzlük. siz hala şike demeye devam edin.
  • quote:

aynen emreye gece gündüz küfrediyordunuz mesela bende istemem haklısın
  • quote:

soruşturmalardan kimsenin suçlu bulunmadığı davadan ki dava konusu da transferde usulsüzlük. siz hala şike demeye devam edin.

transferde usulsüzlük derken maçtan önce kulüpden izin almadan oyuncuyla görüşmek(sözleşmenin bitimine 6 aydan uzun bir süre varsa) şike olarak değerledirilir zaten uefa da öyle yaptı boşuna kendinizi yormayın hem türkiye'de hemde dünyada sonsuza kadar şikeden ceza almış kulüp olarak anılacaksınız.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.