Şimdi Ara

Melo'nun hareketi ve gol - DEJA VU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Ligin 3. haftasında Bursa maçında Melo etkili bi atagın ardıdnan güney tribününün önünde gaza getirmeye çalışmıştı taraftarı , tabi onun ordaki hareketiyle pegasus ve güney tribünü ayaklanmıştı.O gazla kornerden direk golü attık.Aşağıdaki videoda 1.10 dan sonra gol gelene kadar izleyin.

http://www.youtube.com/watch?v=l1csNMuuzKA

Bugün Manchester maçında da Melo kaçan pozisyonun ardından bu sefer pegasus tribünü önünde taraftarı ateşlemeye çalıştığı anda , o Bursa maçındaki hareketini hatırladım.Melo'dan taraftara aynı hareket, top kornerde , yine gol neden olmasın diye düşünüyordum ve Burak kafayı 90a çaktı.

Kornerden lig başladıgından beri CL ile beraber son 17-18 maçta attıgımız sadece 3 gol var galiba , yani kornerlerde aslında çok etkili takım değiliz , ama bu 3 golün ikisi Melo'nun taraftarı ayağı kaldıran hareketinden sonra geldi.(Melo bu sezon bu hareketi 2 kez yaptı korner olurken , ikisi de gol oldu).

Demek istediğim bu küçük kıvılcımlar , hem taraftarı gaza getiriyor , hem de dolayısıyla takımın enerjisin arttırıyor.

Melo,Amrabat,Riera bu sezon en iyi maçlarını oynadılar.Eboue de en iyi maçlarından birini oynadı.Motive olunca nasıl da bütün oyuncuların performansı fırlıyor.

• Yalnız pek ortalarda gözükmedi ama Semihte çok iyiydi bence,özellikle iki tane kritik müdahalesi avrdı hava topna,ki yapmasaydı yüzde yüz gol pozisyonlarıydı yani..Bugün Cris olsaydı bence durum çok farklı olurdu..
  • melo fena değildi. hep böyle oynasa yeter bize. adam biraz kıpırdadı orta saha hareketlendi. böyle topu ısıran, taraftarları hareketlendiren adamları çok seviyorum. ama sezon başından beri rezaletti. keşke bu maç dönüm noktası olsa da eski meloyu izlesek.

Orijinalden alıntı: gök-han

melo fena değildi. hep böyle oynasa yeter bize. adam biraz kıpırdadı orta saha hareketlendi. böyle topu ısıran, taraftarları hareketlendiren adamları çok seviyorum. ama sezon başından beri rezaletti. keşke bu maç dönüm noktası olsa da eski meloyu izlesek.

melo o kafa vurusuyla geri dondu bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Revy

Yalnız pek ortalarda gözükmedi ama Semihte çok iyiydi bence,özellikle iki tane kritik müdahalesi avrdı hava topna,ki yapmasaydı yüzde yüz gol pozisyonlarıydı yani..Bugün Cris olsaydı bence durum çok farklı olurdu..

aynen katılıyorum semih ile ilgili görüşlerine... özellikle tazı Wellbeck ile girdiği ikili mücadelelerde genellikle topu kazanan taraf oldu semih. oysa hızıyla övdüğümüz Dany'yi hallaç pamuğu gibi attı wellbeck

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.