Şimdi Ara

Melo - Maç Sonrası Görüntüleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Maç sonrası görüntülerinde GS'li oyuncular Cenk'e geçmiş olsun dediler, Gökhan Töre ve Semih kucaklaştılar. Buraya kadar herşey güzel ancak Melo o kadar insan içerisinde 2 kez hareket çekti. İsterse Ronaldo İsterse Messi olsun böyle adamların ne Galatasaray'da ne de Türkiye'de yeri yok. Bu ülkeye gelen adam buranın örf adetlerine uyacak.. Bunun maçla falan ilgisi yok. Terbiyesizliğe prim yok

• Ben de yaptığı hareketin fotoğrafını gördüm.Hoş değil gerçekten.

Adamın performansına vs lafımız yok.Üst düzey katkı sağlıyor takımına ama bu herşey demek değil.
    Galatasaraylı arkadaşlar hırsı ve oyunundan dolayı bu adama sahip çıkıp,sevgi gösteriyorlar.
    Yaptığı yanlış hareketleri savunmaya kalkışıyorlar,alkış tutuyorlar.Yakışmıyor.

İlla destek olunması gereken bir hareket veya bir kişi arayan biri varsa bugünkü Semih'e baksın.
  • Beyler bende sadece bir yerde fotoğraflarını gördüm video veya başka bir şey var mı acaba ?

İyi niyetli bakarak şunu demek istiyorum belki fotoğrafta tuhaf gözüküyordur ,
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Beyler bende sadece bir yerde fotoğraflarını gördüm video veya başka bir şey var mı acaba ?

Fotoğraf koymuştum ama konu kilitlendi. Lig Tv maç sonrası görüntülerinde gördüm. 2 kez aynı hareketi yapıyor.
  • quote:

Beyler bende sadece bir yerde fotoğraflarını gördüm video veya başka bir şey var mı acaba ?

Gayet sağlam koymuş hocam buyurhttps://t.co/4BfXyx3yIl
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rabia Del Pueblo

quote:

Gayet sağlam koymuş hocam buyurhttps://t.co/4BfXyx3yIl

Teşekkürler hocam ,

Görüntüye gelirsek arkadaşlar haklısınız ne bu geceye nede Galatasaray'a yakışan bir hareket olmuş , gerçi kimseye yakışmaz bu..

Ayıp etmiş , gerçekten olmamış

• Bir tarafta Melo,Eboue ve Burak diğer tarafta Semih Kaya. Aynı takımdalar,keşke biraz ahlak öğrenseler Semih'ten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oha, bir an Melo'yu degil de o görüntüye Volkan'ı koydum gözümde. Vurasım gelir... Terbiyesizlik arkadaş. Zaten taraftar seni baş tacı yapmış, ne gereği var bunun ya
  • Kulüp bu harekete bir ceza vermeli. Para cezası olabilir.
  • Ayip etmis , dostanece gecen bir derbiydi ne gerek var bu harekete .terbiyesizlik...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adam nosa nosa şarkısını söylemiş ne olmuş,içiniz fesat
    asıl siz kendi oyuncunuza bakın maçın 3.dakikası adama dirsek atıyor topsuz alanda,sesiniz çıkmıyor,kırmızı görse maç daha farklı biterdi,keşke kırmızı görüp skor farklı bitseydi o zaman ne diyecektiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Recharged

Bir tarafta Melo,Eboue ve Burak diğer tarafta Semih Kaya. Aynı takımdalar,keşke biraz ahlak öğrenseler Semih'ten.

Burak'ın geçmişten gelen kendini yere atma sabıkası var ama ahlak derseniz iş çok başka yerlere gider. Galatasaraylı olarak bütün futbolcularımızı yakından mümkün değil ama uzaktan yeterince tanırım. Karakter olarak takımda Semih, Selçuk, Burak özellikle çok düzgün insanlardır.

Ahlak değil de, futbol ahlakı derseniz kendini yere atmalarından dolayı bir nebze hak verebilirim. Bunun dışında sahada çirkef hareketleri yoktur.
  • Burak Yılmaz ? sen misin ?
  • Bu herif sarı görmüyor cezalı olacak diye, şu hareketede ceza almaz...Nasıl biridir anlamış değilim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Savunma gibi olmasın ama latin amerika ülkeleriyle kültürümüz cidden çok farklı, geçen lise mezuniyet balosunu gördüm Brezilya'daydı sanırım. O dansları görseniz aklınız uçuklar. Bana göre tabi yanlış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Fox

Bu herif sarı görmüyor cezalı olacak diye, şu hareketede ceza almaz...Nasıl biridir anlamış değilim

Aynen inanılmaz şeyler bunlar.

• quote:

bence çok iyi niyetlisiniz hocam videoyu izlemenizi tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

Aynen inanılmaz şeyler bunlar.

Riera da verelim o zaman, hakemin 30 cm önünde kasıtlı basan...Bunlar Melo nun sarı görmediğini değiştirmez...Başka başka şeylerle savunmaya çalışmayın

https://vine.co/v/MmbOhwagVbE
  • 4 ayaklı canlılarla insanları karıştırmayalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçin bunları biz memnunuz. Bugün fenerbahçe volkanı, zamanında tuncayı kovmuyorsa, bunların tahriklerine göz yummuşsa, ben memnunum arkadaş. Kimse iyi oyuncusunu satmaz, uyarırsın o kadar. Ahlak bekçisi kesilmiş adama bak. Nossa şarkısının figürlerini izlemişsen, ronaldo ile marcelonunda aynı hareketleri yaptığını görürsün. Ayrıca ülke olarak çokta katı değiliz. Bugün nouma herkes tarafından sevılıyorsa,ahlakı falan tartışmıcaksın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.