Şimdi Ara

Melih Gokcek FETO Kapsaminda Ifade Verdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hakkinda o kadar yolsuzluk suclamasi varken savcilarin kilini kipirdatmamasi, ama konu FETO olunca ifadeye cagirmasi da yine hic yoktan iyidir. FETO diyince savcilar da daha fazla sessiz kalamamis anlasilan.

Yalniz ifadesindeki su sozlerle Reyis'i de konunun icine bir nevi cekmis olmasi cok manidar...

Alıntı

metni:
    Türkiye’de özellikle FETÖ’cülükle suçlanacak olan son iki kişiden biriyim. Birincisi Sayın Cumhurbaşkanım ikincisi de ben. Ellerinde imkan olsa beni bir kaşık suda boğarlar. Bütün mesele 17/25 Aralık öncesine götürebilir miyiz götüremez miyiz?

Melih Gokcek FETO Kapsaminda Ifade Verdi

LINK

• hükümet değişince göreceksin sen daha melooo şimdi çay kahve içmeye çağırmışlardır :)

• "Odatv’nin Gökçek’in yakın çevresinden edindiği bilgilere göre aslında bu sözlerin altında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a üstü kapalı bir tehdit ve gözdağı var.

Bilinçli olarak söylenen bu sözlerle Gökçek Külliye’ye “Ben gidersem Erdoğan da gider” mesajını iletti. FETÖ’ye yardımları sırasında birçok faaliyetinden Cumhurbaşkanının da haberinin olduğunu aktaran Gökçek, sorumlu mülki amiri olarak Erdoğan’ı gördüğünün mesajını açıkça aktardı.

Öyle ki Adliye kaynaklarından edinilen bilgiye göre Salih Bezci’nin, Gökçek hakkında verdiği FETÖ ifadesinde Gökçek’in, “Devlet büyükleri bu şekilde talimat verdi” cümlesini sık sık öne sürmesinin nedeni de buydu.

Gökçek’in sözlerinin ardından Külliye kaynakları ise yorum yapmaktan kaçınarak Cumhurbaşkanının ABD’den dönmesinin ardından Ankara’ya geçmesinin beklendiği belirtildi."

• Seçimi kaybettikten sonra bu manzaraların alasını göreceğiz. Melih Gokcek FETO Kapsaminda Ifade Verdi 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.