Norma düz yüzeye yatarak mekik çekmekmi daha faydalı ? Yoksa bununla çekmekmi ? normal düz yüzeyde 110 tane cekerken bu alet ile 520 felan cekiyorum en son. Hangisi daha faydalı ?
bunda güç aldıgın için daha kolay oluyo sanırım reyiz gögsüne agırlık alıp bunla yaparsan daha iyi olur ama
Hocam mekiği bacak kırarak çekiyorsundur herhalde ?Yoksa düz mü çekiyorsun ? Ve birde bende 40 gibi yanmaya başlıyor sende kaçta başlıyor yanmaya ?
quote:Orijinalden alıntı: HurtLocker Hocam mekiği bacak kırarak çekiyorsundur herhalde ?Yoksa düz mü çekiyorsun ? Ve birde bende 40 gibi yanmaya başlıyor sende kaçta başlıyor yanmaya ? Diz kırarak. 85 de başlıyor 110 a kadar gidiyorum işte.
quote:Orijinalden alıntı: *d0g1c4n* quote:Orijinalden alıntı: HurtLocker Hocam mekiği bacak kırarak çekiyorsundur herhalde ?Yoksa düz mü çekiyorsun ? Ve birde bende 40 gibi yanmaya başlıyor sende kaçta başlıyor yanmaya ? Diz kırarak. 85 de başlıyor 110 a kadar gidiyorum işte. Peki bu ayağını koltuk altına filan sıkıştırıyormusun ?