Şimdi Ara

mekanik ve elektronik icat uzmanı aranıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba mekanik ve elektronik anlamda yetenekli olan, farklı şeyler tasarlamayı seven arkadaşlara ihtiyacım var.. Fizik tedavi sektöründe bazı eksiklikler olduğuna inanıyorum.. Bu eksiklikleri bu konuda yetenekli olan arkadaşlarla fikir alışverişi yaparak yeni şeyler üretmek istiyorum... bana ulaşırsanız sevinirim

• güncel
  • yok öyle bi dünya burda kız konusu yada asosyallik konusu açmalısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: niqotin

Arkadaşlar merhaba mekanik ve elektronik anlamda yetenekli olan, farklı şeyler tasarlamayı seven arkadaşlara ihtiyacım var.. Fizik tedavi sektöründe bazı eksiklikler olduğuna inanıyorum.. Bu eksiklikleri bu konuda yetenekli olan arkadaşlarla fikir alışverişi yaparak yeni şeyler üretmek istiyorum... bana ulaşırsanız sevinirim

fizik tedaviden çakmam ama sen sorunu sole belki bişeler buluruz
  • mesela engelli çocuklar, diyelimki vücut ağırlığı 20kg.. bu ona ağır geliyor ve emeklerken kolunu vücudunun altından kurtaramıyor.. biz onun yükünü alsak ve bir sistemin içine yerleştirsek kolu kurtarıp emeklemeyi sağlayıp beynine bu fonksiyonu öğretebiliriz.. bunu yapabilmek istiyorum
  • için işine insan girdimi al kaynagı kaynak diyemıyorsun malzeme kaliteli olcak hafif olacak, an itibari ile bişe düşünemiyor insan.
  • ülkemizde malsef bütüncül bilim yok.. ben sağlıkçıyım ama mekanik ve elektronikten anlamadığım için tıkanamıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aradığın kişi benim kardeş. Yukarıda anlattığın duruma çözüm arıyorsan düşünmeye başlayayım.aklıma gelenleri iletirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pm den telefonla iletişime geçebiliriz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.